Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website gewoon-nieuws.nl. Meer informatie
Mobiel

Wanneer begint het leven?

babyVolgens de Amerikaanse voorstander van abortus Melissa Harris-Perry begint het leven van een pasgeborene pas op het moment dat de ouders het gevoel hebben dat het leven begint. Samen met enkele betwistte ethische argumenten van radicaal links kan dit zelfs betekenen maanden of jaren nadat een kind geboren is.

Dit is waarom ik dit artikel vooraf moet laten gaan met een disclaimer: dit artikel gaat niet over abortus. Het gaat over moord op kinderen nadat ze geboren zijn. Zodra een kind eenmaal levend geboren is kan je niet meer spreken van een keuze om dat leven voort te laten gaan of het te beëindigen. Levensbeëindiging in deze fase is volgens morele en juridische standaarden “moord”. Zolang het kind zich in de baarmoeder bevindt kunnen vriend en vijand discussiëren over wanneer het leven begint, maar eenmaal geboren houdt deze discussie op….,toch?

Niet voor het hoofd van de talkshow van MSNBC, Melinda Harris-Perry. Zij dringt erop aan dat het leven van een kind pas begint als de ouders het “gevoel” hebben fat dit zo is. “Op de vraag wanneer het leven begint geef ik toe dat het antwoord enorm afhankelijk is van het gevoel van de ouders, een machtig gevoel maar geen wetenschap”, zei Melissa tot landelijke verbijstering tijdens haar MSNBC-show op 21 juli.

In één klap vergoelijkt ze de moord op pasgeboren baby’s (d.w.z. “post -geboorte abortus”), de biologische wetenschap aanvallend die ondubbelzinnig en duidelijk stelt dat een levende, ademende zuigeling met een hartslag en hersenfunctie levend, en niet dood is.

Maar vertel dit niet tegen radicale abortusgekken. Zij gaan veel verder dan het pleiten voor het ‘recht’ om te aborteren in het eerste of tweede trimester. Abortus advocaten die in dezelfde kringen verkeren als Melissa Harris-Perry komen openlijk met het argument dat het goed is voor de ouders om hun kind te mogen doden tot aan de leeftijd van drie jaar. Dit wordt gepromoot als een ‘post-geboorte abortus’.

Bron: NaturalNews


 • van Rijn Marga

  Dat kan toch niet!!! Wij smijten al met het leven van planten en dieren en nu nog dit!!!!!!!!horrebel. Voor mij ongelooflijk. Worden wij nog mensen genoemd? Of zijn we in deze tijd echt mensen.

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • Marg00tje

  Ze zijn knettergek. Nog nooit van voorbehoedsmiddelen gehoord?

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • ddrk

  Ach, zolang ze dit soort gekken in hun eigen land houden en wij ze niet serieus nemen is dit uitstekend. Ze zijn amerikaans, dat is synoniem voor dom en bekrompen

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • RobbertU

  Alle Amerikanen dom en bekrompen noemen vind ik zelf ook niet al te slim…..

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • abortus na geboorte is moord in de oog van Almachtige God!..
  welke idioot zou zoiets verzinnen als dit voorstel..zeker een vrijmetselaar of een baphomet aanhanger..?

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • Martin Bakker

  Maar zit wel dicht bij de werkelijkheid.

  Thumb up 0 Thumb down 0

ADVERTENTIE

FACEBOOK

ADVERTENTIE

INTERESSANTE WEBSITES

ADVERTENTIE

ARCHIEF
GEWOON-NIEUWS.NL
INFORMATIE
Heeft u interessant nieuws? Mail het ons!
© 2017 gewoon-nieuws.nl