Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website gewoon-nieuws.nl. Meer informatie
Mobiel
IMF wil een belastingtarief van 71 %

IMF wil een belastingtarief van 71%

bankster

Private IMF-bankiers op rooftocht

 

Verenigde Staten
Het IMF heeft een nieuwe bom laten vallen op het financiële systeem. Eerst werd er getest of de bevolking vrede zou nemen met een confiscatie van 10 procent op je spaargeld. Dit zorgde alvast voor de nodige beroering. Nu komt het met het idee om de personenbelasting te optimaliseren. Volgens sovereign man zou dat betekenen dat de hoogste schijf in de Verenigde Staten opgetrokken wordt naar 71 procent.

 

 

Europa
Als de personenbelasting in de Verenigde Staten al opgetrokken moet worden naar 71 procent, wil ik niet weten wat de belastingschaal in Europa en België moet worden. Het is duidelijk dat men op zoek is naar wanhopige pogingen om het systeem recht te trekken.

belasting diefstal

Leuker kunnen we het niet maken, wel makkelijker

Het schuldniveau van de ontwikkelde landen zal volgend jaar 110 procent van het bbp bereiken, tegenover 75 procent in 2007. De meeste westerse landen moeten al geld lenen om de intresten te betalen op de leningen. Wanhopige situaties vereisen wanhopige maatregelen. Er zullen dus nog meer kapitaalcontroles en -restricties komen de komende jaren.

Uw geld is alvast nergens meer veilig, niet op uw spaarrekening, niet meer bij uw loon, niet in goud, niet in uw pensioenfonds,…

Bron: Beurs.com


ADVERTENTIE

FACEBOOK

ADVERTENTIE

ADVERTENTIE

ARCHIEF
GEWOON-NIEUWS.NL
INFORMATIE
Heeft u interessant nieuws? Mail het ons!
© 2018 gewoon-nieuws.nl