Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website gewoon-nieuws.nl. Meer informatie
Mobiel

Waarom dit belangrijk is?

fukushima deathDe zorg groeit met de dag dat gevaarlijke hoeveelheden radioactief water dag in dag uit in de Stille Oceaan blijven stromen en nu de Amerikaanse kust heeft bereikt. Nochtans wordt er van alles aan gedaan om dit te ontkennen. Alternatieve nieuws sites vertellen ons dingen als: “Dode zeedieren bedekken voor de kust van Californië 98% van de zeebodem, een aanzienlijke stijging ten opzichte van de situatie vóór de Fukushima ramp”, terwijl de main stream media het wederom heeft nagelaten om ook maar enige melding te doen over de realiteit dat de effecten van Fukushima al zijn gedocumenteerd in de Verenigde Staten en dat wetenschappers van over de hele wereld hun waarschuwingen hebben geuit voor de gevolgen ervan.

Recht om te weten

Iedereen heeft het recht om te weten wat er gaande is, omdat het ieders toekomst betreft. Die van ons, onze kinderen en kleinkinderen. De media lopen als kippen zonder kop in de rondte zonder ook maar enig idee en het is absoluut noodzakelijk dat we de echte waarheid, en niets dan de waarheid kennen. Samen kunnen we dan proberen om nog meer schade aan moeder aarde en haar levende wezens, die momenteel dag na dag sterven, te voorkomen.

Er is geen tijd meer te verliezen!!

 

Vrij vertaald uit de originele (engelse) tekst van: Irma Schiffers
Teken petitie op: Secure.Avaaz.org


 • Media loopt als kio zonder kop en verspreid alleen disinfo’s en halve waarheden om de vele coverups die elitenmafia verborgen te houden…
  De journalisten zijn looph*eren,nwo bouwers,allemaal (de meeste) verkocht aan nwo eliten.
  Ze beseffen niet dat het ze ook aangaat, en hun kinderen en kleinkinderen.misschien niet in korte termijn maar in lange termijn treft het iedereen aan…
  Als je eens verdiepen wat voor leugens allemaal in de geschiedenis verteld werden door nwo msm….de napoleon oorlog,eerste wereld oorlog, de tweede WO,korea oorlog, vietnamsoorlog, 911,, irak oorlog, libie oorlog, syrische oorlog, noem maar op…
  Ze hebben hun handen diep in het bloedgeld zitten en de media zwijgen als de pest alsof het hun niet aangaat…corrupt&vele cover ups…
  De nwo eliten interesseren maar drie dingen: bankenindustrie met geldcreatie uit gebakken lucht,oorlogshandel/industrie& bloedoffers aan de baphomet(daar zijn de oorlogen voor)..

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • AbigailOK

  http://www.commondreams.org/view/2014/01/24-8

  Er is op verschillende Amerikaanse onafhankelijke internetmedia een heleboel informatie te verkrijgen ook op websites van natuurbeschermings- of dierenrechtenorganisaties. Fukushima stort ongeveer 3 ton radioactieve shit in de oceaan al vanaf 2011, ge- en ongecontroleerd. Zeesterren, zeehonden, dolfijnen, haaien etc. etc. zijn of verdwenen of zwaar ziek.(trouwens ook nog steeds hele zieke zeedieren met lever- en/of nierproblemen na de olieramp door BP die gewoon weer doorgaat daar met oliewinning.). Vorig jaar las ik al dat voor de kust van Californie bijna geen dolfijn meer te zien was. Hele ecosystemen dood. En niet alleen in Japan wordt erover gezwegen maar wereldwijd. Want de nucleair industrie is gelieerd aan dan wel onderdeel van de wapenindustrie. En samen met de olie/gas/mijnbouw- en farmaceutische en geo-engineering industrie is dat een veelkoppige draak.

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • hoopinbangedagen1

  De hoogste tijd om in actie te komen mensen. op het forum staan 2 petities om te tekenen en door te sturen. Teken AUB, de toekomst van de aarde hangt er van af

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • ikjel

  justicename, hoeveel rollen aluminiumfolie gaan er bij jou niet per week doorheen, wie praat er nou als een kip zonder kop heerlijk dit soort mensen die echt in alles een complot zien.

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • AbigailOK

  Voor allen die wel met hun benen op de grond staan en niet zoals ikjel uit domheid of om andere moverende redenen onzin opschrijven (maak jezelf niet belachelijk of verdiep je ergens in. Als je het niet weet: houd dan je mond) is dit een beginnetje. http://ecowatch.com/2014/02/02/50-reasons-fear-fukushima/

  Thumb up 0 Thumb down 0

ADVERTENTIE

ADVERTENTIE

FACEBOOK

ADVERTENTIE

INTERESSANTE WEBSITES

ADVERTENTIE

ARCHIEF
GEWOON-NIEUWS.NL
INFORMATIE
Heeft u interessant nieuws? Mail het ons!
© 2017 gewoon-nieuws.nl