Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website gewoon-nieuws.nl. Meer informatie
Mobiel

Ooit bent u ook oud

grijze haren2Ouderen, zieken en zwakken, die worden gepakt door de roverheid. Dat is een feit met de huidige regering en was zo bij de meeste voorgaande kabinetten. Ouderen en andere zogeheten onrendabelen zijn het mikpunt geworden om uit te knijpen, een makkelijk slachtoffer waarvan weinig weerstand te verwachten is. Helaas gaat de term “eerbied voor grijze haren” al lang niet meer op In deze verhufterde samenleving grenst de kans dat men in de bres springt voor deze oudere vrijwel aan science fiction en daar maken de Haagse aasgieren in de tweede kamer handig misbruik van.

Politieke hufters

Natuurlijk, we spreken er wel schande van op fora en andere plekken, maar wanneer het weer tijd wordt om onze stem uit te brengen gaan we weer vrolijk stemmen op dezelfde hufters die al dit leed veroorzaakt hebben en nog steeds veroorzaken. Dat konden we zien bij de laatste verkiezingen waar PvdA en VVD ondanks de puinhopen die beide partijen in ons land hebben veroorzaakt de afgelopen decennia opnieuw de grootste werden. Kortom het Nederlandse stemvee heeft weer eens gedaan waar ze goed voor zijn: Niet nadenken en gewoon kruisje zetten dan hebben we dat ook weer gehad.

Partijen waar nog wel enig fatsoen van te verwachten valt blijven daardoor aan de zijlijn staan.

ouderdomDaarom wil ik middels dit korte artikel u allen graag wijzen op het volgende: Realiseert u zich wel dat er ooit een dag komt dat ook u tot deze groep ouderen zult behoren? Vraag u nu eens oprecht af of u het normaal vindt zoals ouderen, zieken en zwakken in dit land worden behandeld. Wanneer u het antwoord op deze vraag koppelt aan het feit dat ook u ooit de gevolgen van wat we nu laten gebeuren zult gaan ondervinden, aan den lijve, up close and personal, vindt u het dan niet de hoogste tijd voor actie tegen deze overheid ?

Wat we vandaag laten gebeuren zal morgen op ons staan te wachten wanneer wij de doelgroep zijn om uit te knijpen omdat we behoren tot de categorie onrendabelen.

Ik hoop u allen oprecht aangezet te hebben tot nadenken.

Bron: Urubin.com


 • de mens is gedegradeerd tot werktuig , een werkslaaf door dit NWO systeem ontworpen door globale eliten.zodra je niet meer rendabel en produktief voor de bilderbergstaat en zn roverheid bent willen ze dat je snel de pijp uitgaat en als het nodig is helpen ze jou een handje .steeds meer regels op regels en steeds minder vrijheid en privacy…totdat iedereen arm wordt uitgeknepen is of gefrustreerd,paranoide en het leven niet ziet zitten…
  een demonisch systeem met alziende oog(de duivel himself )aan de hoogste top….

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • Peter Konings

  Word het niet eens tijd dat in dit land ook de barricades weer verschijnen en dan niet met woorden maar met daden , zodat we kunnen afrekenen met dit graaituig .

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • sjouke

  De enige oplossing is: atoombom gooien op den haag waar de politieke leiders zich bevinden en de rest van de bevolking daar evacueren naar veiligheid.

  Thumb up 0 Thumb down 0

ADVERTENTIE

FACEBOOK

ADVERTENTIE

INTERESSANTE WEBSITES

ADVERTENTIE

ARCHIEF
GEWOON-NIEUWS.NL
INFORMATIE
Heeft u interessant nieuws? Mail het ons!
© 2017 gewoon-nieuws.nl