Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website gewoon-nieuws.nl. Meer informatie
Mobiel

Rechter wijst bouwvergunning toe

gigastal

Bezwaren van omwonenden tegen de bouw van een megastal in Grubbenvorst (Limburg) zijn afgewezen. De bouwvergunning voor het veebedrijf met meer dan 1 miljoen kippen, 35.000 varkens, een slachterij en mestvergister, is terecht door de gemeente verleend.

Dat blijkt uit een uitspraak die vandaag is gepubliceerd door de rechtbank in Roermond. Het veebedrijf moet het grootste van Nederland worden. Volgens tegenstanders is het bedrijf nog tien keer groter dan bestaande megastallen. Ze spreken daarom van een gigastal.

Lees verder op: Parool.nl


ADVERTENTIE

FACEBOOK

ADVERTENTIE

ADVERTENTIE

ARCHIEF
GEWOON-NIEUWS.NL
INFORMATIE
Heeft u interessant nieuws? Mail het ons!
© 2018 gewoon-nieuws.nl