Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website gewoon-nieuws.nl. Meer informatie
Mobiel

Petitie

minister schippersHet lijkt het topje van de ijsberg.. Bijna 16.000 mensen die op dit moment de petitie hebben getekend, waarin Edith Schippers wordt opgeroepen af te treden als minister van VWS. En nog steeds komen er 20 tot 30 mensen per uur bij, die deze petitie tekenen. En die dat niet doen om partij-politieke redenen.. En het lijkt erop dat de diepe verontwaardiging van vele Nederlanders, over de – op zijn zachts gezegd- ongenuanceerde uitspraken van deze mevrouw de minister, veel mensen voor het eerst ertoe heeft doen besluiten een dergelijke petitie te tekenen..

kwakzalverijEn Schippers zelf? Tja, vooralsnog lijkt het erop dat ze er het zwijgen toe doet.. Evenals Cees Renkens, de man die feitelijk aanleiding is voor de beschadiging op deze manier van Schippers? Want hij was het die het filmpje met de toespraak van Schippers op het internet zette. Dáár waar het filmpje duidelijk bedoeld was voor ‘gebruik in huiselijke kring’..! Daar besloot de oud-voorzitter van de anti-kwakbeweging in Nederland, het filmpje spontaan op internet te zetten. Als een soort ‘lekker-puh’-daad naar al die mensen die vóór complementaire geneeskunde zijn.  Als een soort: “Kijk eens hoe Schippers op ‘onze’ hand is!” 

Voor een ruimere kijk op gezondheidszorg. Mensen die het zat zijn, om als nummer te worden behandeld in het ‘reguliere kanaal’, waar ook Cees Renkens deel van uitmaakt. Mensen die het woord ‘complementair’ begrijpen. Een ‘aanvullende’ gezondheidszorg, om aan te vullen wat de ‘reguliere gezondheidszorg’ laat liggen, in steeds ernstiger mate..! Persoonlijk contact bijvoorbeeld, zoals gezegd: niet meer behandeld worden als nummer.. Want willen Schippers en Renkens zeggen dat de huidige medische wetenschap ALLE KENNIS in pacht heeft..

Of willen zeggen dat wanneer het niet ‘bewezen is’, het niet werkt en ‘dus’ van de markt dient te verdwijnen.. Zijn al die homeopathische huisartsen in Nederland dan geschift? Doen die maar wat? Of kan het zijn dat de ‘medische wetenschap’ waar Renkens en Schippers het over hebben, volledig vast is gelopen, het feitelijk ook niet meer weet? En dat er op dusdanige wijze wordt gemanipuleerd, vervalst en bedrogen, dat mensen het zat zijn. Dat bewijzen door farmaceuten aan de lopende band worden verzonnen? Er is hier op de site genoeg te vinden, om deze beweringen grondig te staven. Wil je een overzicht? Kijk dan eens naar dit artikel!
En wat te denken van de ene miljardenboete ná de andere..? Wat doen we met die kant van de oplichtersbende..? Gewoon maar doorslikken, of mogen we deze fraude als het topje van de ijsberg beschouwen en de nodige voorzichtigheid en gereserveerdheid in acht nemen. Ons ‘uit wanhoop’ tot complementaire zorg wenden…??!

Lees het hele artikel op: WantToKnow.nl

 


ADVERTENTIE

FACEBOOK

ADVERTENTIE

ADVERTENTIE

ARCHIEF
GEWOON-NIEUWS.NL
INFORMATIE
Heeft u interessant nieuws? Mail het ons!
© 2018 gewoon-nieuws.nl