Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website gewoon-nieuws.nl. Meer informatie
Mobiel

videobewaking

Voorbereiding in volle gang

In het vorige artikel werd al het verloop  en doel beschreven van de huidige ontwikkelingen in Nederland en Europa. In dat deel ging het over het doel van de crisis en hoe dit past bij de huidige ontwikkelingen in Nederland, namelijk de totstandkoming van een “workforce” bestaande uit moderne slaven.

Hoewel de overheid hiervoor weer de tactiek van de kikker in het kokende water toepast, en Nederlanders van nature niet van de bank te branden zijn is het toch realistisch te beseffen dat op een zeker punt er protest en verzet zal gaan uitbreken. Hiervoor moeten dan uiteraard wel de voorzieningen en bevoegdheden geregeld zijn om hiertegen op te kunnen treden als staat zijnde. Hiervoor is men al bezig sinds de invoering van de ID-plicht en vanaf dat moment zijn de bevoegdheden en privacy schendende activiteiten alleen maar toegenomen en het is een bewezen feit dat de reden die ons werd opgegeven waar deze bevoegdheden voor nodig waren een wassen neus zijn. Immers, de resultaten van justitie zijn op jaarbasis alleen maar verslechterd van een pakkans van rond de 15% naar een schamele 2%!

De echte reden voor meer beveiligingscamera’s, taps, preventief fouilleren  en noem maar op is dan ook werkelijk om het in plaats te hebben voor wanneer de pleuris uitbreekt. Hiervoor was uiteraard de 9/11 aanslag een zegen, helemaal toen in 2004 in Madrid nog een grote aanslag werd gepleegd waardoor het in Europa mogelijk werd vergaande maatregelen te nemen onder de drogredenen veiligheid en terrorisme.

Nu kan men over de toedracht van de aanslagen op de Twin Towers in de VS en ook de aanslag in Madrid discussiëren, en daarom laat ik dat hier ook even in het midden. Feit is wel dat het de overheden van Europa en de VS buitengewoon goed uit kwam. Dus wat ook de ware toedracht moge zijn, ze hebben er in ieder geval handig gebruik van gemaakt en er maximaal van geprofiteerd om hun agenda richting controle staat door te drukken.

Toen het stokpaardje terrorisme zijn kracht begon te verliezen schakelde men over op de volgende drogreden en dat was kinderporno bestrijding om verdere maatregelen door te kunnen drukken en zo gaat het inperken van de vrijheid van de Europese burger steeds verder met Nederland als het braafste jongetje van de klas voorop.

top-secretHiervoor worden ook de geheime diensten maximaal ingezet en zeer ingrijpend zoals we kunnen zien in het door Edward Snowden verzamelde bewijs. Alle oogjes zijn gericht op de NSA maar ook onze eigen AIVD is er niet vies van, is veel te ver te gaan met hun praktijken en dat zien we terug in de aanschaf van een illegaal aftap systeem en het vergaande hacken van Internet fora waar gewoon de data van alle forumleden wordt verzameld van alles en iedereen. Ik verwacht dat wat we tot nu toe te horen hebben gekregen nog maar het tipje is van de ijsberg, en er in werkelijkheid nog veel meer wordt uitgevreten.

Inmiddels lijkt de bevolking al zo geconditioneerd dat er nauwelijks nog wordt gereageerd op de volgende privacy schending van de overheid. Een recente peiling wees al uit dat de helft van de Nederlanders denkt wel eens telefonisch te worden afgeluisterd en meer. Een weldenkend mens zal het toch met me eens zijn dat wanneer we dergelijke zaken als normaal en acceptabel gaan beschouwen het toch echt erg mis is met onze samenleving waar iedereen iedereen bespiedt en de overheid burgers schuldig acht tot onschuld is bewezen.

Het is echter wel de perfecte voedingsbodem om een controle staat te stichten en laat dat nou net een van de voorwaarden zijn wanneer er plannen zijn een slaven maatschappij te creëren waar alle bovengenoemde ontwikkelingen perfect van pas komen om het plebs onder de duim te houden.

Inmiddels leven we al in een maatschappij waarbij de mogelijkheden van de overheid om achter uw en mijn voordeur te komen ongekend zijn. Zelfs George Orwell kon dit niet vermoeden en de mogelijkheden strekken inmiddels verder dan zijn stoutste dromen. Voormalige diensten als de Stasi zouden hun vingers hebben afgelikt bij het beschikken over zoveel gekoppelde centrale databases, camera’s en meer!

Bron: Urubin.com


 • Adrianus Bakels

  Militairen en politie zouden hier eens grondig over kunnen nadenken, dit zittende kabinet is niet in staat en bij machte dat te doen wat ze zouden moeten doen en het zal niet lang meer duren voor de bevolking in opstand komt.

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • Adrianus Bakels

  Regeren is vooruitzien en op dit punt kunnen ze dat wel.

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • Michaël Mulder

  En oom agent is de eerste die de LUL is,,,,ze zijn namelijk allemaal bekend…Naam ,Adressen en familie.Kom maar op.

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • Michaël Mulder

  Zo ook alle politici….dus wat moeten ze nou???

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • Femke

  Nederland is nog veel erger dan de NSA met afluisteren, hier in NL worden meer telefoongesprekken opgenomen in verhoudingsgewijs als bij de VS. Wie denk dat NL democratisch is moet zich eens goed laten na kijken, of die gene heeft niet op deze planeet gewoond de laatste 50 jaar.

  En NL komt toch niet in actie, omdat iedereen op elkaar staat te wachten.

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • hans

  En als nu alles onder controle is gekomen (stel), wat dan? Gewoon praktisch. Gaat de overheid dan elke burger met een soort AB naar AH en andere winkels sturen? Of wat anders?

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • Kraven Urubinja

  Alweer dank voor het overnemen 😉

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • Ik zag het al aankomen,rond 5-6 jaar terug dat NL, eu een politiestaat in wording was..
  Ik zie nu dat er steeds meer cameras hangan op de kruispunten, op wegen.terwijl het overal economisch op bezuinigd moet worden , maar wat kosten die zogenaamde toezichtscamera’s dan niet om het aan te schaffen en te onder houden? Wie zijn logisch denken goed weten te gebruiken zullen ook conclusie kunnen trekken dat er iets niet pluis is..
  Zijn er ook nu nog mensen die nog roepen dat het een maar complottheorie is? Bedacht door complotdenkers?
  Wie is wie nou gehersenspoeld?…..

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • Peter Hart

  Mag ik je volgen de groeten van Peter omaenopaleidschendam

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • bitterzoet

  Voor mij staat vast dat er mensen zwaar doorgeslagen zijn. Hebben ze één miljoen per jaar, willen ze er twee. Knetter. Niet van deze wereld. Ik kàn de enige niet zijn, die dat doorheeft. Meewarig bezie ik hun getreiter. En ze pesten en treiteren of er een geolied ministerie voor bestaat. Of elk bedrijf, waan behoud nastrevend, dus angstig gevoelig voor waarheid, een speciale afdeling heeft met treiteraars. En ik vraag me het volgende af: Zouden die werknemers, beroep ‘treiteraar’ nou eigenlijk goed betaald worden?

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • loesje

  Zodra je ‘bepaalde’ woorden intoetst op je toetsenbord ben je in beeld 🙂

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • louwie
 • Dennis Dijkstra

  Als je luidspreker aan hebt, hoor je wel es feadback, omdat het geluid sterk genoeg is om weer door de microfoon te worden opgepakt…
  MAAR!!! als je dit meemaakt op telefoon, teamspeak, skype en dergelijk, en je hebt geen luidspreker aan.

  Bijna 100% kans dat je dan word afgeluisterd

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • Jerry

  Wat een onzin artikel. Ik wil de schrijver graag uitnodigen eens met bewijzen te komen ipv aannames en veronderstellingen, en een bronvermelding zou het ook wel wat geloofwaardiger maken.
  Mensen moeten eens stoppen met denken dat ze belangrijk zijn en dat er ook maar iemand geïnteresseerd is hun leven.
  Dit artikel verdwijnt rechtstreeks in de bak met complottheoriën…..de prullebak.

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • Een nederlander die wakker is

  Wij zijn zeker niet geintereseert in jouwn leven en ja jij bent ook 1 van die blinde en slapende Nederlanders die alles maar goed praten en als het zover is het hardste staan te schreeuwen dat dit niet normaal is doe je ogen open inplaats van een ander te ontkrachten

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • John_Rambo

  Ik heb in mijn Gmail onderschrift speciaal enkele sleutelwoorden opgenomen, zodat deze automatisch aan iedere mail worden toegevoegd.
  Bijvoorbeeld snelkookpan, aanslag, bom, bomb, TNT, enz. Gewoon om hen een beetje te jennen.

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • John_Rambo

  De volgende stap is de militarisering van de politie. M-16’s in plaats van hun pistolen. Pantserwagens in plaats van politieauto’s.
  De stap erna zal misschien zijn dat ze schieten bij het minste of geringste, net zoals in Amerika ook al langer gebeurt.
  En als ik het goed heb, dan is er in Nederland een afdeling tussen leger en politie.

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • richard
 • richard

  heb je wel eens geprobeerd om met 180 km/uur je auto tegen een vrachtwagen te parkeren? please! vuile landverader

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • zeuss

  hoe weet ik dat jij te vertrouwen bent??

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • dyno

  wat een onzin reacyie. Natuurlijk is iemand geinteresseerd in al deze gebundelde levens, de werk-krachten die het geld rond laten gaan. Wees niet zo stug en kijk om je heen.

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • Koos Bakker

  niet zeuss ,kun je nagaan hoe ver we al heen zijn..
  de negering zet al overal “trollen” in voorzichtigheid geboden.
  sluit je aan bij break the system leer elkaar eerst maar is goed kennen 🙂
  maar er zijn veel mensen die het nu echt zat zijn..
  terwijl wij bang worden gemaakt met us/is vergeten ze de radicaliserende neder-terroristen..

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • Koos Bakker

  (ver)nederland staat al jaren op nummer 1 wat afluisteren(tappen) aangaat..

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • koos dekker

  Gewoon met zijn alles plat leggen staken in heel Nederland

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • cornell burger maarssen

  doe wel mee wees niet bevreesd!!!

  Thumb up 0 Thumb down 0

ADVERTENTIE

FACEBOOK

ADVERTENTIE

INTERESSANTE WEBSITES

ADVERTENTIE

ARCHIEF
GEWOON-NIEUWS.NL
INFORMATIE
Heeft u interessant nieuws? Mail het ons!
© 2017 gewoon-nieuws.nl