Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website gewoon-nieuws.nl. Meer informatie
Mobiel

RT reporter neemt ‘on air’ ontslag

Liz_Wahl_on_RT_AmericaRT nieuwslezeres Liz Wahl baarde gisteren opzien door in een live uitzending haar ontslag aan te kondigen. Ze zei: “Ik kan geen deel uitmaken van een netwerk dat de maatregelen van Poetin goedpraat. Ik ben er trots op Amerikaan te zijn en geloof in het verspreiden van de waarheid. Daarom zal ik na deze nieuwsuitzending mijn ontslag nemen!”

Ze maakt hier een statement waar je respect voor kan hebben, ware het niet dat ze min of meer claimt dat het “Amerikaan” zijn synoniem is aan het verkondigen van de waarheid. In ieder geval zal ze, als ze de ‘waarheid’ wil blijven verkondigen, in de Verenigde Staten niet aan de bak komen. Als er één land is waar de waarheid op grote schaal verkracht wordt  dan zijn dat wel de Verenigde Staten van Amerika.

Wij ervaren de berichten van RT over het algemeen als betrouwbaar.

Witwassen

poetin1Amerikaanse, maar ook Europese journalisten liegen over bijna alle belangrijke kwesties in de wereld. In werkelijkheid liegt bijna iedere MSM-journalist veel meer dan Liz Wahl ooit voor RT heeft gedaan. Natuurlijk, Poetin zit midden in een militaire staatsgreep in Oekraïne en een leugentje om bestwil is dan al gauw gemaakt. Maar Amerikaanse bedrijven en nieuwsmediabedrijven vergiftigen het Amerikaanse volk dag in dag uit met giftige voedingsmiddelen, giftige medicijnen, giftige landbouw en giftige informatie.

Het is toe te juichen wat Liz Wahl heeft gedaan en je mag je afvragen waarom niet meer MSM-journalisten hetzelfde doen. Iedere keer dat je op de hoogte wordt gehouden over bijvoorbeeld de oorlogsgebieden kijk je in feite naar media-hoeren, apologeten die hun berichten witwassen voor het profijt van de wapenindustrie. Iedere keer dat een ‘gezondheidsdeskundige’ griepprikken promoot op CNN, MSNBC, RTL of de NOS, kijk je in feite naar een real-life media-prostituee die liegt over de vaccins en epidemieën. Ze zullen nooit vertellen dat griepprikken nog steeds een krachtige neurotoxine (kwik) bevat die schadelijk is voor de hersenen van kinderen en volwassenen.

nyt_logoIedere keer dat een grote krant zoals bijvoorbeeld de “New York Times” schaamteloos de belangen van Monsanto verdedigt, kijkt u in principe naar naar een grote uitgever die potentieel verwoestende zaken als vervuiling en het verlies van de agrarische diversiteit aan het promoten is. De enige ‘waarheid’ die uitvoerig in de overgrote meerderheid van de mainstream media organisaties wordt verteld is weinig anders dan de bezigheid om de financiële belangen te beschermen van machtige bedrijven die letterlijk gezien ook nog eens de eigenaar zijn van dezelfde media.

De waarheid vertellen is gewoon niet toegestaan in de mainstream media. Een journalist die echt op zoek is naar de waarheid kan per definitie nooit werken voor de mainstream media. Waarheidsgetrouwe journalistiek kan niet en mag niet, tenzij het niet uitmaakt, of in het geval dat hetgeen gepubliceerd wordt samenvalt met de belangen van machtige bedrijven. Die belangen draaien meestal om het maken van meer winst, maar centreert zich soms ook rond sociale beïnvloeding of langdurige volksprogrammering die mensen bijvoorbeeld moeten doen geloven dat ADHD een échte ziekte is die alléén maar kan worden bestreden met lucratieve  psychiatrische medicijnen.

Is het ooit eerder voorgekomen dat een verslaggever ‘on air’ zijn ontslag aankondigde, met de mededeling dat hij geen deel meer kan uitmaken van een netwerk die cruciale kwesties witwast, en daarom moet liegen? Nee natuurlijk niet! Deze teksten staan niet geschreven op de tekst-loopbanden, en al zeker niet omdat de mainstream media kennelijk alleen nieuwslezers inhuurt die niet in staat zijn om voor zichzelf te denken.

Wat dat betreft verdient de actie van Liz Wahl alle lof. Maar dat haar rol in de Mainstream Media is uitgespeeld vanwege haar sympathie voor de ‘waarheid’ lijkt zo goed als zeker.


 

Bron: NaturalNews.com

 


 • Bij nader inzien

  Wat ik het interessantse vind van onze media is de amnesie ten aanzien van eerdere vergelijkbare gebeurtenissen. Zo wordt het gegeven dat de bevolking van de Krim in meerderheid niet meer de autoriteit van Oekraïne wil accepteren als illegaal omschreven terwijl de afgelopen maanden de mensen die in Kiev de autoriteit van hun democratisch verkozen regeringsleider niet wilden accepteren als de norm worden gesteld.

  Bovendien zou de territoriale integriteit van elk land onschendbaar zijn. Vreemd genoeg zeiden diezelfde politici als het over Servië ging precies het omgekeerde ten aanzien van Kosovo. Dat moest en zou van Servië weg hoewel het historisch gezien de kern van Servië vormt.

  Dat het feit dat Oekraïner Nikita Chroestjov en ook zijn Oekraïnse opvolger Leonid Breznjev de Krim zonder dat daar enigerlei demografische noodzaak van Rusland naar de Oekraïne overhevelden maakt nog niet dat de bevolking zich daar maar aan had te passen. Nederland heeft na de Tweede Wereldoorlog Elten en Tudderen van Duitsland afgepakt maar toen na pakweg 20 jaar bleek dat de bewoners van die beide aan Gelderland en Limburg toegevoegde gebieden zich nog steeds meer tot Duitsland aangetrokken voelden werden beide gebieden na een referendum weer aan Duitsland teruggegeven. Ik zou niet weten waarom dat wat voor ons goed was daar ineens zo verderfelijk zou moeten zijn dat we ons nu zo oorlogszuchtig zouden moeten opstellen.

  Ik merk dat sinds de anti-Rusland hetze begon ik steeds vaker het NOS journaal ben gaan mijden. Als je je toch alleen maar kunt ergeren aan zoveel eenzijdigheid en het gevoel hebt dat je als goede Nederlander niet meer rationeel mag denken maar gewoon de vigerende propaganda moet slikken dan ga je je steeds meer afschermen. Ik ben nu eenmaal niet bereid mijn gezonde verstand uit te schakelen omdat dat de heren en dames politici zo goed uitkomt.

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • HB

  Compliment voor de kritische, goed geschreven columns van John Diks.
  ‘Waarheid’, ‘gerechtigheid’, ‘eerlijkheid’ zijn zonder een grote zak zout niet meer te verteren. Alles is marketing die de schijn tot werkelijkheid maakt en de rest tot een illusie.

  Pientere mevrouw Liz Wahl komt nu niet meer ‘aan de bak’?
  Door haar protestactie waarschijnlijk juist meer dan ooit. Ze steekt haar bevallige kopje nadrukkelijk boven het maaiveld uit en roept patriottische leuzen als balsem voor de ziel van de gemiddelde Amerikaan. In het land van de onbegrensde mogelijkheden zou het daarna huwelijksaanzoeken en vette contracten voor haar moeten regenen!

  Het Westen is de good guy, als voorbeeld voor de bad guys in de rest van de wereld.
  Poetin is een schurk. Bad, bad, bad…, bah!
  Toch deed de Rus niets anders dan wat het Westen in de Oekraïne had voorgedaan: het annexeren van een land door de wettig gekozen regering ten val te brengen en het installeren van een dubieus prowesters regime, om de eigen financiële en strategische belangen uit te breiden dan wel te beschermen.

  Dáár en nergens anders ligt de oorzaak van de ellende, hier en in de wereld.
  Zou mevrouw Wahl met dit laatste afscheid hebben genomen van de mainstream, dan zou ze in het Westen inderdaad en gegarandeerd nergens meer ‘aan de bak’ komen.

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • Davy Goossens

  “Maar Amerikaanse bedrijven en nieuwsmediabedrijven vergiftigen het
  Amerikaanse volk dag in dag uit met giftige voedingsmiddelen, giftige
  medicijnen, giftige landbouw en giftige informatie.”

  anti ggo zever.

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • David En Renate Sorensen

  Goed en juist gezegd.

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • Erik Smit

  Mmmmz Als je ergens over praat moet je wel weten waar je het over hebt. De kwikverbinding, thiomersal, waar je het over hebt in de griepprik is een kwikverbinding die in zo’n lage dosering voorkomt, nog niet aan te duiden in µg. De hoeveelheid kwik in amalgaan vullingen, in combinatie met het nog veel giftigere zilver, is vele malen hoger en vele malen schadelijker omdat het daar wel uit los laat en de metabolisatietijd vele malen hoger is en het dus kans heeft om zich op te gaan stapelen. Thiomersal echter, valt in je lichaam uiteen en wordt in 5-7 dagen via je ontlasting uitgescheiden. Het heeft geen kans om zich te gaan stapelen. Het zorgt er echter wel voor dat een vaccin veel effectiever werkt, je er dus minder van hoeft te gebruiken, het dus goedkoper is en dat je er minder ziek van wordt.

  Verder vind ik het een heel mooi artikel en ik weet zeker dat mevrouw Whal heel snel een, goedbetaalde, baan heeft bij een ander nieuwsstation.

  Om over na te denken: wil je altijd overal de waarheid over horen? Vraag me af of dat goed en/of wenselijk is. 😉

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • erichvonhoven

  Je vergeet:

  In een griepprik zitten de volgende gifstoffen:
  Ethyleen glycol = antivries; Phenol = een desinfecteringsmiddel;
  Formaldehyde = kankerverwekkende stof;
  Aluminium = deeltjes die je hersencellen aantasten;
  Thimerosal (kwik) = desinfecteringsmiddel tast immuunsysteem aan en veroorzaakt hersenbeschadiging;
  Neomycin & Streptomycin = antibiotisch en geeft allergische reacties.

  DPT – Difterie en Tetanus Toxoide en Pertussis Vaccine SmithKline Beecham Pharmeceuticals 800-366-8900 x5231
  Wat zit er in? Aluminium fosfate, formaldehyde, ammonium sulfaat, rode bloedcellen van schapen, glycerol, sodium chloride,
  thimerosal;
  Medium: porcine (PIG) pancreatic hydrolsate van kaasstof.
  Hepatitis B
  SmithKline Beecham Pharmaceuticals 800-633-8900 x5231

  Ze zijn onze imuunsystemen juist aan het verzwakken, denk aan:

  Ritalin, Aspartaam, GMO voedsel (Monsanto), Fluor (hoofdbestandsdeel rattegif) etc

  Billgates
  de eigenaar van The Microsoft Organisation besteedt miljoenen dollars
  om vaccins te ontwikkelen. Hij beweert dat de wereld overbevolkt is en
  dat er zeker 10 tot 15 procent mensen moeten verdwijnen.
  http://www.youtube.com/watch?v=F3WXcRfsrTQ

  The Polio Vaccination Agenda in Africa Exposed

  Kihura
  Nkuba is the founder of Greater African Radio and president of The East
  African World Broadcasters Association and director of the Pan African
  Center For Strategic and International Studies.

  Several years ago
  he began hearing from villagers who were being subjected to repeated
  forced live polio oral vaccinations despite reports of injuries and
  deaths among the children. On his radio program he began to speak out
  and question the safety of giving the children, especially the children
  with HIV, so many live oral polio vaccinations rather than giving them
  the safer killed polio vaccines used in the U.S and Canada. Since that
  time he has been persecuted by the government, UNICEF, The World Health
  Organisation (WHO), and his radio station has been driven into
  bankruptcy. There had even been an attempt made on his life. Kihura had
  appeared at this presentation at great personal and professional risk in
  order to tell his story.

  Vaccination Safety, National Vaccine Information Center C-SPAN Nov 7th 2002.
  http://www.youtube.com/watch?v=BnpvJ0BDxX8

  Dit alles houdt verband met Agenda21
  http://nl.wikipedia.org/wiki/Agenda_21
  Agenda
  21 is een programma van de Verenigde Naties met betrekking tot duurzame
  ontwikkeling. Het is een uitvoerig actieplan dat globaal, nationaal en
  plaatselijk door organisaties van de V.N., de overheden, en de
  belangrijkste organisaties op elk gebied waarbij de mensen het milieu
  beïnvloeden moet worden nageleefd. 21 verwijst naar de 21e eeuw.

  Er zijn 40 hoofdstukken in Agenda 21, die in vier secties zijn verdeeld:

  Sectie I – Sociale en Economische Dimensies
  Bestrijding van armoede, verandering in consumptiepatronen, bevolking en demografische dynamica, gezondheid.

  Agenda 21 EXPLAINED, full version
  http://www.youtube.com/watch?v=9GykzQWlXJs

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • Johannes

  veel gezond nadenkende mensen hebben de vals politieke en vals religieuzen ……..en mainstream propagandisten wel door….en kijken al lang niet meer naar het NOS JOURNAAL voor objectieve informatie …in tegendeel, je hoeft helemaal niet zo inteligent te zijn ,..maar velen in onze samenleving zijn dat ook niet…of wel?

  O.a Een zwarte pieten discussie ???

  Thumb up 0 Thumb down 0

ADVERTENTIE

FACEBOOK

ADVERTENTIE

INTERESSANTE WEBSITES

ADVERTENTIE

ARCHIEF
GEWOON-NIEUWS.NL
INFORMATIE
Heeft u interessant nieuws? Mail het ons!
© 2017 gewoon-nieuws.nl