Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website gewoon-nieuws.nl. Meer informatie
Mobiel

cc1

Algemene voorwaarden

Een bank verslaan met zijn eigen middelen, het is niet evident – maar Dmitry Agarkov is er toch in geslaagd. Deze 42-jarige Rus was niet tevreden met de algemene voorwaarden van Tinkoff Credit Systems die bij de aanvraag van zijn kredietkaart zat. De man scande het document in, veranderde het een en ander en stuurde het terug naar de bank die zijn aanvraag goedkeurde.

De bank had de gewijzigde voorwaarden duidelijk niet nagelezen, want het keurde goed dat Dmitry Agarkov 0 % intrest moest betalen, ongelimiteerd gebruik kon maken van zijn kredietkaart en dat de bank een vergoeding moest betalen voor het veranderen of annuleren van het contract.

Na twee jaar annuleerde de bank het contract. Een rechtbank oordeelde dat Dmitry Agarkov enkel de onbetaalde uitgaven moest betalen, maar geen intresten of vergoedingen. Nu sleept Dmitry Agarkov de bank voor de rechter wegens het annuleren voor het contract voor $ 727.000.

Het argument van de bank dat ze de algemene voorwaarden niet hadden nagelezen, is natuurlijk een koekje van eigen deeg

Bron: Beurs.com


ADVERTENTIE

FACEBOOK

ADVERTENTIE

ADVERTENTIE

ARCHIEF
GEWOON-NIEUWS.NL
INFORMATIE
Heeft u interessant nieuws? Mail het ons!
© 2018 gewoon-nieuws.nl