Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website gewoon-nieuws.nl. Meer informatie
Mobiel

Falende diplomatie

us army2Met een falende diplomatie om de Russische annexatie van de Krim op te lossen en, als we John Kerry mogen geloven, binnenkort ook Oost Oekraïne, gaan de Verenigde Staten over op grof geschut.Het Amerikaanse ministerie van Energie kwam met een schokkende mededeling dat het ruwe olie heeft verkocht van de Amerikaanse strategische olie reserves voor het eerst sinds juni 2011. Volgens het ministerie was het een testverkoop om te controleren of de infra structuur en de operationele capaciteit van het systeem in orde zou zijn. Maar eigenlijk is het gewoon een schot voor de boeg op Poetin voor wie hoge grondstoffenprijzen belangrijker zijn dan hoe de Russische aandelenmarkt presteert. Gisteren meldde Bloomberg dat de VS het nog verder laat escaleren, verwijzend naar Chef staf van het leger, generaal Martin Dempsey, die heeft beweerd dat, in het geval van een escalatie in de Krim het Amerikaanse leger klaar is om Oekraïne en zijn bondgenoten in Europa te steunen met militaire acties.

generaal dempsey

Generaal Dempsey

Volgens de generaal creëert de inval van de Russische troepen in de Krim, risico’s voor alle landen van Europa en de NAVO bondgenoten. “Als Rusland een soeverein land mag binnenvallen onder het mom van “bescherming van etnische Russen”, dan wordt Oost-Europa blootgesteld aan enorme risico’s want er zijn in heel Oost-Europa en de Balkan talloze etnische enclaves”, zei generaal Dempsey.

VS en EU schenden afspraken

spierballenDe Verenigde Staten breiden hun strategische invloed rond de grenzen van Rusland steeds verder uit in de Kaukasus, Oost-Europa en Centraal-Azië. Dit ondanks een plechtige belofte aan Michael Gorbatsjov door Bush sr. dit niet te zullen doen in ruil voor de toezegging van het Kremlin dat zij het Sovjetrijk vreedzaam zouden ontmantelen. De westerse mogendheden zijn, ondanks de afspraken die met Gorbatsjov tijdens de ontmanteling van de Sovjet Unie zijn gemaakt, via een onwettige neo-nazistische staatsgreep in Oekraïne diep binnengedrongen binnen de landsgrenzen van de voormalige Sovjet Unie. Over dit verraad hoor je geen van de westerse regeringsleiders. Ook onze eigen minister van Buitenlandse Zaken Frans  Timmermans hoor je hier niet over. De mainstream media propagandamachines van de VS en de EU draaien op volle toeren om de eigen bevolking te misleiden door Poetin als de grote boosdoener aan te duiden.

De echte vraag is hoe Poetin zal reageren op de Amerikaanse spierballentaal en de slaafse politieke Europese hielenlikkers. Voorlopig ziet het ernaar uit dat hij zich er niets van zal aantrekken.


 • Femke

  Generaal Dempsey heeft prachtige sterren op zijn schouders en het lijk wel dat het vroeg kerstmis is.

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • Dempsey heeft zeker aandelen in oorlogsindustrie?
  Die is al te graag om troepen naar slagveld te sturen.
  Hele amerikaanse rn westerse beleids zijn weer uit op bloedbad,zosls altijd.
  Je zult westerse media nooit een eerlijk berichtgeving zien uitzenden.
  Demonische occultisten zitten goed diep in de westerse roverheden die maar al te graag moord en verderf zaaien..

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • moerstaal

  Zelfs Sjon en Anita moeten het nu toch wel gaan zien…

  Het ging volgens onze kindjes om opbouwmissies en doodmaken van boze
  dictators. Die yankees zijn onze vrienden en wij zijn tegen haatbaarden
  en tegen Russen.

  Afijn, het gepeupel is duizenden jaren lang gehersenspoeld en gaan er
  helemaal voor. Straks in Staat 51 allemaal in de houding voor hoofd
  puppet Obama. Klappen sheeple klappen…

  Jongeluy

  PS Het is dus te laat……………..

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • HB

  De Koude Oorlog komt niet meer terug. Wellicht een hete. Amerika en Rusland zijn gezworen vriendjes, nu. Ze zorgen er SAMEN voor dat de schuldenproblemen worden opgelost. Definitief.

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • Jan

  Overal waar Amerika geweest is, is het alleen maar ellende geworden voor de mensheid.
  Nederland bezet door Amerika vanaf 1945 tot heden. Mensen met grote ego’s likken de hielen van de Amies. Democratie is dus afgeschaft door de Amerikanen. Ze doen wat ze willen en hier wordt men door de media gek gemaakt en men moet het maar allemaal geloven de leugens die ze verkondigen. Programma’s op de Nederlandse netten, zijn niet het bekijken waard, vooral zo’n Pauw en Witteman. Ik ben een soeverein mens en heb geen Amerikaanse bemoeienis nodig en Rusland moeten ze met rust laten. Poetin heeft het goed voor met zijn volk! Vroeger altijd links gestemd, maar dat is nu verleden tijd. Voor mij geen moslims en Amerikanen.

  Thumb up 0 Thumb down 0

ADVERTENTIE

FACEBOOK

ADVERTENTIE

INTERESSANTE WEBSITES

ADVERTENTIE

ARCHIEF
GEWOON-NIEUWS.NL
INFORMATIE
Heeft u interessant nieuws? Mail het ons!
© 2017 gewoon-nieuws.nl