Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website gewoon-nieuws.nl. Meer informatie
Mobiel

Auteur: John Diks

John diksaspirineHet farmaceutische bedrijf Bayer, wellicht voor de meeste mensen bekend als de fabrikant van “Aspirine”,  laat zich graag kennen als een bedrijf dat zich bekommert om de gezondheid van de mens. Eén van die bekommernissen bijvoorbeeld is de financiële en morele steun die zij verlenen aan organisaties die zich inzetten om de homeopathische geneeskunde de wettelijke status van ‘kwakzalverij’ op te leggen. Talloze argumenten worden gebruikt om dit doel te bereiken en in veel opzichten zijn zij daar ook daadwerkelijk in geslaagd. Zo mogen bijvoorbeeld op de verpakkingen van homeopathische geneesmiddelen geen meldingen meer staan voor welke aandoeningen zij dienen. Dat zou ‘gevaarlijk’ zijn voor de mensen die het kopen omdat zij denken dat het medicijn hen beter maakt terwijl het niet werkt.

Hoe het met de werking staat van de medicijnen die de farmaceutische industrie produceert worden door de anti kwakzalverij bewegingen de meest fantastische resultaten gemeld. Eén en al lof! Over de miskleunen van ‘Big Pharma’ hoor je hen niet, laat staan dat je hoort dat ‘Big Pharma’ medicijnen de wereld in stuurt die je ongeneeslijk ziek maken. Toch is dit gebeurd en, erger nog het gebeurt nog steeds.  Zo is bijvoorbeeld bekend dat aan het anti griepmiddel “Pandemic” een onverantwoord risico is gekoppeld voor het krijgen van “narcolepsie”, een niet meer te genezen aandoening waardoor de patiënt wel 30 keer per dag spontaan in slaap valt.

Nog erger is het geval van het bewust in de markt zetten van een medicijn tegen hepatitis waarvan bekend was dat het besmet was met het HIV virus. Dit speelde in de jaren 80 en werd pas bekend gemaakt in 2006. Voor ons is dit echter nieuw en wij denken voor velen van u ook, vandaar dat wij besloten hebben om er een artikel aan te wijden. Al was het maar om aan te tonen dat ‘Big Pharma’ het niet zo goed met ons voorheeft als zij ons willen doen geloven.

Bayer en FDA verantwoordelijk voor tienduizenden doden

bayerWat te denken van een bedrijf waarvan je dacht het te kunnen vertrouwen, maar dat aan je kind een medicijn verkoopt waarvan geweten is dat het AIDS kan, en waarschijnlijk ook zál veroorzaken? Hoe zou u daarop reageren? En wat te denken van een overheidsinstelling, die verantwoordelijkheid draagt voor de bescherming van uw gezondheid, hiervan op de hoogte is, maar bewust de andere kant op kijkt?

Bayer AG is een bedrijf dat tal van chemische producten produceert, van pesticiden tot medicijnen voor hemofiliepatiënten genoemd “Factor 8” medicijnen. In 1984 kwam Bayer tot de ontdekking dat verschillende partijen van deze Factor 8 medicijnen HIV bevatten. Zij wisten dit omdat er een uitbraak van HIV onder hemofilie kinderen had plaatsgevonden en deze uitbraak kon worden herleid naar Bayer AG. Hierdoor werd het voor Bayer onmogelijk om deze medicijnen nog in de VS te verkopen. Wel kreeg Bayer februari 1984 toestemming van de Amerikaanse “Food and Drug Agency” (FDA) om deze partij Factor 8 medicijnen elders te verkopen. Bayer verkocht vervolgens dit  met HIV besmette geneesmiddel naar Argentinië, Indonesië, Japan, Maleisië en Singapore. Documenten in het bezit van de “New York Times” tonen aan dat “Cutter Biological”, een divisie van Bayer, meer dan 100.000 flesjes van het onverwarmde concentraat, met een waarde 4.000.000 dollar heeft verscheept  naar andere landen nadat de verkoop in de VS was begonnen van een inmiddels veiliger product. Het resultaat van deze verkoop waren tienduizenden geïnfecteerde onschuldige kinderen en volwassenen en duizenden dodelijke slachtoffers. In alle landen waar dit besmette medicijn is verkocht zijn de leiders van gezondheidsafdelingen gevangen gezet , terwijl de Amerikaanse FDA autoriteiten, ongestraft gewoon door zijn blijven gaan op hun duivelse pad.

Bekijk de video.

Bron: .GetHolisticHealth.com


ADVERTENTIE

FACEBOOK

ADVERTENTIE

ADVERTENTIE

ARCHIEF
GEWOON-NIEUWS.NL
INFORMATIE
Heeft u interessant nieuws? Mail het ons!
© 2018 gewoon-nieuws.nl