Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website gewoon-nieuws.nl. Meer informatie
Mobiel

Genetisch gemanipuleerd voedsel

gm-soybeansGenetisch gemanipuleerd voedsel zoals soja en maïs zijn waarschijnlijk verantwoordelijk voor een groot aantal glutengerelateerde kwalen zoals darmstoornissen. Volgens een zojuist vrijgegeven rapport lijden 18 miljoen Amerikanen inmiddels aan deze aandoeningen.

Het verslag werd uitgebracht door het “Institute for Responsible Technology” (IRT) en citeert gezaghebbende gegevens van het Amerikaanse Ministerie van Landbouw, US Environmental Protection Agency en beoordelingen door medische tijdschriften en internationaal onderzoek.

“Glutengevoeligheid kan in hevigheid variëren van licht ongemak zoals gasvorming en een opgeblazen gevoel,  tot “coeliakie”, een ernstige auto-immuun aandoening die, indien niet gediagnosticeerd, de kans op overlijden 4 keer doet toenemen”, aldus Jeffrey M. Smith, executive director van IRT in een verklaring op hun website.

Smith haalde aan dat de introductie van genetisch gemanipuleerde organismen  midden jaren 90 aan de Amerikaanse voedselvoorziening de mogelijke ‘milieu trigger’ kan zijn voor de toename van deze aandoeningen en beschrijft de negen gemanipuleerde gewassen die momenteel op de markt zijn. “In soja, maïs, katoen (olie), koolzaad (olie) suiker uit suikerbieten, courgette, gele pompoen, Hawaï papaja en alfalfa zijn Bt-toxine, glyfosaat en andere GMO-onderdelen gekoppeld aan de vijf voorwaarden die gluten gerelateerde aandoeningen kunnen initiëren of verergeren”, aldus Smith.

Het is de Bt-toxine in genetisch gemanipuleerde levensmiddelen die insecten doodt door gaatjes in hun cellen te prikken. Smith zegt: “Het gif is in elke pit en maïskorrel aanwezig en overleeft de menselijke spijsvertering. Een onderzoek in 2012 bevestigt dat het ook gaatjes prikt in menselijke cellen.

De GMO gerelateerde schade kon worden gelinkt met vijf verschillende gebieden;

 1. Roundup kant en klaar 1 literIntestinale permeabiliteit
 2. Onevenwichtige darmbacteriën
 3. Immuunactivatie en allergische reactie
 4. Verminderde spijsvertering
 5. Beschadiging van de darmwand

Het IRT rapport geeft ook aan dat glyfosaat, een onkruidverdelger dat wordt verkocht onder de naam “RoundUp”, een negatief effect op de darmflora heeft. GMO gewassen bevatten hoge concentraties van het gif bij de oogst. “Zelfs bij minimale blootstelling kan glyfosaat de populatie van nuttige darmbacteriën verminderen en de overgroei van schadelijke bacteriën bevorderen”, aldus het rapport. “Ik geloof zeker dat GMO’s in onze voeding bijdragen aan de stijging van de glutengevoeligheid bij de Amerikaanse bevolking”, zegt internist Emily Linder in het rapport.

Bron: RT.com


 • Pablo El Campecino

  UFOTV® Presents : UFO SECRET 3D – HD GMO 3D CARTOON http://www.youtube.com/watch?v=wNIwRHbYpjU

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • ufo’s zijn hoax, make believe van de demonische elitenclub.
  als je in ufo’s gelooft dan BEN je goed gebrainwashd door NWO bouwers.
  ken je de serie verborgen waarheid op youtube?

  Thumb up 0 Thumb down 0

ADVERTENTIE

FACEBOOK

ADVERTENTIE

INTERESSANTE WEBSITES

ADVERTENTIE

ARCHIEF
GEWOON-NIEUWS.NL
INFORMATIE
Heeft u interessant nieuws? Mail het ons!
© 2017 gewoon-nieuws.nl