Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website gewoon-nieuws.nl. Meer informatie
Mobiel

‘Vuile oorlog’ Argentinië

kissinger-henryEr zijn documenten op gedoken die aantonen dat Henry Kissinger een belangrijke rol heeft gespeeld tijdens de zogenaamde ‘vuile oorlog’ in Argentinië, waar tenminste 9000 mensen zijn verdwenen, gemarteld en vermoord. De Verenigde Staten ondersteunden enthousiast het regime in Buenos Aires en speelden een belangrijke rol in de onderdrukking van georganiseerde arbeidsbewegingen, studenten, journalisten, nonnen, pacifisten en diverse andere ‘gevaarlijke terroristen’.

“Om de ‘vuile oorlog’ mogelijk te maken steunde Washington tussen 1960 en 1975 Buenos Aires met $ 810.000.000 militaire en economische hulp”, schrijft Frederick H. Careau in zijn “State Terrorism and the United States” voor aanvalsoperaties en oorlog tegen het terrorisme. Bovendien trainden zij 4.017 militairen van verschillende overheidsdiensten in de periode 1950-1979 voor aanvalsoperaties en oorlogvoering.

Het bewijs geeft aan dat deze opleidingen waren bedoeld voor een dergelijk geval als de ‘vuile oorlog’ en dat Washington zich al schuldig heeft gemaakt aan de medeplichtigheid ervan alvorens deze daadwerkelijk plaatsvonden.

Het is al sinds de jaren 1980 bekend dat Kissinger nauw betrokken was bij wat er zich in Argentinië afspeelde. Amper drie maanden nadat de Argentijnse generaals aan de macht kwamen in 1976 gaf Henry Kissinger als minister van Buitenlandse Zaken de militairen van dat land groen licht om hun ‘vuile oorlog te continueren, aldus een State Department memorandum dat Martin Edwin Anderson schreef in 1987.

Dit document toont aan dat in het begin van 1977 de toenmalige Amerikaanse ambassadeur, Robert Hill, een topfunctionaris van de regering Carter meedeelde dat Kissinger zijn goedkeuring had gegeven aan de onderdrukking waarbij tenminste 9000 mensen werden ontvoerd en in het geheim zijn vermoord. Hij beschuldigde Kissinger ervan dat hij zijn goedkeuring gaf voor de massale verdwijningen op 10 juni 1976 tijdens een bijeenkomst in Santiago (Chili) met de Argentijnse minister van Buitenlandse Zaken.

Kissinger als een staatsman en beschermd door zijn status als een globalist van hoog niveau, nauw verbonden met de Bilderberg Groep en de Trilaterale Commissie, zal natuurlijk nooit worden opgepakt om plaats te nemen in het beklaagdenbankje  als oorlogsmisdadiger. De elite zijn immuun voor vervolging en kunnen daarom hun werk blijven voortzetten, vaak met ongekend geweld en wreedheid. Omdat hij onaantastbaar is en nooit zal terechtstaan of zelfs maar de woede van zijn medeburgers (die grotendeels onwetend zijn van zijn misdaden), op de hals te halen, is vrij om een beetje grappige rol te spelen met “Comedy Central” gastheer Stephen Colbert.

Massamoord, genocide, napalmbaby’s, studenten die uit helikopters worden gegooid -de echte erfenis van Kissinger en de heersende elite- wordt niet besproken door Colbert of de Hollywood coryfeeën. De meesten zijn zich onbewust van deze gruweldaden en en verliezen zichzelf in een waas van hersenloos en irrelevant entertainment, zich ondertussen boos afvragend waarom zij, de Amerikanen, als de meest verachte mensen van de  planeet worden gezien.

Bron: InfoWars.com


 • die eliten(soldouts to baphomet) zijn satanische pedo kindermoordenaars.
  ze offeren kinderbloed aan de baphomet in bohemian grove om de zoveel tijd..
  en we worden allemaal wijs gemaakt dat kinderen vermist zijn of ontvoerd, of zelfs zelfmoord plegen.
  KINDEREN plegen geen zelfmoord.ze zijn nog puur..
  laats las ik dat anas aourag uit wassenaar, dat ie zelfmoord pleegde.vorig jaar gebeurede het geloof ik.
  en jullie schapenvolk,veevolk trappen erin wat SBS6(666) of nos(staats tv) jullie allemaal wijs hebben gemaakt dat het zelfmoord was.die zitten zelf de coverup te helpen behouden voor hun satanische eliten aandelenhouders….
  ik denk dat dezelfde deadsquad van joris demmink pedoclub erachter zit achter vele kindervermissingen,& onopgelosten kindermoorden..en de hoge heren van justitie zitten ook diep in satanisme&kinderoffer aan baphomet .en de politie knikken met ze gewoon mee..
  de eliten globalisten(bilderbegers,TLC,comittee300 enz) ,ze zijn uit op de zielen van onschuldige kinderen als (ultimate)offer aan de een oogige god(a.k.a Lucifer).

  maar de jubelium(2018?) van God Almachtige komt spoedig terug …dan zullen de rechten van de onschuldige teruggegeven worden.dat wordt paybacktime voor die eliten satanistenclubs ….

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • Marg00tje

  Ach we zitten toch in de eind tijd….lees Jakobus vers 4 maar eens….God zal ingrijpen en dan lach ik me de klere…

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • die (kindermoordenaar) henry kissinger kijkt niet bepaald stralend voor iemand die miljaarden ,misschien zelf triljoenen in zijn bezit heeft.

  hoe zou het komen?? bloedgeld? zijn ziel verkocht aan de baphomet voor die miljoenen??last van zijn geweten over wat in bohemian grove plaatvonden???
  mijn moeder kijkt nog vrolijker dan die vent uit de ogen, en mijn ma is in de70 en bezit geen miljoenen ,zelfs geen tonnen….
  misschien zet het u aan het denken…

  Thumb up 0 Thumb down 0

ADVERTENTIE

FACEBOOK

ADVERTENTIE

INTERESSANTE WEBSITES

ADVERTENTIE

ARCHIEF
GEWOON-NIEUWS.NL
INFORMATIE
Heeft u interessant nieuws? Mail het ons!
© 2017 gewoon-nieuws.nl