Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website gewoon-nieuws.nl. Meer informatie
Mobiel

Aantal verslaafden aan legale drugs groter dan aan illegale drugs

drugs in usHet gebruik van illegale drugs krijgt in Amerika het grootste deel van de krantenkoppen maar de realiteit is dat het aantal Amerikanen die verslaafd zijn aan legale drugs véél groter is dan het aantal Amerikanen die verslaafd zijn aan illegale drugs. Alles bij elkaar opgeteld is het Amerikaanse volk het meest gedrogeerde volk in de geschiedenis van de wereld. Bijna 70% van alle Amerikanen krijgen momenteel tenminste één medicijn voorgeschreven. Daarnaast zijn er 60 miljoen Amerikanen die verslaafd zijn aan alcohol en 22 miljoen die illegale drugs gebruiken. Dit betekent dat bijna iedere Amerikaan die je tegenkomt wel iets gebruikt. Dit klinkt misschien gek maar het is een waarheid als een koe.

Leuren met dope

Kunnen de meeste Amerikanen momenteel niet helder denken?  Nee dat kunnen ze niet! De Amerikanen houden van hun drugs en het wordt ieder jaar erger. En gezien het feit dat de grote corporate drugsfabrikanten lopen te leuren met tientallen miljarden dollars aan drugs voor de Amerikanen, kan niet verwacht worden dat dit op korte termijn gaat veranderen.

De volgende 17 punten zijn bijna te absurd om te geloven;

 1. 70 miljoen Amerikanen gebruiken legale bewustzijnsveranderende drugs
 2. Volgens de CDC (Centers for Disease Contro and Preventionl) schreven artsen in 2010 meer dan 250 miljoen recepten voor antidepressiva uit.
 3. Volgens een studie uitgevoerd door de “Mayo Clinic” krijgt bijna 70% van alle Amerikanen tenminste één medicijn voorgeschreven en 20% van alle Amerikanen gemiddeld vijf medicijnen op recept.
 4. In 2013 spendeerden de Amerikanen meer dan 280 miljard dollar aan drugs op recept.
 5. Volgens de CDC hebben 9 van de 10 Amerikanen die minstens 60 jaar oud zijn de afgelopen maanden tenminste één medicijn voorgeschreven gekregen.
 6. Er zijn momenteel 60 miljoen Amerikanen verslaafd aan alcohol.
 7. Volgens het Amerikaanse Ministerie van Volksgezondheid gebruiken 22 miljoen Amerikanen illegale drugs.
 8. Meer dan 11% van alle Amerikanen ouder dan 12 jaar geven toe het afgelopen jaar onder invloed te hebben gereden.
 9. Volgens het CDC overlijdt er in de VS iedere 17 minuten iemand aan een overdosis.
 10. In de VS vallen meer doden door voorgeschreven pijnstillers dan door heroïne en cocaïne bij elkaar.
 11. 750 duizend Amerikanen per jaar met spoed naar het ziekenhuis als gevolg van bijwerkingen van farmaceutische geneesmiddelen.
 12. Van de door de FDA goedgekeurde medicijnen werden er in 2012 elf van de twaalf boven de 100 duizend dollar geprijsd, per patiënt per jaar.
 13. Het percentage Amerikaanse vrouwen die antidepressiva gebruiken is hoger dan in enig ander land ter wereld.
 14. Het aantal zelfmoorden in Amerika steeg tussen 1999 en 2010 met bijna 30%. Veel van de antidepressiva bevatten waarschuwingen voor opkomende zelfmoordgedachten.
 15. Amerikaanse kinderen hebben drie keer meer kans om antidepressiva voorgeschreven te krijgen dan Europese kinderen.
 16. Een derde van alle pleegkinderen in de VS krijgen psychiatrische drugs voorgeschreven.
 17. Big Pharma maakte in 2012 aan de verkoop van drugs 85 miljard dollar winst.

Bron: EndOfTheAmericanDream.com


ADVERTENTIE

FACEBOOK

ADVERTENTIE

ADVERTENTIE

ARCHIEF
GEWOON-NIEUWS.NL
INFORMATIE
Heeft u interessant nieuws? Mail het ons!
© 2018 gewoon-nieuws.nl