Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website gewoon-nieuws.nl. Meer informatie
Mobiel

Hoeveel spectaculairder willen we het nog hebben?

fred brouwerAlles wijst erop dat Demmink-journalist van het eerste uur Fred de Brouwer doelgericht in Thailand om het leven is gebracht.

Dit gebeurde precies op het moment dat in Nederland voor de eerste maal een rechter getuigen inzake de affaire Demmink hoort. De Brouwer werd 58 jaar. Zijn naam zal voor altijd aan dit opzienbarende dossier verbonden blijven. Niettemin besteden landelijke kranten er vandaag weinig aandacht aan. Business as usual. Het herinnert aan de opzienbarende e-mail van de gevangenisdirecteur aan Pieter Omtzigt, die aanvankelijk ook geen enkele aandacht kreeg.

Volgens De Telegraaf werd De Brouwer vrijdag op zijn scooter in de Thaise kustplaats Chomburi achtervolgd door een witte auto. Die reed hem van zijn scooter en ging vervolgens over hem heen. De Brouwer overleed, omdat men er niet in slaagde een goede behandeling voor hem te vinden. Een privé-kliniek weigerde hem omdat niet direct een borgstelling kon worden geregeld.

Tussen De Brouwer en de redactie van “Pauw en Witteman” zouden de laatste tijd contacten geweest zijn. De redactie ontkent echter dat ze hem wilden uitnodigen, wat overeenstemt met het al vaker geconstateerde beleid van P&W om inzake de affaire Demmink in de pas te blijven lopen.

Het is natuurlijk bizar dat preciés op het moment dat we spreken over de moordpartijen rondom de Dutroux-zaak, eenzelfde bericht rondom de Demmink-zaak in de publiciteit komt..!! Wij beperken ons nu even – noodzakelijkerwijs-  tot dit artikel over de ‘intenties’ van de krachten achter de schermen van het Dutroux-verhaal, dat DUS veel en veel groter is, dan iedereen maar als ‘nieuws’ krijgt opgediend..

Een documentaire uit 2001, die NIET uitgezonden werd en waarschijnlijk uitgezonden mocht worden.. Waarom niet? Dat lijkt niet zo heel moeilijk in te schatten, wanneer we kijken naar het verhaal van de mensen van JDTV.

Lees alles op: WantToKnow.nl, WaarInHolland.nl


ADVERTENTIE

FACEBOOK

ADVERTENTIE

ADVERTENTIE

ARCHIEF
GEWOON-NIEUWS.NL
INFORMATIE
Heeft u interessant nieuws? Mail het ons!
© 2018 gewoon-nieuws.nl