Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website gewoon-nieuws.nl. Meer informatie
Mobiel

Parkeerkaart doorgeven: Strafbaar. Miljarden-fraude: Niet strafbaar

PARKEREN-BETAALD-AUTOMAATZwijndrechter Sander van Lith was stomverbaasd: een parkeercontroleur bij winkelcentrum Walburg in Zwijndrecht bekeurde hem voor wat hij de gewoonste zaak van de wereld vond. Hij gaf zijn parkeerkaartje, dat nog een uur geldig was, door aan een andere bezoeker.

Contrasteer dat met de banken-fraude, waar de criminele samenzwerende en frauderende bankiers (van o.a. Rabobank) wegkomen met interne disciplinaire maatregelen. Geen enkele straf dus. Wat is het toch heerlijk om een bankier te zijn in deze wereld, en vooral omdat politici hen  steeds weer de hand boven het hoofd houden.

De les van vandaag: Doorgeven parkeerkaartje strafbaar. Miljarden fraude: niet strafbaar.

Bron: LangLeveEuropa.nl


 • Bas

  Het erge is de domheid. Niet van die wachter maar gemeente top ambtenaren. Opeens begrijp je hun eensgezind in opstand komen. Als de PVV democratisch zou mee gaan spreken. Hun regel macht is geassocieerd aan dom en lafheid. Vrijheid is de tegenpool.

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • John

  Kwestie van Karma… Ik prijs mezelf heel gelukkig juist geen bankier te zijn!
  Ben Godzijdank ook geen tobambtenaar!

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • NL humanfarm?
  En de farm eigenaren zijn de bilderbergers..
  De gewone burgers zijn tot de laatste druppel uitgewringd?….hoeveel zal het onrecht verder gaan voordat het volk zegt genoeg is genoeg.
  Zelf een parkeertijd gunnen ze de burgers niet.het liefst willen ze voor alles dubbel of driedubbele laten betalen om de kassa van de ware meesters te kunnen spekken?
  Zijn er nog naaieve mensen die beweren dat NWO maar een complottheorie is? Als elke feit die naar boven komt als “een complottheorie” weggemoffeld wordt dan zijn we echt naaiever dan ik dacht.zo naaif dat het idioot is.
  .mensen die met alles complottheorie roepen zonder de feiten en geschiedenis te kennen,Die moeten eens meer feiten verkennen en meer logisch denken .

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • Jeroen OhmCore

  Get up on our feet and start a Revolution!

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • Peter Daniels

  In Amsterdam hebben ze dit soort praktijken opgelost door op kenteken te parkeren. In mijn ogen heeft deze meneer in Zwijndrecht niets misdaan. Er is voor een uur parkeren betaald, hij maakt er zelf maar een paar minuten gebruik van, maar die plaats is tot een uur van hem, dus mag hij bepalen wie op zijn tijd en voor zijn kosten op het door hem tijdelijk gehuurde plaatsje staat.

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • Joey de Waard

  typische weer die Nederlandse kut overheid en maatschappij wie zijn er nou de grootste oplichters? betaald voor plaats is betaald voor de plaats ongeacht wie er gaat staan die keuze is aan de EERLIJKE BETALER ZELF zal idd nie lang duren voor t volk opstaat tegen deze achterlijke oneerlijke en criminele (overheids)maatschappij

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • E van Geenen

  Bekeuren op grond van wat? Volgens mij kan dat niet eens!

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • erica1234

  Ja daarom moet je in amsterdam je kenteken invullen want iedereen deed dat

  Thumb up 0 Thumb down 0

ADVERTENTIE

FACEBOOK

ADVERTENTIE

INTERESSANTE WEBSITES

ADVERTENTIE

ARCHIEF
GEWOON-NIEUWS.NL
INFORMATIE
Heeft u interessant nieuws? Mail het ons!
© 2017 gewoon-nieuws.nl