Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website gewoon-nieuws.nl. Meer informatie
Mobiel

Petitie

minister schippersHet lijkt het topje van de ijsberg.. Bijna 16.000 mensen die op dit moment de petitie hebben getekend, waarin Edith Schippers wordt opgeroepen af te treden als minister van VWS. En nog steeds komen er 20 tot 30 mensen per uur bij, die deze petitie tekenen. En die dat niet doen om partij-politieke redenen.. En het lijkt erop dat de diepe verontwaardiging van vele Nederlanders, over de – op zijn zachts gezegd- ongenuanceerde uitspraken van deze mevrouw de minister, veel mensen voor het eerst ertoe heeft doen besluiten een dergelijke petitie te tekenen..

kwakzalverijEn Schippers zelf? Tja, vooralsnog lijkt het erop dat ze er het zwijgen toe doet.. Evenals Cees Renkens, de man die feitelijk aanleiding is voor de beschadiging op deze manier van Schippers? Want hij was het die het filmpje met de toespraak van Schippers op het internet zette. Dáár waar het filmpje duidelijk bedoeld was voor ‘gebruik in huiselijke kring’..! Daar besloot de oud-voorzitter van de anti-kwakbeweging in Nederland, het filmpje spontaan op internet te zetten. Als een soort ‘lekker-puh’-daad naar al die mensen die vóór complementaire geneeskunde zijn.  Als een soort: “Kijk eens hoe Schippers op ‘onze’ hand is!” 

Voor een ruimere kijk op gezondheidszorg. Mensen die het zat zijn, om als nummer te worden behandeld in het ‘reguliere kanaal’, waar ook Cees Renkens deel van uitmaakt. Mensen die het woord ‘complementair’ begrijpen. Een ‘aanvullende’ gezondheidszorg, om aan te vullen wat de ‘reguliere gezondheidszorg’ laat liggen, in steeds ernstiger mate..! Persoonlijk contact bijvoorbeeld, zoals gezegd: niet meer behandeld worden als nummer.. Want willen Schippers en Renkens zeggen dat de huidige medische wetenschap ALLE KENNIS in pacht heeft..

Of willen zeggen dat wanneer het niet ‘bewezen is’, het niet werkt en ‘dus’ van de markt dient te verdwijnen.. Zijn al die homeopathische huisartsen in Nederland dan geschift? Doen die maar wat? Of kan het zijn dat de ‘medische wetenschap’ waar Renkens en Schippers het over hebben, volledig vast is gelopen, het feitelijk ook niet meer weet? En dat er op dusdanige wijze wordt gemanipuleerd, vervalst en bedrogen, dat mensen het zat zijn. Dat bewijzen door farmaceuten aan de lopende band worden verzonnen? Er is hier op de site genoeg te vinden, om deze beweringen grondig te staven. Wil je een overzicht? Kijk dan eens naar dit artikel!
En wat te denken van de ene miljardenboete ná de andere..? Wat doen we met die kant van de oplichtersbende..? Gewoon maar doorslikken, of mogen we deze fraude als het topje van de ijsberg beschouwen en de nodige voorzichtigheid en gereserveerdheid in acht nemen. Ons ‘uit wanhoop’ tot complementaire zorg wenden…??!

Lees het hele artikel op: WantToKnow.nl

 


 • Difcar

  Ik snap niet hoe mensen tegen deze woorden kunnen zijn. Ze zegt alleen maar dat ze geen onbewezen nutteloze behandelingen wil. Ik ben het roerend met haar eens.

  Thumb up 1 Thumb down 0

 • Al de zakkenvullende ministers zijn allemaal kwakzalvers.!! Ze worden dik betaald van het volk zijn geld om alles te ingewikkeld laten klinken voor gemuddelde burgers, of alles te mooi klinken als ze spreken over missies naar verwegistan voor oorlogen van de oorlogzuchtige yankees dat alleen miljoenen kosten (wat we liever in binnenland zouden houden om banen te creeren).
  Veel mooie praatjes maar ze bestrijden alleen de symtomen, ze zaaien verdeeldheid , angst in het volk.verdeel en heersen.
  waarom wordt er niet eens genoemd in cabinet of debat dat geld uit niets is gecreeerd, of dat er bilderbergers samenkomst plaatsvindt elk jaar waar de leden van NL koningshuis aanwezig zijn.
  Zolang ze dat soort dingen niet bespreekbaar maken in de kamer dan spelen ze gwn met toneel mee.dan spelen de politici gwn kat en muis met zogenaamd kamerdebat enz.
  Doen alsof ze met politiek voor het volk bezig zijn maar uiteindelijk de belangens van de aandeelhouders van dit land (bilderbergers) vertegenwoordigen.
  Wakker worden, jullie kakkers!

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • Estelle

  Keuze vrijheid voor elke patiënt. Dan kun je kiezen voor jezelf. klopt de alternatieve geneeswijze wel voor jou, dan kies je ervoor. klopt het niet voor je, dan kies je voor iets anders! Nederland is een vrij land, waar ieder voor zichzelf kan kiezen! Maar dan moet er wel keuze blijven!

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • mirjam

  Deed zij ook de uitspraak ,dat bepaalde bewezen zinloze toegevoegde giftige stoffen in onze voeding voor het ongeboren kind “onschadelijk zijn ” ?, terwijl deze stoffen in Zweden allang verboden zijn,! Wat een onkunde niet geschikt op deze ministerspost VWS

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • laila

  Zalig zijn de dommen

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • Afien
 • Difcar

  Het zou handig zijn als u uitlegt wie dan precies die “dommen” zijn. Overigens vind ik uw bijdrage niet veel toevoegen. Mocht u wat zinnigs te melden hebben doe dat dan alstublieft, en hou anders gewoon uw mond.

  Thumb up 0 Thumb down 0

ADVERTENTIE

FACEBOOK

ADVERTENTIE

INTERESSANTE WEBSITES

ADVERTENTIE

ARCHIEF
GEWOON-NIEUWS.NL
INFORMATIE
Heeft u interessant nieuws? Mail het ons!
© 2017 gewoon-nieuws.nl