Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website gewoon-nieuws.nl. Meer informatie
Mobiel

Deutsche Bundesbank

bundesbankVoor wie er nog aan zou twijfelen, er komt wel degelijk een confiscatie van uw spaargeld aan!! Er zijn niet zoveel opties meer over om de schuldenproblematiek onder controle te krijgen. Economische groei is al afgeschreven, inflatie lijkt maar niet te lukken, dus blijft er enkel een kwijtschelding van de schulden over. Die kwijtschelding kan natuurlijk niet op kap van de financiële instellingen, dus blijft er nog maar een optie over: confiscatie van uw spaargeld.

Deze confiscatie komt er, het is slechts een kwestie van tijd en een kwestie van de mensen voor te bereiden. Eerst liet het IMF een bommetje vallen, nu komt de Duitse Bundesbank met een voorstel naar buiten. Stilaan zal men de bevolking warm maken dat een bail-in “noodzakelijk” is om het systeem te redden, daarna zullen ze in een weekend genadeloos toeslaan.

Eerst zal de welvaartsbelasting een eenmalige taks worden, maar na verloop van tijd zal deze taks opnieuw doorgevoerd worden … en opnieuw … en opnieuw …

Zoals gezegd is het nu de beurt aan de Bundesbank om de mensen voor te bereiden, aldus IEX:

SpaargeldLanden die in buitengewoon ernstige financiële problemen verkeren, zouden een eenmalige belasting op private bezittingen van hun burgers moeten invoeren. Dat schrijft de Duitse centrale bank in een rapport dat maandag naar buiten werd gebracht. ,,In een buitengewoon geval van een dreigend faillissement van een land kan een eenmalige kapitaalheffing meer succes hebben dan de andere relevante opties”, aldus de Bundesbank.

Bron: Beurs.com

 


 • dvhaaren

  Weer zo’n opbeurend berichtje uit de rovende financiële grabbelaars wereld. Te veel is nog steeds niet genoeg voor deze zichzelf elite voelende mislukte embryo’s. Ze hebben de houding dat wij blij moeten zijn dat ze zijn neergedaald naar de arbeidende wereld. Wat mij betreft kruipen ze weer terug naar de spelonken die jullie met vernietigende zelfvoldaanheid hebben verlaten. De politici preken nog steeds de passie. Voor de 2e wo had je Colijn nu hebben Rutte, Dijsselbloem en andere vazallen.

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • Elmar

  Misschien een goed plan om cryptocurrency te gaan kopen. Bitcoin koers is de afgelopen maanden redelijk stabiel & met dit soort berichten zal het alleen maar in waarde groeien.

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • Scarlatti1

  en dus moet het zsm in de oude sok gedaan maar worden of is dat ook al niet meer mogelijk en moet men verantwoording afleggen voor elk bedrag dat men wilt opnemen?

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • Scarlatti1

  oh neee hoor, geen zorgen, dàt gaat niet gebeuren, het is hier geen
  Cyprus hoor haha… en voilà het is allàng in voorbereiding, vorige week
  heb ik nog een bericht hierover gestuurd… maar dat was in Engeland

  http://conservativeoutfitters.com/blogs/news/11846873-bank-refuses-to-give-customers-their-money-unless-they-tell-the-bank-why-they-want-it

  we zitten aan alle kanten in de val!

  We worden ‘bestuurd’ door rovers en dhimmies en ‘het volk’ onderneemt NIETS wat ook maar enigszins zoden aan de dijk zet…

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • Marg00tje

  Haal je geld van de bank….

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • ojra

  Als ze dan ook gelijk maar een deel van mijn hypotheekschuld confisqueren vind ik het prima

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • bobzelf

  als is de leugen nog zo snel een kogel achterhaald hem wel !!
  oud russisch spreekwoord tweede wereldoorlog ,
  misschien wordt dat dan de oplossing ??

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • Gerard

  hahahaha, ben ik blij dat ik niet aan sparen toe kom, of gaan ze ook schulden confisqueren…..

  Thumb up 0 Thumb down 0

ADVERTENTIE

FACEBOOK

ADVERTENTIE

INTERESSANTE WEBSITES

ADVERTENTIE

ARCHIEF
GEWOON-NIEUWS.NL
INFORMATIE
Heeft u interessant nieuws? Mail het ons!
© 2017 gewoon-nieuws.nl