Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website gewoon-nieuws.nl. Meer informatie
Mobiel

Complementaire zorg

natuurgeneeskundeDe kruistocht die er in Nederland aan de gang is tegen complementaire zorg, vond vorige week zijn dieptepunt, toen het filmpje in de publiciteit kwam, waarin minister Edith Schippers zich uitermate laatdunkend, zeg maar gerust: onbeschoft, uitlaat over complementaire zorg in Nederland. Deze complementaire of ‘aanvullende’ zorg wordt nog steeds, ook door mensen die het wél goed voor hebben, als ‘alternatief’ bestempeld.. Maar dat is het dus van geen kanten.. Deze complementaire zorg is feitelijk gebaseerd op de ‘oer-geneeskunst’, de oorspronkelijke basis waarop de ‘moderne geneeskunde’ zich heeft gevestigd. Zonder deze geneeskunst, wás er helemaal geen geneeskunde..! En wat is er gebeurd, dat we in deze afgunstige sferen zijn geraakt..? Wat is er gebeurd, dat die moderne geneeskunde een soort koekoeksei is geworden, dat is uitgebroed door een welwillende moeder-vogel, en er nu een groot gevaar bestaat, dat de opgroeiende koekoek (moderne geneeskunde) alle ‘broertjes-en-zusjes’ (complementaire geneeskunst) uit het nest gaat sodemieteren…

In plaats van dankbaarheid, begrip en broederschap, lijkt haat, afgunst en harteloosheid té vaak het credo van dit koekoeksjong, de ‘moderne geneeskunde’. Waarom? Alleen al het woord ‘kunde’ vinden wij duiden op harteloosheid, doordat alles kennelijk naar het hoofd gebracht lijkt te moeten worden? Dáár immers vinden de ‘kille afwegingen’ plaats en zit het mededogen en de medemenselijkheid alleen maar in de weg.. En op basis van wat een patiënt zou kunnen mankeren, dient die ‘emotionele mens’ opzij gezet te worden, en kan het stellen van de rationele-diagnose-zonder-mededogen tot stand komen.. Zo lijkt het.

moderne geneeskundeNatuurlijk scheren we niet alles hier over één kam; want natuurlijk zijn er veel warme, menslievende verpleegkundigen, artsen en ander medisch personeel, die zich met hart en ziel inzetten voor ‘hun’ patiënten.. Maar we spreken over trends die voor iedereen waarneembaar zijn, kilte die zich als een inktvlek dreigt te verspreiden in de gezondheidszorg. Waar accountants, economen en politici het beter schijnen te weten dan de vakmensen.. Maar hoe eenvoudig is het niet om elkaar te omarmen, sámen te zorgen voor gezondheid en ‘beter-worden’..?

En waarom? Waarom wordt medisch personeel in opleidingen afgeleerd met hun gevoel ook te werken? En waarom is er zoveel afgunst op die ‘andere manier’ van genezen, waarbij de patiént WEL CENTRAAL lijkt te staan? Wist jij bijvoorbeeld dat een homeopaat voor het eerste gesprek met zijn client/patient, minstens 1,5 uur uittrekt. Om de heel simpele reden, dat IEDER MENS UNIEK IS..!

De zwartmakerij, de valse kruistochten..
Natuurlijk is er ook iets ánders aan de hand, dan zich aan de oppervlakte lijkt af te spelen, wanneer we kijken naar de ware kruistochten die ondernomen worden om de oorspronkelijke geneeskunst in een zwart daglicht te zetten.. Het is naar onze mening een complex van factoren, waarvan we er hierboven in de inleiding al een aantal genoemd hebben. Maar er speelt nog een veel grotere macht, die ook onder veel andere sectoren van onze samenleving ligt.. Het gaat dan inderdaad weer over het grotere plaatje, de wereldwijde manipulatie en harteloosheid van onderdrukking en heerschappij. Er is namelijk ook (of misschien wel vooral) in deze ‘tak van sport’ veel te winnen, als je de touwtjes in handen wilt krijgen.We spreken al over de chemisch-farmaceutische industrie als ‘Big Pharma’, omdat het gedrocht zó groot is geworden, dat het al lang niet meer gaat over mensen-helpen..! Het gaat over geld verdienen, machtspolitiek en een ‘geheime agenda’.. Dezelfde agenda die bij de wereldwijde vaccinatie-politiek aan de orde is. Kijk eens naar de vele, vele artikelen hier op de site, die zonder enige twijfel aantonen, dat er grote, volstrekt ándere belangen bij de vaccinatiepolitiek gemoeid zijn, dat velen vermoeden. Het gaat daarbij om heerschappij en ‘dumbing-down’.. Het dom houden van mensen.

mechanische geneeskundeDaar bovenop komt nog eens het aanleren van de bijna harteloze, mechanische geneeskunde, zodat liefdeloosheid dient te gaan ‘zegevieren’.. Maar helaas, dat gaat dus niet meer lukken, zo blijkt uit alle recente ontwikkelingen; mensen hebben hun buik vol van de onpersoonlijke ‘artsenij’, waarbij zelfs huisartsen steeds verder in het gedrang komen. Als ambtenaren die hun administratie horen te doen en de patiënten er ‘even bij doen’..! Laten wij er met dit artikel er dan maar weer een extra schepje bovenop doen, om ervoor te zorgen dat mede-menselijkheid wél zegeviert..!

De leugens van de ‘homeopathie-werkt-niet-leugen’.
Het is ‘Big Pharma’ er veel aan gelegen, zo niet álles, om op het gebied van medicijnproductie, monopolist te worden. En daarvoor dient werkelijk ook álles te wijken. Ook de natuurgeneeskunst..! De werknemers van deze monstrueuze industrie hebben vaak geen enkele weet, van wat er op beleidsniveau wordt beslist.. Afgezien dat de leiding van deze concerns meestal halve bankiers zijn -het gaat hen net zoals in veel industrieën om aandeelshouderswaarde en groei-, weten de directies van deze concerns als geen andere industrie het economische spel te spelen. En dat voltrekt zich in de hele farmaceutische bedrijfskolom; van idee tot product, van productie tot patiënt..

Onderzoeksbeïnvloeding en manipulaties van medicijnkeuringen, infiltratie in overheden om wetsregels te manipuleren (zoals vaccinatieschade-onschendbaarheid in de VS!), infiltratie in het medische systeem via veel lobby-werk (bij overheden en semi-overheidsinstanties), beïnvloeding van artsen en medisch personeel en tot slot -last but not least- het beïnvloeden van degene waar het allemaal om te doen is. Voor wie goed heeft opgelet, is het plaatje duidelijk: de farmaceutische INDUSTRIE beheerst dus de hele bedrijfskolom.. Dat wil zeggen, dat het net als een aardoliemaatschappij, de olie zélf uit de grond haalt en die -door de hele keten van productie, raffinage, distributie, marketing en verkoop- zelf ook aan de consument verkoopt. En zo maak je het meeste winst.. Want iets zelf produceren wil zeggen, dat je feitelijk álle kosten zélf in de hand hebt, en zelfs je eigen prijs kunt maken.. Want wat aardoliemaatschappijen niet hebben, heeft Big Pharma  wel als -bijna meest krachtige- instrument in handen: het patent op ‘hun product’..

John-D-Rockefeller-2000-gtyEn over aardolie gesproken… Wist jij dat één van de meest fundamenteel verwoestende factoren achter het opkomen van de moderne geneeskunde, John D. Rockefeller is..? Hij is de man die ervoor gezorgd heeft dat de homeopathische leerscholen in de VS, bijna allemaal de nek werden omgedraaid, in begin jaren 1900. Want, hou je vast.. Wist je dat de petro-industrie, gebaseerd dus op aardolie, tevens het fundament legt onder de  ‘chemische industrie’..

Met andere woorden, dat van aardolie de medicijnen worden gemaakt, die tegenwoordig op elke hoek van de straat te koop zijn en die elke dokter voorschrijft.. Kun je je dat voorstellen..? John D. Rockefeller was een ‘rücksichtlose visionair’, die over lijken ging om zijn fortuin maar te vergroten en te vergroten.. En hij had gekozen voor aardolie, dus was het ‘aardolie wat de pot schafte’ voor de hele wereld..! Jammer voor de homeopathische geneeskunst, maar de portemonnee van John Rockefeller ging voor..

De minister en overheden gaan net zo hard mee-verzieken
Waarom minister Edith Schippers zo’n hartgrondige hekel heeft aan complementaire geneeskunst, is voor velen een vraag. Want deze vrouw lijkt ons ook intelligent genoeg, om zich eens ‘n avondje al surfend te verdiepen in de ‘alternatieve’ geneeswijzen.. Let wel: voor haar zijn het dus ‘alternatieven’, want ze kent geen andere manieren van genezen, dan de haar aangeleerde ‘moderne geneeskunsten’, uitgevoerd door ‘moderne geneeskunstemakers’.Maar juist omdat het je informeren over complementaire geneeskunde, relatief simpel is, vragen velen zich af, wat Edith Schippers dan wél weerhoudt van een ‘gezonde kijk op zaken’..! Heeft het te maken met haar echtgenoot, Sander Spijker, die zich gespecialiseerd heeft in de ‘moderne gezondheidszorg’ en als adviseur van de Raad van Bestuur van het Slotervaartziekenhuis in Amsterdam werkzaam is/was..? Wie het weet mag het zeggen! Eerder werd Edith Schippers ook al gedwongen het zogenaamde ‘Tabaks-dossier’ over te dragen aan haar staatssecretaris, omdat haar banden met de tabaksindustrie TE KLEF waren..! Je kunt je simpelweg afvragen, waar deze VVD-minister haar belangen heeft liggen.

Homeopathisch bewijs..
schippers-tweede-kamerOndanks alle schreeuwlelijken, die menen te moeten verkondigen, op basis van hun beperkte (veelal wetenschappelijke) inzichten, dat homeopathie nergens op gebaseerd is en ‘DUS’ niet werkt’, blijkt dat homeopathie nog steeds één van de meest toegepaste geneeswijzen is..! Ter wereld en OOK in Nederland, waar ongeveer 1:10 huisartsen  homeopathisch-complementaire zorg bij hun basiszorg verlenen. En denk je nou écht dat AL deze mensen in de bonen zijn, hun patiënten oplichten, willens en wetens bezig zijn de zaak te flessen.. Of dat al die apothekers niet weten waar ze over spreken..
Maar het zijn niet alleen huisartsen die homeopathie als waardevolle geneeskunst toepassen. In Nederland zijn zo’n 400 tot 500 andere artsen die dat ook doen, waaronder kinderartsen, reumatologen en psychiaters.Maar waar we eigenlijk met dit artikel naar toe willen, is mevrouw de minister, mevrouw Edith Schippers van dienst zijn, door haar DIT RAPPORT (pdf) aan te bieden.. Want ze spreekt in haar videotoespraak aan het congres van de anti-kwakkers over ‘Evidence Based’, wat zoveel wil zeggen, dat medicijnen bewezen moeten hebben dat ze werkzaam zijn.

En… door de schandalig-pertinente wijze waarop ze insinueert dat homeopathie NIET bewezen zou zijn, zouden velen zomaar kunnen denken dat ze nog gelijk heeft ook.. Uit het feit dat ze zowel apothekers als artsen die dagelijks succesvol met homeopathie werken, impliciet voor kwakzalvers uitmaakt, kun je naar onze mening afleiden, dat deze vrouw absoluut niet geschikt is voor deze post van ‘Minister van Volksgezondheid’..!

Lees het hele artikel op: WantToKnow.nl


ADVERTENTIE

FACEBOOK

ADVERTENTIE

ADVERTENTIE

ARCHIEF
GEWOON-NIEUWS.NL
INFORMATIE
Heeft u interessant nieuws? Mail het ons!
© 2018 gewoon-nieuws.nl