Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website gewoon-nieuws.nl. Meer informatie

Wéér een bankier dood

door op Feb.13, 2014, onder Economie
Mobiel

Vijfde sterfgeval in twee weken

suicideTwee weken na de zelfmoord van JP Morgan bankier Gabriel Magee, die zijn dood tegemoet sprong vanaf het dak van het hoofdkantoor van JP Morgan in Londen, is de 37-jarige Ryan Henry Crane, executive director bij JP Morgan’s “Global Program Trading” desk  overleden. Er zijn over de oorzaak van zijn dood geen details vrijgegeven. In een rapport wordt alleen gemeld dat hij een vrouw en een zoon achterlaat. Crane was als executive director 14 jaar werkzaam bij JP Morgan Global Program Trading, dat gevestigd is in New York.

Gabriel Magee, een senior manager bij het Europese hoofdkantoor van JP Morgan in Londen sprong op 27 januari vanaf  het dak van de bank de diepte in en was op slag dood. Een paar dagen later viel Mike Dueker, Chief economist bij Russel Investments van een 50 voet hoge dijk wat door de politie werd omschreven als zelfmoord. Dueker werd op 29 januari door vrienden als vermist opgegeven die zeiden dat hij problemen op het werk had. Op 26 januari werd de voormalige executive van de Deutsche Bank dood aangetroffen in zijn woning nadat de politie het huis was binnengegaan naar aanleiding van een melding dat een man zich had opgehangen. Het bleek te gaan om William Broeksmit, een voormalige top senior manager bij de Deutsche Bank. Volgens rapporten onderhield hij nauwe contacten met de co-CEO van de Deutsche Bank, Anshu Jain.  Ook de oprichter van de “American Title Services Centennial”, de 56-jarige Richard M. Talley, werd vorige week dood aan getroffen nadat hij zichzelf met een spijkerpistool om het leven had gebracht. Tim Dickenson, een Britse directeur communicatie bij “Swiss Re AG, stierf ook vorige maand, hoewel de omstandigheden rond zijn dood nog onbekend zijn.

Zero Hedge

De Amerikaanse financiële nieuwssite Zero Hedge schrijft: “Het is te hopen dat deze keten van sterfgevallen in de financiële sector puur toevallig zijn en geen voorbode zijn van een grote financiële instorting, zoals sommigen speculeren.” Drie van de vijf sterfgevallen betreft medewerkers van JP Morgan en de Deutsche Bank. Van deze twee banken is bekend dat zij in het bezit zijn van uiterst risicovolle derivaten posities met een totale risicowaarde van een slordige 115.000 miljard dollar. Wanneer bij één van deze twee banken op de derivatenmarkt iets fout gaat zijn de gevolgen voor het internationale bankensysteem niet meer te overzien.

Bron: InfoWars.com


ADVERTENTIE

FACEBOOK

ADVERTENTIE

ADVERTENTIE

ARCHIEF
GEWOON-NIEUWS.NL
INFORMATIE
Heeft u interessant nieuws? Mail het ons!
© 2018 gewoon-nieuws.nl