Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website gewoon-nieuws.nl. Meer informatie
Mobiel

Elite roept revolutie over zichzelf af

Op dinsdag 7 januari 2014 ging We Are Change Rotterdam in gesprek met financieel geograaf Ewald Engelen. Er werd met hem gesproken over de macht van het beursgenoteerde grootbedrijf, de effecten ervan op de consument-burger en hoe deze macht aan banden kan worden gelegd. Volgens Engelen een noodzakelijke koers, want met de ‘race naar de bodem’ dreigt de hooivork.

 


 • Pak de rechten van de satanisten eliten om geld uit niets te creeren af, en de europeanen lossen denk ik drie kwart van economische crisis op.alles wat de politici erom heen proberen op te lossen is maar symtomen bestrijding denk ik.
  lezers; kijk ook eens het interview van aaron russo met alex jones.
  ik denk dat aaron russo wel eens gelijk kunnen hebben.te bedenken dat het interview in 2006 gemaakt is, toch wist aaron russo de economische problemen te voorspellen.

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • dvhaaren

  De gewone arbeidende klasse is een makkelijke prooi voor de overheid en een evenzo makkelijk te controleren in bijna al zijn/haar doen en laten. Het is ook makkelijker een uitkeringstrekkende op het schavot te hijsen dan een belasting ontduikende multinational om nog maar niet te spreken van een belastingontwijkende een belastingaanslag, een aanslag op te leggen. Een goed aansluitend artikel is te vinden op Xandernieuws.nl van de ceo van de Deense Saxo bank geplaatst op 8 jan ’14 en de politiek zwijgt evenals de media. Censuur? Het begint er steeds meer op te lijken. Incompetentie of de katvangers voor de financiële elite??

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • Paul Van de Waarsenburg

  Mooi op- en meegenomen in mijn dagvaarding, onder punt 116.

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • George

  Mensen die denken dat een revolutie naderend is zijn totaal de weg kwijt

  Thumb up 0 Thumb down 0

ADVERTENTIE

FACEBOOK

ADVERTENTIE

INTERESSANTE WEBSITES

ADVERTENTIE

ARCHIEF
GEWOON-NIEUWS.NL
INFORMATIE
Heeft u interessant nieuws? Mail het ons!
© 2017 gewoon-nieuws.nl