Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website gewoon-nieuws.nl. Meer informatie
Mobiel

Ontvoering

kidnapEen 15-jarig meisje wordt al ruim 10 maanden tegen haar wil en die van haar ouders vastgehouden door het Amerikaanse “Boston Children’s Hospital”. Het meisje werd 10 maanden geleden onder het excuus van een gekunstelde medische behandeling ontvoerd uit de woning van haar ouders in Connecticut en ‘opgenomen’ in de kliniek. Via slinkse juridische manoeuvres is het ziekenhuis erin geslaagd om de wettelijke voogdij over het meisje te verkrijgen.

“Het is pure ontvoering”, zegt Lou Pelltier, de vader van het meisje. “Dit is de ergste nachtmerrie die je als ouders kan overkomen”. De klinisch psycholoog, een bekende van de familie zegt: “Het is de meest bizarre situatie waarbij ik ooit betrokken ben geweest”. “Wat we hier allemaal meemaken heeft helemaal niets meer met medische ethiek te maken en het ziekenhuis overschrijdt hier een grens die getuigt van een flagrante maffia-achtige criminaliteit”.

Het begrip “ontvoering” past perfect bij hetgeen het Children’s Hospital bij de familie Pelletier heeft gedaan. Het ziekenhuis heeft geen wettelijke bevoegdheid om de controle over het tienermeisje te nemen, en al zeker niet gezien de actieve betrokkenheid van de ouders bij het welzijn van het kind. De voogdij die het ziekenhuis over hun dochter hebben bemachtigd is volledig gebaseerd op fraude en misleiding. Het ziekenhuis zelf heeft aangehaald dat de weerstand van de ouders tegen de aanbevolen behandeling en het vermoeden van overmedicatie bij het meisje de motivatie is geweest van de ontvoering 10 maanden geleden.

Het voorgaande heeft verregaande consequenties want het betekent dat, als je niet akkoord gaat met de diagnose van de arts, het ziekenhuis het kind kan ontvoeren en voor onbepaalde tijd vasthouden. Kennelijk kiezen de lokale wetshandhavingsinstanties dan de zijde van het ziekenhuis en niet die van de ouders.

Dat er aan de Amerikaanse wetgeving momenteel het een en ander schort bleek vorige week al uit ons artikel over een Amish meisje dat met haar ouders het land is ontvlucht om te ontkomen aan een door de rechter bevolen gedwongen chemobehandeling.

Bron: NaturalNews.com


ADVERTENTIE

FACEBOOK

ADVERTENTIE

ADVERTENTIE

ARCHIEF
GEWOON-NIEUWS.NL
INFORMATIE
Heeft u interessant nieuws? Mail het ons!
© 2018 gewoon-nieuws.nl