Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website gewoon-nieuws.nl. Meer informatie
Mobiel

Freedom of Information Act

moslim broederschapEen onlangs vrijgegeven document, welke is verkregen via een verzoek aangaande de wet op “Vrijheid van Informatie” (Freedom of Information Act), bevestigt dat het Amerikaanse Ministerie van Binnenlandse Zaken een groep leden van de “Moslim Broederschap” heeft vrijgesteld van controle op diverse Amerikaanse vliegvelden toen zij het land binnenkwamen in 2012. Het één pagina tellende document (PDF), beschikbaar gesteld door het “Investigate Project on Terrorism”, toont aan dat leden van een delegatie van de moslim broederschap via Minneapolis Airport, New York John F. Kennedy Airport en Dulles Airport versneld, d.w.z., zonder fouillering of bodyscan, de controle mochten passeren.

VIP-behandeling

Deze VIP behandeling is gewoonlijk voorbehouden voor hoge overheidsfunctionarissen en hoogwaardigheidsbekleders. Op dat moment was Mohamed Morsi, de kandidaat van de moslim broederschap, nog niet gekozen als president. De afvaardiging kreeg de bevoorrechte toegang ondanks dat een van hun leden in verband werd gebracht met een eerder onderzoek naar kinderporno in de Verenigde Staten. Bovendien onderhoudt de moslim broederschap, die na een bomaanslag op een hoofdkwartier van de politie door de Egyptische regering werd gekwalificeerd als een terroristische organisatie, nauwe banden met fundamentalistische organisaties als Al Qaida en de islamitische Jihad.

Vrijwaring

embleem moslim broederschapTerwijl volledig onschuldige reizigers onderworpen blijven aan invasieve lichamelijke betasting door medewerkers van de TSA (Transportation Security Administration) en zonder aantoonbare redenen op ‘no-fly’ lijsten worden geplaatst, krijgen leden van een groep met directe links naar terroristische organisaties van het ministerie van Binnenlandse Zaken en de TSA een complete VIP-behandeling, inclusief een vrijwaring van de Patriot Act.

Voor wie was de “Patriot Act” nou eigenlijk ook al weer bedoeld?

Bron: InfoWars.com


ADVERTENTIE

FACEBOOK

ADVERTENTIE

ADVERTENTIE

ARCHIEF
GEWOON-NIEUWS.NL
INFORMATIE
Heeft u interessant nieuws? Mail het ons!
© 2018 gewoon-nieuws.nl