Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website gewoon-nieuws.nl. Meer informatie
Mobiel

21 jaar bij de Wereldbank

kare hudesAls lid van het juridisch team is Karen Hudes 21 jaar voor de Wereldbank actief geweest. In die lange periode is zij zoveel corruptie tegengekomen dat zij op een gegeven moment vond dat ze dit niet langer stil kon houden.

Ze volgde de juiste kanalen om haar bevindingen te rapporteren. Eerst bij het “Evaliation Department”, een landelijke bestuursorganisatie, vervolgens bij het “US Treasury Department” en uiteindelijk zelfs het Amerikaanse Congres. Al haar meldingen werden genegeerd, en in sommige gevallen zelfs volledig onder het tapijt geschoven. Omdat er vanuit de organisatie geen wil was om de misstanden te onderzoeken, laat staan er iets tegen te ondernemen, restte haar niet anders dan “publiek” te gaan. Het volstaat om te zeggen dat ze hierna werd behandeld op een wijze die al zoveel klokkenluiders hebben moeten ervaren.

Momenteel is Karen Hudes niet meer werkzaam bij de Wereldbank, maar heeft ze zich aangesloten bij een organisatie van andere klokkenluiders. Gebruikmakend van de gegevens van andere klokkenluiders en door het verbinden van informatie punten kwam ze tot de conclusie dat de corruptie niet alleen bij de Wereldbank zit maar dat deze is verweven in de structuren van het geheel van de wereldwijde financiële en politieke systemen. Gaan we vanaf de huidige economische crisis de hele weg terug naar de reden waarom president Abraham Lincoln is vermoord, Hudes laat je achter met een totaal andere kijk op de werkwijze in de bovenste regionen van de mondiale machtsstructuur en tot hoever de ‘elite’ zal gaan in het bemachtigen en handhaven van de totale controle. Voor Karen Hudes geldt geen verjaring voor onderwerpen als financiële instorting, ‘high level banking machination’, snowden, false flag operations, JFK, Lincoln en misdaden die zelfs het Vaticaan omvatten. Ik ben gegaan naar iets wat genoemd wordt de “International Organization of Supreme Audit Institutions”, heb daar samengewerkt met klokkenluiders van over de hele wereld, we hebben ons verbonden en besloten dat we een einde aan deze corruptie gaan maken.

Bron: Shtfplan.com


 • Adrianus Bakels

  Haar verhaal is juist voor zover ik dat kan beoordelen, zelf wil ik er aan toevoegen dat de macht van de Fed niet onder de invloed van de overheid een gegeven is waar al jaren tegen geprotesteerd wordt.

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • Het is het zoveelste bewijs dat er te gemakkelijk vanuit wordt gegaan dat regeringen en ook banken zelfregulerende objectieve organisaties zijn en dat misstanden en corruptie daarin dat door parlementaire controle vanzelf aan het licht komt op den duur wordt uitgebannen. Een van de middelen waarover overheden beschikken en dat ten krachtigste moet worden bestreden is het ‘onder het kleed vegen’ van deze verschijnselen. Bijzonder jammer is het dat dit nieuws de normale mediastream nooit haalt. Om die verschijnselen te bestrijden moet daar als eerste een eind aan komen.

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • Femke

  Neem nou de PVDA die staat constant negatief in het nieuws over het belazeren en bestelen van ieder individu en van de hele samenleving, als je deze partij als voorbeeld neemt dan kan je er van uit gaan dat iedereen het niet meer zo nou neemt en denk ieder voor zich en god voor ons alle. En dat corruptie in NL net zo ver is doorgedrongen dan dat bij Italië de maffia is en dat bij ons 88% van de hooggeplaatste vooral aan zich zelf werken en denken.

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • Jacob Jonker

  Het is al jaren bekend.in de engels talige wereld word hier al een eeuw lang over geschreven.dit is niet zomaar weg te poetsen,te meer daar de meeste mensen het niet hebben willn zien.dus ook niet er over nagedacht.dat word dus mettertijd een bifurcatie in de menselijke geest.hoofdzakelijk in het westen natuurlijk.de reat van de wereld is meest wel gewend aan chaos en dictatuur.

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • Christophe

  hallo beste mensen, even zeggen dat deze dame in kwestie niet echt geloofwaardig is , tijdens één van haar eerste interviews lag er goud op Hawaii , dan op de Filippijnen . En ook de hoeveelheid in tonnen ging exponentieel de hoogte in ? Kan iemand hier iets meer over vertellen ? vriendelijke groeten

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • ElveTwelve

  Als je denkt dat je alles kwa samenzwering wel gehad hebt. Prepare for the next level

  http://youtu.be/_3axPn65MGM The moon is not what you think/are thaugt it is.

  Shocking!!!!

  Thumb up 0 Thumb down 0

ADVERTENTIE

FACEBOOK

ADVERTENTIE

INTERESSANTE WEBSITES

ADVERTENTIE

ARCHIEF
GEWOON-NIEUWS.NL
INFORMATIE
Heeft u interessant nieuws? Mail het ons!
© 2017 gewoon-nieuws.nl