Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website gewoon-nieuws.nl. Meer informatie
Mobiel

Giftige stoffen

baby_vaccinatie_poisonHet veilig maken van vaccins door het verwijderen van giftige stoffen (vergroening), of mensen het recht op inzage te geven in de gebruikte ingrediënten van het vaccin, alvorens te beslissen of wel of niet vaccineren  gewenst is, zou een politiek terechte opstelling zijn tegen de heersende weerstand voor vaccinaties. Het helpt de ‘toorn’ te voorkomen van sommigen van de vaccinatie hogepriesters. Echter de aard van ons immuniteitssysteem en wat vaccinaties doen om kunstmatig immuniteit te stimuleren maakt veilig vaccineren een oxymoron.

Drogreden en gevaren van kunstmatige immuun stimulatie

Het omzeilen van de route van ons natuurlijke immuunsysteem door het plaatsen van een immuunrespons stimulerende vaccinatie met of zonder toevoeging van giftige stoffen brengt onafscheidelijk verbonden gevaren met zich mee. Weinigen kunnen dit beter onder woorden brengen dan Dr. Suzanne Humphries.

Dr. Suzanne Humphries

Dr. Suzanne Humphries

Ze zegt: “Artsen worden tijdens hun opleiding nooit onderwezen over hoe voorzichtig er moet worden omgegaan met een immuunsysteem. Dit verzuim in medisch onderwijs resulteert uiteindelijk in een hele samenleving die van het begin tot het eind niet weet hoe een immuunsysteem werkt, niet weet hoe het verzorgd moet worden en niet weet hoe voedingsstoffen en mineralen aangevuld moeten worden, die nodig zijn voor een goedwerkende immuniteit. Als het niet lukt is het de schuld van God, dus hebben we behoefte aan een vaccin. Men gaat ervan uit dat Moeder Natuur onjuist handelt”.

Dr. Humphries verklaart voorts: “Het enige dat een vaccin bewerkstelligt is een immuunrespons, in de verschijning van een antilichaam. Maar een antilichaam is slechts een piepklein onderdeel van de menselijke immuniteitsfactoren. Het injecteren door de huid heen van een zieke stof in het bloed omzeilt het normale natuurlijke immuunsysteem en creëert een onbalans in de immuniteit die vaak doet leiden tot een besmetting met de ziekte waarvan men beweert er juist tegen beschermd te worden.

Dr. Humphries bespreekt ook de ontwikkeling van het immuunsysteem bij baby’s. Gezonde moedermelk biedt het eerste jaar de meeste bescherming, maar liefst 80% bescherming, grotendeels door de ondersteuning van de darmflora. Door baby’s de eerste paar maanden te verontreinigen met injecties levert zowel onmiddellijke als lange termijnschade op voor de ontwikkeling van hun immuniteitssysteem.

Bron: InfoWars.com


ADVERTENTIE

FACEBOOK

ADVERTENTIE

ADVERTENTIE

ARCHIEF
GEWOON-NIEUWS.NL
INFORMATIE
Heeft u interessant nieuws? Mail het ons!
© 2018 gewoon-nieuws.nl