Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website gewoon-nieuws.nl. Meer informatie
Mobiel

Big Pharma verbergt $ 450 miljoen aan griepmedicijnen

Tamiflu Maker Accepts FDA Recommendation On New Warning LabelDe Britse regering is betrapt op het in het geheim aanleggen van een voorraad anti griepmedicijnen van het merk “Tamiflu” ter waarde van meer dan 450 miljoen dollar. Op zich al schokkend genoeg , maar deze voorraad heeft de aandacht gevestigd op een nog schokkender praktijk en probleem die de rapporten van de Britse en Amerikaanse toezichthouders in een bedenkelijk daglicht plaatsen; ze zullen nooit worden gebruikt!

Net zo dodelijk als het griepvirus zelf

Voor het geval u het nog niet wist; het is gebleken dat Tamiflu nét zo dodelijk blijkt te zijn als het griepvirus zelf. Het medicijn werd gepromoot als een middel om de ‘vogelgriep pandemie’ op afstand te houden, een pandemie die overigens nooit heeft plaatsgevonden. Maar wat denkt u? De verkoop van Tamiflu ging door het dak! Met dank aan de wereldwijde promotie van de VN en de CDC’s (Centers for Disease Control), waardoor het product niet snel genoeg in de winkelrekken kon worden bijgevuld. Een fysicus wees erop dat acht van de tien studies die gedaan zijn op het ‘medicijn’ nooit zijn gepubliceerd, waarvan achteraf is gebleken dat het ook nooit de bedoeling is geweest dat deze naar buiten zouden komen!

Achterhouden van resultaten

Veel mensen zijn zich er niet van bewust dat de wérkelijke resultaten van klinische proeven vaak worden afgeschermd voor het publiek, en zelfs wettelijk worden achtergehouden voor artsen, onderzoekers en patiënten die weloverwogen beslissingen willen nemen betreffende hun gezondheid. Maar of Tamiflu wel of niet de kans op longontsteking (als secundair probleem bij het krijgen van griep), of de kans op sterven aan het virus zelf kan verminderen, is koffiedik kijken omdat de gegevens achter slot en grendel bewaard worden. In feite kan het medicijn je doden, maar deze resultaten zijn nooit openbaar gemaakt.

Farmacieproducent “Roche”, de makers van Tamiflu, hebben door het achterhouden van Tamiflu-resultaten voor een periode van méér dan vijf jaar, verrassend genoeg geen wet overtreden. Het is gewoon toeval dat dit bepaalde ‘medicijn’ nu als voorbeeld staat voor de gehele farmaceutische industrie die bijwerkingen (vaak dodelijk) voor ons verborgen houdt.

Bron: NaturalSociety.com


ADVERTENTIE

FACEBOOK

ADVERTENTIE

ADVERTENTIE

ARCHIEF
GEWOON-NIEUWS.NL
INFORMATIE
Heeft u interessant nieuws? Mail het ons!
© 2018 gewoon-nieuws.nl