Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website gewoon-nieuws.nl. Meer informatie

War No War

door op Sep.10, 2013, onder Algemeen
Mobiel

Nooit-meer-oorlog

Niemand wil oorlog en toch…..

Niemand wil oorlog en toch wordt er al sinds mensenheugenis oorlog gevoerd.  Zo lang er geschiedschrijving bestaat, en dat is al duizenden jaren, zolang al laat de mens zich door zijn heersers misbruiken om ten strijde te trekken tegen andere volkeren. We hebben helemaal niets tegen deze andere  volkeren, maar omdat onze leiders ze als ‘vijand’ bestempelen, en dit almaar door als een soort van mantra blijven herhalen, gaan we ze op den duur geloven met als gevolg dat zij ook ónze vijand worden. De heersers van nu doen niet onder voor de heersers van van weleer. Ze gebruiken de grofste leugens om de ander in diskrediet te brengen.Omdat we kennelijk geen lering willen trekken uit de leugens van onze leiders in het verleden, laten we ons steeds weer opnaaien, zóver zelfs dat we uiteindelijk ten strijde trekken tegen volkeren die ons nog nooit iets misdaan hebben. De Nederlandse componist en muzikant Jan Kisjes denkt er kennelijk net zo over en heeft een prachtige muzikale videoclip gemaakt van de verschrikkingen die oorlog nou eenmaal met zich meebrengt. Zolang wij echter onze psychopathische leiders blijven geloven zullen wij samen met hen ten strijde blijven trekken. Nou ja,,,, samen? Nou nee…..! Onze leiders blijven ver weg van de verschrikkingen van de totale vernietiging. Vanuit hun comfortabele leunstoel duizenden kilometers verderop in veilige gebieden roepen zij ons op om toch voorál te blijven doorvechten. Het is tenslotte…., voor de ‘goede zaak’. Kijk in de clip vooral in de kinderogen…, en vraag je dan af of je nog steeds zo oorlogszuchtig bent!?

War No War

Muziek: Jan Kisjes Zanger: Henk Rouw


ADVERTENTIE

FACEBOOK

ADVERTENTIE

ADVERTENTIE

ARCHIEF
GEWOON-NIEUWS.NL
INFORMATIE
Heeft u interessant nieuws? Mail het ons!
© 2018 gewoon-nieuws.nl