Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website gewoon-nieuws.nl. Meer informatie
Mobiel

Vernuftige speeltjes

quad_1

Ongekende mogelijkheden
Op YouTube staat sinds juni van dit jaar een video die laat zien wat je zoal kunt doen met “Quadcopters” (op afstand bestuurbare mini-helicopters).

Rafaello D’Andreo demonstreert in een robotlaboratorium op TEDGlobal zijn vliegende quadcopters die denken zoals sporters. Fysieke problemen worden opgelost met algoritmen die hen helpen te leren. Zijn drones zijn volleerde evenwichtskunstenaars die balanceren, ballen vangen en retourneren, beslissingen nemen en in teamverband opereren.

TEDGlobal is een jaarlijkse 5-daagse conferentie die sinds 2005 met demonstraties viert hoe het menselijk vernuft door ideeën, innovatie en creativiteit uit de hele wereld tot steeds vernuftiger resultaten leidt.

Bron: YouTube.com


 • en de amerikanen maken ze daar in de toekomst weer iets van wat de mens vernietigt in plaats van iets nuttig voor de mensheid….typisch voor pentagon(pentagram) beleid.
  ze pompen meer geld in oorlog, moord en doodslag dan in de wetenschap of iets waar de mens er heel lang wat aan heeft, het goedkoop maken van energiebronnen bijvoorbeeld….

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • Bij nader inzien

  Graag wil ik jullie wijzen op het hierbij vermelde artikel over Google Glasses en de toepassing ervan in Amerikaanse oorlogsvoering:
  http://www.pc-magazin.de/news/google-glass-waffen-app-shotview-tracking-point-austin-2355879.html?utm_source=computer-NL&utm_medium=newsletter&m_i=eMNeKcczSl7EORChQci4lZ%2B6mDvoFpvj95wIJNIb68IF4l4uSn0390iTEa8nFbeav1MmAIK5%2Bqqd3ciDDlKpzvPX9YKM_exsSQ9UWceW

  Vergeet niet de link van dit artikel naar het Amerikaanse wapenbedrijf Tracking Point te volgen (http://tracking-point.com/), waar in het begin eerst met schokkende beelden wordt getoond hoe dieren bij de jacht geen enkele kans op overleven wordt geboden (zelfs niet bij schieten met een volautomatisch wapen door een minderjarig meisje op 1000 ft. afstand) maar ook hoe men zich voorbereidt om elke tegenstand bij militaire veroveringen per definitie uit te sluiten. Een lange reeks schokkende filmpjes van dat bedrijf, heb het geduld ze af te spelen! En wij maar bang blijven zijn voor die vreselijke terroristen die de wereldvrede bedreigen!

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • Freba

  Zijn toch fantastische dingen. Bijna alle hedendaagse technologien zijn ontwikkeld door de oorlogsindustrie. Na 5 of 10 jaar komt dat voor Jan Modaal op de markt. En zolang we telefoontjes aan onze kids geven van 700 euro (waar hebben we het over) blijven de heren gewoon doorgaan. Via hun achterdeur financieren wij de boel. Het is allemaal zo doorzichtig. Overigens is een aardappelschilmesje in handen van een Gek net zo gevaarlijk.

  Thumb up 0 Thumb down 0

ADVERTENTIE

FACEBOOK

ADVERTENTIE

INTERESSANTE WEBSITES

ADVERTENTIE

ARCHIEF
GEWOON-NIEUWS.NL
INFORMATIE
Heeft u interessant nieuws? Mail het ons!
© 2017 gewoon-nieuws.nl