Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website gewoon-nieuws.nl. Meer informatie
Mobiel

Mensenhandel

Sad-Girl-Board-Indoors-Airport-Glass-WindowMomenteel vindt er een nieuwe vorm van mensenhandel plaats die niets te maken heeft met de slavenhandel in het koloniale tijdperk van de Amerikaanse geschiedenis. Maar het is net zo sinister of zelfs nog erger.

Oogsten van organen

De Britse autoriteiten hebben naar aanleiding van een melding in “The Telegraph“voor de eerste keer bevestigd dat een jong meisje het land werd binnengesmokkeld, specifiek om haar organen te oogsten, welke verkocht zouden zijn aan rijke ontvangers. Het niet met naam genoemde meisje werd vanuit Somalië naar Groot Brittannië gebracht met de bedoeling om haar organen te verwijderen en  door te verkopen aan hen die wanhopig op zoek zijn naar een transplantatiedonor.

De kinderbescherming en liefdadigheidsinstellingen waarschuwden dat het onwaarschijnlijk is dat dit een losstaand incident is omdat mensenhandelaren waarschijnlijk al meerdere malen groepen kinderen het land hebben binnengesmokkeld.  De handel in mensen krijgt een steeds grotere omvang.

De gruwelijke zaak kwam aan het licht via een overheidsrapport waaruit bleek dat het aantal slachtoffers van mensenhandel in het Verenigd Koninkrijk met meer dan 50% is gestegen ten opzichte van vorig jaar en inmiddels een recordniveau heeft bereikt.

seksslavin

Seksslaven

In totaal werden 371 kinderen op diverse manieren geëxploiteerd, waarvan de meerderheid wordt gebruikt als seksslaven of anderszins. Uit het verslag van de regering blijkt dat 95 kinderen uit Vietnam kwamen, 67 uit Nigeria en 25 uit China. Wat betreft andere landen werden er meer kinderen vanuit Roemenië en Bangladesh gesmokkeld.

“De cijfers uit het overheidsrapport laten  ook gedetailleerd zien hoe 20 Britse meisjes slachtoffers van mensenhandel zijn geweest”, zo meldde de krant. “Deze gegevens komen voort uit  een een reeks van rechtszaken die behandelden hoe de Britse meisjes werden verkracht en uitgebuit door bendes van Aziatische mannen”.

Het zijn de handelaars die gebruikmakend van de kwetsbaarheid van kinderen de vraag naar organen benutten. De Wereld Gezondheids Organisatie zegt dat er ieder jaar gemiddeld 7.000 nieren illegaal door mensenhandelaars in de hele worden verkregen. Alhoewel er voor andere organen, zoals hart, lever en longen ook een zwarte markt bestaat, zijn nieren de meest gewilde omdat ze bij een donor kunnen worden weggehaald zonder al teveel nadelige gevolgen. (Tenzij ze later aan de nog resterende nier gewond zouden raken).

Bron: NaturalNews.com


 • Rvdkleut

  De meeste legale en illegale donor organen worden door Israel opgekocht. Dit heeft niets met anti-semitisme te maken, dit is een bewezen feit.

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • henkwiersma

  Als dit een bewezen feit is dan kunt U dit vast wel onderbouwen met een of meerdere links naar feitenmateriaal?

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • Rvdkleut

  Als het toegestaan is om links te plaatsen, natuurlijk. Of via de Facebook paginas van Whistleblowers. Er is voldoende informatie beschikbaar. Trouwens nooit de film organen mafia gezien? Weeshuizen met kinderen zonder ogen, omdat die verwijderd waren voor de verkoop. Die heb ik in NL jaren geleden gezien. Het probleem bestaat nl al erg lang.
  Ondertussen zoek ik even naar het “feitenmateriaal” 🙂

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • Hans

  gevonden?

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • Rvdkleut

  Jawel hoor. Maar wat ik niet begrijp is waarom jullie zelf niet even zoeken
  op het internet. Moeten anderen dat voor jullie doen? Op het internet barst
  het van de informatie over vooral ILLEGALE organenhandel door, via en
  naar Israel.
  Maar goed. Hier heb je een paar links. Van de ene link vind je de andere vanzelf.

  Misschienzijn jullie ook geïnteresseerd in de Satanische connecties van de voormalige
  Paus Ratzinger. Zoek maar naar Ratzinger + Bohemian Grove en dan zit je
  op het goede spoor.

  Kinderen sexueel misbruiken en ritueel vermoorden, INCLUSIEF RATZINGER !!!!
  Deze gasten zitten allemaal in het zelfde NWO
  schuitje 😉

  https://www.youtube.com/watch?v=qdBzR9r3V94

  https://www.youtube.com/watch?v=QgA3k_VHCZY

  http://www.haaretz.com/print-edition/news/dramatic-increase-in-organ-transplants-recorded-in-israel-in-2011-1.406824

  http://www.theguardian.com/world/2010/dec/17/kosovo-organ-donor-ring-israel

  http://www.tabletmag.com/scroll/135906/israeli-organ-trafficking-ring-broken-up

  en een tamelijk lange wetenschappelijke uitleg https://www.youtube.com/watch?v=RWvDIO2zVV8

  Wikipedia http://en.wikipedia.org/wiki/Organ_transplantation_in_Israel

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • henkwiersma

  http://www.haaretz.com/print-e
  http://www.theguardian.com/wor
  http://www.tabletmag.com/scrol

  In geen van de artikelen waarnaar U in bovenstaande links naar verwijst heb ik ook maar iets kunnen lezen over organen die kinderen zijn ontnomen. Daarom heb ik niet de moeite genomen de andere links te volgen. Het verband dat U ziet tussen het artikel in “Gewoon Nieuws” en Israelische orgaanontvangers is mij derhalve volkomen onduidelijk. Met de ongenuanceerde beweringen die U op dit forum doet maakt U zichzelf naar mijn mening ongeloofwaardig.

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • XanderDeWijs

  “het koloniale tijdperk van de Amerikaanse geschiedenis”
  Amerikaanse geschiedenis????? NEDERLANDSE geschiedenis. Zowat de hele grachtengordel in Amsterdam, het Mauritshuis in Den Haag, de villa’s langs de Vecht, zijn allemaal gebouwd op het bloed van de slavenhandel.

  Ja ja, een beetje alle schuld naar Amerikanen schuiven …. AS IF!!!

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • Daniel565

  Sorry, maar dit is dus gewoon weer eens de schuld van de Joden. Dit, de opwarming van de aarde, de economische crisis en alle 432 conflicten in het Midden Oosten.

  Lijkt me wel druk hoor, Joods zijn.

  Thumb up 0 Thumb down 0

ADVERTENTIE

FACEBOOK

ADVERTENTIE

INTERESSANTE WEBSITES

ADVERTENTIE

ARCHIEF
GEWOON-NIEUWS.NL
INFORMATIE
Heeft u interessant nieuws? Mail het ons!
© 2017 gewoon-nieuws.nl