Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website gewoon-nieuws.nl. Meer informatie
Mobiel
tros radar

Antoinette Hertsenberg

Unicum in Nederland

TROS radar Extra: De Schuldvraag is in meerdere opzichten een unicum voor een journalistiek programma in Nederland. Het is de eerste keer dat op een uitgebreide en diepgravende manier als deze aandacht wordt besteed aan de crisis en de oorzaken daarvan.

Draait de consument op voor de puinhoop op de financiële markten? Hoe is de puinhoop ontstaan? En waardoor zijn onze schulden zo hoog? De crisis wordt tastbaar gemaakt door middel van gesprekken met economen, bankiers, MKB’ers en consumenten.

Online
Een ander unieke eigenschap van de documentaire is dat deze al voor de uitzending op televisie online te bekijken is. Vanaf 17 december 16.00 uur kan je via de website van Radar Extra deel 1 bekijken. Deel 2 kan je vanaf maandag 23 december 21.00 uur bekijken.

Kreditcrisis
Het is 5 jaar na het uitbreken van de kredietcrisis. Antoinette Hertsenberg wil begrijpen hoe het zo ver is gekomen. In dit eerste deel van De Schuldvraag gaat ze op zoek naar de oorsprong van geld.

Is geld tegenwoordig niet hetzelfde als schuld? Staan de banken in dienst van de consument, of is het andersom? Hoe werkt onze economische groei, en hoe lang kan die nog doorgaan?

Deze en andere vragen bespreekt ze met vooraanstaande economen, hoogleraren, bankiers en ondernemers. Exclusieve interviews worden afgewisseld met verhelderende animaties, die moeilijke begrippen voor iedereen inzichtelijk maken.

Bron: TrosRadar.nl


ADVERTENTIE

FACEBOOK

ADVERTENTIE

ADVERTENTIE

ARCHIEF
GEWOON-NIEUWS.NL
INFORMATIE
Heeft u interessant nieuws? Mail het ons!
© 2018 gewoon-nieuws.nl