Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website gewoon-nieuws.nl. Meer informatie
Mobiel

Nieuwe vorm van censuur

censuur3De mainstream media doen, in een wanhopige poging hun ‘werkelijkheid’ aan ons te dicteren, een nieuwe vorm van censuur ontstaan. Nou ja nieuw, eigenlijk is dit een aloude en beproefde methode die vooral door totalitaire regiems wordt toegepast om hun bevolking dom en achterlijk te houden. De afbrokkelende MSM gaan namelijk  steeds meer over op het schrappen van de mogelijkheid voor hun lezers om commentaar op hun artikelen te kunnen geven. Studies bevestigen dat de commentaren, of ze nu goed of slecht zijn, heel veel invloed hebben op de publieke opinie. Nieuwsartikelen over internetspionage, de Europese Unie, euro, overheidsbezuinigingen, de financiële hulp aan Zuid-Europese landen of de afbraak van sociale voorzieningen worden bedolven onder een stortvloed van woedende commentaren.

Dieptepunt

Opiniepeilingen tonen aan dat het vertrouwen in de mainstream media tot een historisch dieptepunt is gedaald. Zowel in de Verenigde Staten als in Europa zijn ingehuurde en betaalde ‘trollen’ actief op het internet om reacties van lezers die de bankierselite, overheidsstandpunten of maatregelen bekritiseren belachelijk te maken door ze te bestempelen als idioten, complotdenkers of niet in de realiteit staande wezens. De “New York Times” heeft onlangs aangegeven dat de mogelijkheid om commentaar te geven gedeeltelijk zal worden teruggeschroefd en ze uit bepaalde artikelen zelfs helemaal te verwijderen. Op de website van “De Telegraaf” hangt het van de gevoeligheid van het artikel af of het geven van commentaar wel of niet mogelijk wordt gemaakt. De beslissing om de commentaarsecties van de mainstream media te verwijderen zullen ertoe leiden dat deze toch al zieltogende tak nog meer bezoekers zullen gaan verliezen die uitwijken naar alternatieve websites waar je wel je mening kunt uiten en die geen toevlucht nemen tot het uitoefenen van censuur.


 • Annelies

  Ook het reageren op artikelen op het internet wordt gesensureerd en steeds vaker, helemaal niet meer mogelijk.
  Het RIVM is daar een mooi voorbeeld van: het laat z,n eigen mensen vaccin,s promoten onder steeds andere namen terwijl er op tegengeluiden vaag of helemaal niet wordt gereageerd. Ze blijven roepen, dat het veilig is maar antwoorden op onderbouwde vragen zullen er nooit komen.
  Uiteraard zegt dat al veel!!

  De hele MSM is een grote leugen en ik vraag me af, of de verspreiders van deze leugens wel een geweten hebben en wat ze hun (klein) kinderen vertellen; (chemtrails zijn vliegtuigstreepjes, vaccin,s zijn veilig en goed voor je, de economie zit weer in een stijgende lijn enz. enz. enz.)
  “Papa/Mama verdient centjes door andere mensen voor te liegen, schat.”

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • mirjam

  Ja hoor, wanner ik geluk heb kom ik zo nu en dan op Burgerforum.nl en mijn computer is prima
  Griezelig

  Thumb up 0 Thumb down 0

ADVERTENTIE

FACEBOOK

ADVERTENTIE

INTERESSANTE WEBSITES

ADVERTENTIE

ARCHIEF
GEWOON-NIEUWS.NL
INFORMATIE
Heeft u interessant nieuws? Mail het ons!
© 2017 gewoon-nieuws.nl