Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website gewoon-nieuws.nl. Meer informatie
Mobiel
IMF wil een belastingtarief van 71 %

IMF wil een belastingtarief van 71%

bankster

Private IMF-bankiers op rooftocht

 

Verenigde Staten
Het IMF heeft een nieuwe bom laten vallen op het financiële systeem. Eerst werd er getest of de bevolking vrede zou nemen met een confiscatie van 10 procent op je spaargeld. Dit zorgde alvast voor de nodige beroering. Nu komt het met het idee om de personenbelasting te optimaliseren. Volgens sovereign man zou dat betekenen dat de hoogste schijf in de Verenigde Staten opgetrokken wordt naar 71 procent.

 

 

Europa
Als de personenbelasting in de Verenigde Staten al opgetrokken moet worden naar 71 procent, wil ik niet weten wat de belastingschaal in Europa en België moet worden. Het is duidelijk dat men op zoek is naar wanhopige pogingen om het systeem recht te trekken.

belasting diefstal

Leuker kunnen we het niet maken, wel makkelijker

Het schuldniveau van de ontwikkelde landen zal volgend jaar 110 procent van het bbp bereiken, tegenover 75 procent in 2007. De meeste westerse landen moeten al geld lenen om de intresten te betalen op de leningen. Wanhopige situaties vereisen wanhopige maatregelen. Er zullen dus nog meer kapitaalcontroles en -restricties komen de komende jaren.

Uw geld is alvast nergens meer veilig, niet op uw spaarrekening, niet meer bij uw loon, niet in goud, niet in uw pensioenfonds,…

Bron: Beurs.com


 • dat moeten ze dan eerst bij die globale eliten doen, of blijven ze weer buiten schot zoals altijd en weer de gemiddelde burgers die de dupe van worden, zoals altijd.
  en waar blijven de reactie van veevolk sheeple dat het een hoax roept? nu het mss over hun spaargeld gaat roepen ze misschien weer wat anders.
  zolang het ver van hun bed staat dan blijven die domme zombies veevolk wel met alles roepen dat het een hoax is.tot het te laat is….dat is typisch voor veevolk.

  het is kwestie van tijd dat de gewone burgers in opstand komen tegen de globale eliten..
  wanneer komt er weer occupy?

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • Femke

  Laat ze het geld halen waar het geld zit, en laat de arbeider lekker met rust!!

  De arbeider wordt al jaren leeg gezogen door onze (r)overheid maar die kan niks meer geven omdat ze al tot het bot uitgekleed zijn en leeg gezogen door de Bankiers en door die elite flap drollen uit Den Haag!!!

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • Adam

  Is toch al meer dan 70%!, Als je uitrekent wat je nu al kwijt bent: 30-50% inkomstenbelasting, 21% BTW, Bijzondere verbruiksbelastingen, Accijnzen, Importheffingen op alles wat geïmporteerd wordt buiten de EU, Gemeentelijke belastingen, Erf belastingen, Vermogensrendementsheffing, Wegenbelasting, Parkeerbelasting, onvermijdelijke boetes (omdat de politie al haar tijd aan het auto pesten besteed en achter elke boom schuilt), Waterschapsbelasting, Schoolgeld, Eigen risico zorg, Eigen Zorgpremie, Verwijderingsbijdrage, enz. Als er 25 cent van elke Euro echt aan producten diensten besteed kan worden is het veel. De Sovjet- Unie leiders zouden jaloers geweest zijn op ons systeem (uitgezonderd de elite vriendjes van de politiek). En dan maar niets over onze privacy die ook in de uitverkoop is gezegd. De natte droom van Stalin is uitgekomen. Als de vaste lasten maar hoog genoeg zijn zit iedereen vast en is gehoorzaam!

  Thumb up 0 Thumb down 0

ADVERTENTIE

FACEBOOK

ADVERTENTIE

INTERESSANTE WEBSITES

ADVERTENTIE

ARCHIEF
GEWOON-NIEUWS.NL
INFORMATIE
Heeft u interessant nieuws? Mail het ons!
© 2017 gewoon-nieuws.nl