Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website gewoon-nieuws.nl. Meer informatie
Mobiel

Dictatuur komt stap voor stap dichterbij

Weer EU uitbreiding: Nu met EU Openbaar Ministerie

europese dictatuurEen dag geen macht-gegrepen is een dag niet geleefd. En jawel, de EU is het eens geworden met zichzelf over weer verdere uitbreiding van de bevoegdheden van de EU. De EU heeft voortaan ook een eigen Openbaar Ministerie, aldus de EU zelf:

De commissie Juridische Zaken in het Europees Parlement (EP) heeft dinsdag zijn steun uitgesproken voor de komst van een Europees Openbaar Ministerie. 19 commissieleden stemden voor het voorstel, 4 tegen.

Pas op, hier komt de Problem Reaction Solution aanpak weer, zelf het motto van de EU:

De Europese Commissie hoopt met het Europees Openbaar Ministerie de fraude met Europees geld beter te kunnen bestrijden.

Gemakshalve vergeten we even dat de EU vooral zelf de fraude met Europees geld mogelijk maakte, nee, zelfs ook zelf grootschalig fraudeert met Europees geld. En hun oplossing is…. Nog weer meer EU, dus nog meer fraude.

Wens:                                 Meer EU, een geheel eigen OM zonder lastige inspraak van de lidstaten.
Probleem te creëren:    Grootschalig (laten) frauderen met gemeenschapsgeld.
Reactie:                             120 miljard euro fraude vaststellen! Door ALDE zelf uiteraard!
Oplossing:                        Meer EU om deze zelf veroorzaakte fraude te bestrijden. Voila.

Zo heb je vijfhonderd miljoen burgers een nog totalitairdere EU in gerommeld. De salami-tactiek werkt weer in optima forma, de kikker wordt gekookt. Na de EU-FBI, met EU-CIA en EU-NSA nu dus ook het EU-OM. Binnenkort ook het EU-leger erbij en dan zijn we compleet met het totalitaire dictatuur-apparaat. Vrijheid definitief verleden tijd.

De EU is zo ontzettend doorzichtig, steeds hetzelfde spelletje opnieuw, stapje voor stapje naar een totalitaire dictatuur. Het ongebreideld macht grijpen door ongekozen en ongewenste politici kent geen grenzen. Je ziet het voltrekken voor je ogen als een tragisch ongeluk in slow-motion.

EU Totalitair, wel zo gemakkelijk.
Bron: LangLeveEuropa-nl


ADVERTENTIE

FACEBOOK

ADVERTENTIE

ADVERTENTIE

ARCHIEF
GEWOON-NIEUWS.NL
INFORMATIE
Heeft u interessant nieuws? Mail het ons!
© 2018 gewoon-nieuws.nl