Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website gewoon-nieuws.nl. Meer informatie

Kanker is “Big Business”

door op Dec.12, 2013, onder Economie
Mobiel

Wanneer u een bedrijf zou bezitten die meer dan 100 miljard dollar per jaar zou omzetten, zou u dan stappen ondernemen om die omzetten drastisch naar beneden te brengen of zou u alles in het werk stellen om die omzetten nog verder te laten groeien?

Neem bijvoorbeeld kanker

mriscannerLaat alle media hype over het “genezen van kanker” u niet gek maken. Big Pharma is allang in staat om kanker daadwerkelijk te genezen, alleen zou dit zijn met medicijnen waarop geen patenten kunnen worden verkregen.  maar niemand in die sector heeft er baat bij om dit doel te willen bereiken. Het zou de doodsteek zijn voor de “Big Pharma” behandelingsmedicijnen tegen kanker. Er zal nooit een medicijn op de markt gebracht worden die een complete genezing van kanker zal opleveren. Wanneer deze ziekte volledig uitgeroeid zou zijn blijft er voor Big Pharma niet genoeg winst meer over om hun voortbestaan nog te kunnen garanderen.

Cashflow

Er zal ook nooit een bestuursorgaan, die als doel heeft mensen te beschermen, worden onderworpen aan de bekende carcinogenen want ook dan zal de binnenkomende geldstroom ophouden te bestaan. Een groot deel van de onderzoeken wordt onder de dekmantel gehouden en heel veel genezingsbehandelingen worden genegeerd en in diskrediet gebracht. Er is namelijk veel meer geld te verdienen in het bestendigen van de ziekte dan in het genezen ervan. De gerapporteerde uitgaven voor de behandeling van kanker in 2012 bedroegen 124,6 miljard dollar. Bloedgeld!

De Grim Statistieken

Alleen al het woord “kanker” stuurt een rilling van angst over de ruggengraat van de meest stoere optimist. Het is angstaanjagend dat bijna één op de twee mensen de gevreesde ziekte zal krijgen en de aantallen worden alleen maar groter. Hieronder een paar snelle gegevens als achtergrond informatie;

 • Bijna de helft van alle Amerikanen zullen tijdens hun leven kanker ontwikkelen (bron). Snel uitgerekend betekent dit een verbazingwekkende 157 miljoen slachtoffers.
 • Meer dan een half miljoen mensen in Amerika stierf in 2012 aan kanker (bron).
 • In 2011 was kanker de nummer 1 doodsoorzaak in de westerse wereld en de nummer 2 in de ontwikkelingslanden (bron).
 • Kanker is de nummer 1 oorzaak van kindersterfte in de Verenigde Staten (bron).

Percentages nemen alleen maar toe

Dit is een vrij recente toename van het aantal kankerpatiënten. Honderd jaar geleden lagen deze cijfers heel anders. Toen werd 1 op de 33 mensen getroffen door de kanker. Ondanks dat miljarden dollars worden uitgegeven om kanker ‘geneesbaar’ te maken, neemt het percentage van de bevolking die kanker krijgt, schrikbarend toe en voorspelt de WHO (Wereld Gezondheid Organisatie) dat tegen het jaar 2030 het aantal sterfgevallen door kanker zal zijn verdubbeld.

Kanker ‘normaliseren’

chemotherapie2Zo langzamerhand wordt het krijgen van kanker al als normaal beschouwd. Het nieuws laat foto’s zien van baby’s die een oog moeten missen, van mooie kale kinderen die hun haar hebben verloren door chemobehandeling en van mensen waarvan lichaamsdelen zijn verwijderd om nog een paar jaar te kunnen overleven. Maar kanker is niet normaal, het is niet iets dat ‘toevallig’ gebeurt. Onderzoekers weten allang de dingen die kanker veroorzaken. Overheidsinstellingen weten dat ook maar doen er niets aan om de in de markt en samenleving aanwezige giftige stoffen te beperken.

Waarom?

Omdat ziekte, dus ook kanker, big business is en omdat degenen die hiervan profiteren er groot belang bij hebben dat dat de dodelijke trend van kanker blijft toenemen. We worden vergiftigd voor profijt, om het maar zo te zeggen.

De drie “Big’s”

Het is de komst van “Big Pharma”, “Big Agri” en “Big Multi”, die hieraan ten grondslag ligt. Samen met de bankiers vormen zij “Big Business” en spelen zij elkaar steeds de bal toe. Zij worden rijk van de vergiftiging van de mensheid door de productie van hun giftige stoffen waarmee we continue in aanraking komen. We worden dagelijks de gehele dag door blootgesteld aan een duizelingwekkend aantal kankerverwekkende stoffen (download lijst).

Cumulatief

De statistieken ondersteunen dat de gestage cumulatieve opbouw van giftige stoffen in het menselijk lichaam, uiteindelijk resulteert in kanker. We kunnen stellen dat we al vanaf de geboorte worden volgestopt met giftige stoffen. Door Big Agri worden we gevoed met gemanipuleerd voedsel, door Big Pharma worden we volgespoten met giftige stoffen om ‘weerstand tegen ziektes op te bouwen, terwijl Big Multi het milieu vergiftigt.

Wanneer dan op een bepaald moment in het leven “kanker” als diagnose wordt gegeven, dan is daar gelukkig “Big Pharma” die met hun winstgevende giftige ‘medicijnen’ het leven misschien nog iets te kunnen rekken.

En zo is de cirkel rond

Het catastrofale is dat we aan dit alles inmiddels zo gewend zijn geraakt dat we het normaal zijn gaan vinden en we, op een paar uitzonderingen na, niemand bereid vinden om massaal hiertegen in opstand te komen.

Bron: TheOrganicPrepper.ca


 • Waar zijn reacties van sheeple die het maar met alles hoax roepen of complottheorie roepen?
  Tot ze dan een van die ziektes krijgen, dan roepen ze wel anders…
  Weten ze dan ook wel over het bestaan van chemtrails.? Of is dat ook maar een hoax? Tot ze zelf last hebben van benauwdheid en moeite hebben met ademhalen, dan roepen ze wel anders..
  Ik zie regelmatig van die chemtrails in de lucht met helder weer..ik heb het vandaag nog gezien .
  Letten ze daar eens nooit op?

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • Love U Longtime

  Mijn lijstje met oplossingen nog maar een keer:

  1. Ga betalen met ander geld dan dat van de bankiers.

  2. Help meisjes in derde wereldlanden studeren, dan denken ze eerst na voordat ze een hok vol kinderen willen.

  3. Start eigen coöperaties waarin de werknemers eigenaar zijn. (Het geld blijft in de community en de eigenaren / werknemers willen geen producten maken die hun eigen leven, dat van anderen en het milieu vernietigen)

  4. Ga je eigen gezonde voedsel verbouwen in je achtertuin, voortuin, gemeenteperk, op je platte dak ofwaar dan ook (permacultuur). Dan kunnen de voedselbanken sluiten.

  5. Kies je eigen burgemeester waarmee je een vuist kan maken tegen de overheid en ontsla hem indien nodig. (Democratie is dictatuur van de rijken, die kopen politici.)

  6. Wek je eigen energie op.

  7. Koop niets meer van multinationals, koop lokale geproduceerde schone en gezonde producten.

  8. Laat je auto staan. Met iedere liter benzine worden er meer mensen chronisch ziek door giftig ultrafijnstof en geef je meer reden voor oorlogen in het Midden Oosten.

  9. Geef de dingen die je niet meer nodig hebt gratis weg zonder er (behalve een blij gezicht) iets voor in ruil te willen. Het zal even duren voordat mensen in je omgeving je voorbeeld volgen, maar ze zullen het zeker gaan doen. Na een tijdje zullen dingen waarvoor je nu nog moet betalen, je aangeboden worden.

  10. Doe aan ruilhandel.

  11. Koop zo veel mogelijk 2e hands via de bekende websites.

  12. Recycle, recycle, recycle

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • ikjel

  Wat een vreselijk artikel, zijn er echt mensen die dit geloven zo te zien aan de reacties hier beneden wel, zelfs chemtrails worden weer eens uit de kast getrokken de meest debiele complottheorie je vergeet Haarp nog.

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • Love U Longtime

  @ikje

  Tot jezelf aan de beurt bent. Dan ga je pas op onderzoek uit he. Tot die tijd lekker doorrijden in je autootje wat fijnstof en ultrafijnstof uitstoot waar intussen 5 miljoen mensen chronisch ziek van zijn.

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • ikjel

  Zou niet weten waarom ik op onderzoek zou moeten gaan, en ik heb geen auto.

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • John Diks

  Het artikel is niet vreselijk, de genoemde feiten in het artikel zijn vreselijk, maar die zie je zoals gewoonlijk over het hoofd. Kom voor de verandering eens een keer met argumenten in plaats van je inhoudsloze kreten.

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • flarik

  Mijngod, ik lach me echt kapot om al die domme mensen hier die denken dat het waar is.
  En wanneer je dat benoemd willen ze argumenten. Beste mensen, dit is typisch een ouderwets gevalletje van “geloof niet alles wat op het internet staat”. Ook niet als er bronnen worden weergegeven (overigens alleen bij het feit dat er veel mensen dood gaan aan kanker) want die bronnen hoeven ook niet waar te zijn. Stop alsjeblieft met je zo druk maken over dit soort dingen. De wereld economie draait heus niet op kankerpatiënten die ziek worden gehouden.

  Ik ga hier verder niet door discussiëren, dit is mijn boodschap en als je nog steeds zo naïef wilt zijn en het blijft geloven, verspil dan geen moeite aan het reageren op deze reactie en ga rustig door met je leven.

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • flarik

  Ooit van vliegtuigen gehoord?

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • flarik

  WAT BEN JIJ DOOOOOOOOOM!!!! Ik ga niet eens beargumenteren waarom.

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • flarik

  Als ik kanker krijg dan is dat kut voor me, maar dan ga ik niet uit frustratie alles en iedereen maar de schuld geven.

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • flarik

  Ja, vreselijk artikel trekt vreselijke mensen. Gelukkig zijn wij er om ze uit te lachen 😀

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • flarik

  Ga weg John Diks, niemand mag jou.

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • Wim Hamhuis

  Ik vind het ziekelijk hoe mensen over de rug van zieke andere mensen zich tomeloos menen te moeten verrijken. Het bestendigen van de ziekte is nog erger dan het genezen er van. Wat een kotsverhaal. Je moet kanker gewoon als elke andere ziekte behandelen, het liefst genezen dus. Waarom maken de analysefiguren er toch zoiets monsterlijks van? Alleen maar om het geld zo te zien. Vreselijk echt hier kan ik mij heel erg boos om maken. Laat ik de vriendelijke mensen die niets van dit alles willen alleen normaal zijn, maar een gelukkig kerstfeest wensen. De rest heeft dat gewoon niet (meer) verdiend.

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • Erik Jacobs

  Waarom nu weer meteen “Dom” noemen? Misschien wel idealistisch, misschien naïef. De wereld zou er een stuk beter uitzien als meer mensen zouden denken zoals hierboven. Natuurlijk weinig haalbaar / realistisch en zolang de massa anders beredeneerd weinig zinvol. In elk geval liever idealistische dan respectloze reacties.

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • flarik

  Nee, als iedereen zou doen wat daarboven stond IEDEREEN, dannog zou het absoluut niet werken. Daarom is het extreem dom. Alleen al dat “kies je eigen burgemeester” is al te dom om te poepen. Alsof we nog geen democratie hebben. En democratie is miss niet perfect, maar het is het beste wat we hebben (quote churchill). Ik heb geen respect voor mensen die hun zogenaamd slimme en goedbedoelde ideeën rondspuien. We hebben een geniaal systeem en mensen moeten nog steeds bitchen over dat het allemaal zo slecht is. Die mensen hebben geen respect voor de situatie waarin ze leven. We zijn godverdomme Nederlanders! Hoeveel beter wil je het hebben? Daarnaast is streven naar beter natuurlijk nooit verkeerd, maar wat deze randdebiel hier boven neerzet is echt om je polsen van door te snijden. Alsjeblieft.

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • flarik

  Heb ik het overigens toch een beetje beargumenteerd… Shame on me

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • John Diks

  Het is beter de waarheid niet te kennen, dan haar wel te kennen maar er niet naar te handelen!

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • flarik

  Ik zei ga weg. Wat snap je daar niet aan? Ga ergens anders heen met je gedoe. En neem je kanker conspiracys met je mee.

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • Jan Boon

  Over conspiracy theorieën gesproken, Flarik is een ingehuurde debunker haha

  De rode draad is, alles belachelijk maken en het afdoen als fabeltje. Ik zeg, een baan om trots op te zijn…

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • Jan Boon

  Hmm polsen doorsnijden zeg je, wat let je?

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • Waarheid

  Overpopulatie leid tot het reduceren van de mensheid oorlogen komen en gaan en mensen blijven maar voortplanten met ziekte armoede en ongeluk reduceren ze de populatiegroei.

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • Michiel De Jong

  Flarik, je mening is wel gebaseerd op onwetendheid. Als je ook maar enigszins in de materie zou hebben verdiept zou je weten dat het absoluut waar is. Ten eerste zijn er tal van voorbeelden te vinden van mensen die zijn opgegeven door de reguliere medici en een prognose meekregen dat ze nog enkele maanden te leven hadden. Vervolgens trokken deze mensen hun eigen plan en hebben zichzelf van kanker genezen met zaken als bijvoorbeeld DCA, Rick Simpson´s Hemp Oil en Vitamine B17. Ten tweede zijn er tal van filmpjes terug te vinden op youtube waar duidelijk uit blijkt dat de farmaceutische industrie niet bereid is om onderzoek te financieren mbt tot zaken die niet patenteerbaar zijn. Bekijk deze video maar eens aangaande het onderzoek van Dr. Evangelos Michelakis (University of Alberta): https://www.youtube.com/watch?v=8nTg53izwpE

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • Adam Curryworst

  Kanker idioten die in deze bullshit geloven en het hele internet er mee vervuilen. Tieft op naar een fucking gesticht met je bullshit complot theorieën of ga gewoon ff lekker dood.

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • Educateyourself

  En als je nou gewoon is even je hersens gaat gebruiken en onder die rotte steen vandaan komt? Wellicht dat dat helpt je perpectief te verbreden?

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • Wa Sta

  Farmaceuten hebben tot doel geld te verdienen. Het genezen van een patiënt is niet de prioriteit. Ik bepaal welk medicijn ik neem en waar ik genezing zoek. Het is mijn lichaam. Als ik een kwakzalver wil betalen uit eigen zak over een gratis behandeling van het ziekenfonds, dan doe ik dat. Ik zet mijn eigen breuken, spalk mezelf. Die ene keer dat ik wel een arts uit een ziekehuis bezocht, kwam mijn voet helemaal scheef uit het gips. Hoe ik al gehamerd had dat mijn voet scheef in het gips zat. De man had ruim 20 jaar ervaring en had geen twijfel dat hij de voet goed gezet had. Uit het gips op het inktkussen gestaan om een voetspoor te maken tijdens het lopen. Alleen de grote teen liet inkt achter alle andere tenen raakte de grond niet meer.
  Ik heb het nog zo gezegd. Tja het is uw lichaam, u heeft zelf ook een verantwoordelijkheid en hoeft niet akoord te gaan. U heeft inderdaad goed aangevoeld dat uw voet scheef gezet was. Ik kon weer een circus in, speciale zolen, speciale schoenen. En 80% werd vergoed. Alsof ze expres fouten maken om maar nog meer geld te kunnen verdienen. De arts zag op de foto wel een aantal andere geheelde breuken, maar had geen administratie daarvan. Nee, dat klopt, zei ik, ik zet normaal gesproken mijn breken zelf. Toen er nog gips werd gebruikt om een breuk stil te houden, gebruikte ik al klitteband. Nu 40 jaar later gebruiken ze zelf ook mijn methode met klitteband. Een gebroken pols is makkelijk zelf te spalken, met anti val schokbrekers voor skateboarden.
  Altijd precies goed strak, nooit te strak, nooit te los.
  Het is hun broodwinning, hun werk. De genezing van de patiënt heeft geen prioriteit. Brood op de plank dat heeft prioriteit. En als het misgaat kan je niets. Je kan niet eisen dat een simpele breuk niet een disaster wordt.
  Als het dan toch fout gaat heb ik liever dat het mijn eigen schuld is. Nimmer zelf een fout gemaakt, alleen meer foute diagnosen en foute artsen. Die heb ik meer dan genoeg meegemaakt. “”Zeggen dat bloedgeven geen zin heeft, daar de wond te groot is en het bloed er bij de wond uit zou komen. Bloedruk te laag, dus de organen werken niet meer. Roep de familie maar, want ze gaat sterven. Na een ruzie werd de arts uit zijn bed gebeld en een zakje bloed opgehangen. De bloedruk steeg, weer en de voeten werden weer warm. Dan is het leuk als je diegene 15 jaar later nog eens ziet lopen. Opgegeven.
  Ze zeiden zelf wel 20 zakjes bloed te hebben gegeven en dat het bloed er toen net zo hard weer uitkwam. Maar de lege zakjes laten zien konden ze niet. Een zakje bloed ophangen wilden ze niet.
  Mevrouw is ook al 64 jaar. Door mij er 15 jaar bij.
  Universitaire kwakzalvers met 4 of 5 voornamen.
  Je kent dat wel, opa al arts, pa arts…alsof dat een kwaliteitsgarantie is. Doe mij maar de kannibaal, de sjamaan, de kwakzalver uit het oerwoud. Digitalis, goudsbloem en zelfs of bijvoet werken ook. En wat te denken van papaver. Ik gebruik brandnetel, ieder jaar.

  Ik heb zonnealergie en krab mezelf open in mijn slaap.
  Altijd korsten op mijn handen. Slapen met sokken om mijn handen. De zon maakte ook gewoon bultjes door mijn sokken heen. Zalfjes werkte nooit. De bultjes lijken op brandnetelbultjes, maar jeuken wat erger. Ik kreeg de tip brandnetelthee te proberen. Je lichaam kent de brandnetel en maakt dan antistoffen aan. Het medicijn tegen zonneallergie is gewoon brandnetel. Het lichaam, mijn lichaam, ziet geen verschil tussen jeukende bultjes van de zon en brandnetel.
  Ik bepaal zelf wel waar ik mijn geneesmiddelen haal. Een titel, 7 jaar studie aan de universiteit zeggen mij niets. Het is het resultaat dat mijn belang is.
  De medische wereld heeft geld verdienen als prioriteit.
  Hun belang is dus niet mijn belang en gezien het mijn lichaam is heb ik het laatste woord.
  .

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • Wa Sta

  Vergeet niet hoe lang de asbestbedrijven de link met kanker hebben ontkent. Een schijntje hebben ze betaald, symbolisch.
  De tabaksindustrie kwam altijd wel met een arts en onderzoeken op de proppen dat roken niet gevaarlijk was en ontkenden ook de connectie tussen roken en kanker.
  1 op de 3 krijgt nu kanker en dat was 1 op de 30 200 jaar geleden, 1 op de 20 100 jaar geleden. Nu 1 op de 3.
  Big business. Wie heeft er belang bij de oorzaak bloot te leggen? En als je een verband weet te leggen, komen met hun machtsspelletjes. Erudiete doktoren zwart praten, hun leven zuur maken en er alles voor doen dat de man nergens nog een baan kan krijgen.
  Bekende praktijken.
  Als een kwakzalver alleen maar genezen kankerpatiënten heeft, begin je niet veel voor een rechter.
  De medische wereld probeert het wel. Het is een kwakzalver, heeft geen geneeskunde gestudeerd en hangt de dokter uit. Geeft de rechter vrijspraak, komen ze met roddel en achterklap. Gifmenger, waar zijn de lijken? Zich inkopen op radio en tv.
  Alle 80 kankerpatiënten allemaal genezen?
  Ja, en alle 80 waren op de rechtszitting.
  Verdwenen lijken en gif-mengen is een zaak voor de politie. Zwartmaken om maar geen concurrentie te hebben. Ik kan geen andere reden bedenken.

  Zo lang geleden is het nog niet dat roken als geen gevaar werd gezien, door omgekochte doktoren, vervalste onderzoeken. Precies hetzelfde verhaal als van de asbest. Dat was ook al 60 jaar bekend. Poen en diepe zakken. Een batterij van doktoren die het tegendeel bevinden. De beste advocaten en wellicht wordt op de magistraat zelf ook nog druk uitgeoefend.
  Kan hij nog zo voor het leven benoemd zijn en over zijn brood geen zorgen te maken, op een dag komt hij zelf misschien nog eens in het ziekenhuis. Roken was en is slecht. Dat was al lang bekend. Maar het vechten tegen de bierkaai tegen die grote jongens. Tabak en asbest waren grote industrieën. Stoflongen van de mijnwerkers.
  We hebben wat toegelaten en de kolenmijnen zijn niet gesloten omdat men er stoflongen van kreeg. Puur geld.

  Thumb up 0 Thumb down 0

ADVERTENTIE

FACEBOOK

ADVERTENTIE

INTERESSANTE WEBSITES

ADVERTENTIE

ARCHIEF
GEWOON-NIEUWS.NL
INFORMATIE
Heeft u interessant nieuws? Mail het ons!
© 2017 gewoon-nieuws.nl