Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website gewoon-nieuws.nl. Meer informatie
Mobiel

Barton Moss (Engeland)

fracking-protestEen Britse burger journalist werd vorige week tijdens een demonstratie tegen “fracking oil” in Barton Moss (Engeland) volkomen onnodig weggeduwd en lastiggevallen door een Britse politieagent. Dit blijkt uit een YouTube video waarin te zien is dat de burger journalist door een onbekende politieman wordt weggeduwd en aangevallen als deze een arrestatie probeert te filmen. De almaar duwende politieman probeert het de filmer onmogelijk te maken en weg te houden uit de buurt van de scene.

Rijden onder invloed

Zonder enig aanwijsbare reden wordt de burger journalist plotseling beschuldigd van drinken, in een duidelijke poging van de agent om hem te intimideren en de man te dwingen om weg te gaan. “Ben je dronken? Heb je vanmorgen gedronken? Het is ongelofelijk maar de politieagent, met zijn andere aanpak van de woordenwisseling, blijft de man beschuldigen van het rijden onder invloed ondanks de ontlastende video en de ontkenningen van de man. “Hij is vanmorgen met de auto hier naartoe gekomen, ik ruik alcohol in zijn adem”, beweert de officier dapper. “Hij heeft al toegegeven dat hij een drankje heeft gebruikt.” Het verzoek van de journalist negerend om te weten of hij gearresteerd is, gaat de agent door met het illegaal vasthouden van de man en duwt hem aan de kant met de bedoeling om hem aan het zicht te onttrekken. De journalist geeft de politieman herhaaldelijk te kennen dat hij een voetganger is op een openbaar voetpad. De politieman spreekt zichzelf meerdere malen tegen door aan collega agenten te vertellen dat de journalist absoluut dronken achter het stuur heeft gezeten, plotseling overschakelend naar het standpunt dat hij een ernstig vermoeden had. Na te zijn overgedragen aan een ander team van politieagenten blijft de man beschuldigd worden van het rijden onder invloed en tracht men hem te dwingen tot het ondergaan van een blaastest. Een agent zegt: “Als u een blaastest weigert zult u worden gearresteerd!” Het is niet verwonderlijk dat de nieuwe diender besluit om te beweren dat de journalist werd gezien toen hij reed. Nadat de man meerdere verzoeken om een blaastest te doen had geweigerd is de journalist gearresteerd en werd zijn camera uitgezet. Dit schokkende video bewijs geeft aan dat de politie steeds gedurfder wordt in hun corrupte gedrag en bereidheid om misdaden te plegen voor de camera, omdat ze er duidelijk vertrouwen in hebben dat er geen disciplinaire maatregelen zullen worden genomen tegen dit ontoelaatbare gedrag.

Bron: InfoWars.com


ADVERTENTIE

FACEBOOK

ADVERTENTIE

ADVERTENTIE

ARCHIEF
GEWOON-NIEUWS.NL
INFORMATIE
Heeft u interessant nieuws? Mail het ons!
© 2018 gewoon-nieuws.nl