Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website gewoon-nieuws.nl. Meer informatie
Mobiel

Deutsche Bundesbank

bundesbankVoor wie er nog aan zou twijfelen, er komt wel degelijk een confiscatie van uw spaargeld aan!! Er zijn niet zoveel opties meer over om de schuldenproblematiek onder controle te krijgen. Economische groei is al afgeschreven, inflatie lijkt maar niet te lukken, dus blijft er enkel een kwijtschelding van de schulden over. Die kwijtschelding kan natuurlijk niet op kap van de financiële instellingen, dus blijft er nog maar een optie over: confiscatie van uw spaargeld.

Deze confiscatie komt er, het is slechts een kwestie van tijd en een kwestie van de mensen voor te bereiden. Eerst liet het IMF een bommetje vallen, nu komt de Duitse Bundesbank met een voorstel naar buiten. Stilaan zal men de bevolking warm maken dat een bail-in “noodzakelijk” is om het systeem te redden, daarna zullen ze in een weekend genadeloos toeslaan.

Eerst zal de welvaartsbelasting een eenmalige taks worden, maar na verloop van tijd zal deze taks opnieuw doorgevoerd worden … en opnieuw … en opnieuw …

Zoals gezegd is het nu de beurt aan de Bundesbank om de mensen voor te bereiden, aldus IEX:

SpaargeldLanden die in buitengewoon ernstige financiële problemen verkeren, zouden een eenmalige belasting op private bezittingen van hun burgers moeten invoeren. Dat schrijft de Duitse centrale bank in een rapport dat maandag naar buiten werd gebracht. ,,In een buitengewoon geval van een dreigend faillissement van een land kan een eenmalige kapitaalheffing meer succes hebben dan de andere relevante opties”, aldus de Bundesbank.

Bron: Beurs.com

 


ADVERTENTIE

FACEBOOK

ADVERTENTIE

ADVERTENTIE

ARCHIEF
GEWOON-NIEUWS.NL
INFORMATIE
Heeft u interessant nieuws? Mail het ons!
© 2018 gewoon-nieuws.nl