Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website gewoon-nieuws.nl. Meer informatie
Mobiel

Michigan State University

msu-museum

Michigan State University (museum)

Uit een exclusief onderzoek door de Amerikaanse website “NaturalNews.com” blijkt dat de Michigan State University (MSU) overtollige laboratoriumproducten aan het publiek verkoopt die zoveel giftige stoffen bevatten dat er een hele stad mee uitgeroeid kan worden.

Een medewerker van Natural News zei: “Met niets meer dan gebruikmaken van mijn creditcard kwam ik voor 100 dollar in het bezit van een, voor de universiteit overtollige, “polarografische analyzer” waarin zich een enorme hoeveelheid uiterst giftig vloeibaar kwik bevond”.

Het apparaat werd verpakt in noppenfolie, in een kartonnen doos geplaatst en rondom opgevuld met piepschuimen chips. Op de doos was geen enkele sticker geplakt die waarschuwen voor gevaarlijke materialen zoals vereist door vervoersmaatschappijen als UPS en USPS. Ook was er geen VIB (Veiligheid Informatie Blad) of, in het Engels, MSDS (Material Safety Data Sheet) en geen enkele aanwijzing dat het rechtopstaand vervoerd diende te worden. Het lijdt geen twijfel dat ook de mensen van MSU die het apparaat verpakt hebben blootgesteld zijn aan kwik.

De NaturalNews medewerker vertelt verder: “Toen ik het apparaat in ontvangst nam stond het op zijn kop en was de noppenfolie overspoeld met kwik. Het kan niet anders dan dat er tijdens het transport kwik is ontsnapt uit de kartonnen doos die neurologische schade bij de werknemers van het transportbedrijf kan veroorzaken. Bovendien heeft MSU me niet gewaarschuwd dat de zending een zéér gevaarlijke giftige stof bevatte”.

Terroristen

Elementair kwik kan tot een wapen worden gevormd als aerosol, een damp of een dodelijk zenuwgas. Het is vooral schokkend dat een terrorist met slechts een klein beetje chemische kennis dit elementaire kwik kan omzetten in veel dodelijker kwikverbindingen om deze vervolgens in te zetten tegen de bevolking via de watervoorziening, het HVAC inlaatsysteem van een gebouw of andere methoden waarvan het niet nodig is om deze  nader te omschrijven.

NSA

Afgevraagd mag worden waarom de Amerikaanse “National Security Agency” miljarden dollars spendeert om wereldwijd iedere burger te kunnen bespioneren op eventuele ‘terroristische’ neigingen, terwijl binnen hun eigen landsgrenzen de universiteiten iedere terrorist de mogelijkheid bieden om incognito in het bezit te komen van enorme hoeveelheden giftige stoffen die, verborgen in afgedankte apparatuur, niet als zodanig geregistreerd staan, maar waarmee wel catastrofale terroristische aanslagen gepleegd kunnen worden. Het is ronduit schandalig dat universiteiten zoals de Michigan State University zich op geniepige wijze ontdoen van de hoge recyclingkosten van giftig afval door de argeloze en nietsvermoedende particuliere koper ermee op te zadelen, met alle terroristische risico’s van dien.

Bron: NaturalNews.com


ADVERTENTIE

FACEBOOK

ADVERTENTIE

ADVERTENTIE

ARCHIEF
GEWOON-NIEUWS.NL
INFORMATIE
Heeft u interessant nieuws? Mail het ons!
© 2018 gewoon-nieuws.nl