Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website gewoon-nieuws.nl. Meer informatie
Mobiel

RT reporter neemt ‘on air’ ontslag

Liz_Wahl_on_RT_AmericaRT nieuwslezeres Liz Wahl baarde gisteren opzien door in een live uitzending haar ontslag aan te kondigen. Ze zei: “Ik kan geen deel uitmaken van een netwerk dat de maatregelen van Poetin goedpraat. Ik ben er trots op Amerikaan te zijn en geloof in het verspreiden van de waarheid. Daarom zal ik na deze nieuwsuitzending mijn ontslag nemen!”

Ze maakt hier een statement waar je respect voor kan hebben, ware het niet dat ze min of meer claimt dat het “Amerikaan” zijn synoniem is aan het verkondigen van de waarheid. In ieder geval zal ze, als ze de ‘waarheid’ wil blijven verkondigen, in de Verenigde Staten niet aan de bak komen. Als er één land is waar de waarheid op grote schaal verkracht wordt  dan zijn dat wel de Verenigde Staten van Amerika.

Wij ervaren de berichten van RT over het algemeen als betrouwbaar.

Witwassen

poetin1Amerikaanse, maar ook Europese journalisten liegen over bijna alle belangrijke kwesties in de wereld. In werkelijkheid liegt bijna iedere MSM-journalist veel meer dan Liz Wahl ooit voor RT heeft gedaan. Natuurlijk, Poetin zit midden in een militaire staatsgreep in Oekraïne en een leugentje om bestwil is dan al gauw gemaakt. Maar Amerikaanse bedrijven en nieuwsmediabedrijven vergiftigen het Amerikaanse volk dag in dag uit met giftige voedingsmiddelen, giftige medicijnen, giftige landbouw en giftige informatie.

Het is toe te juichen wat Liz Wahl heeft gedaan en je mag je afvragen waarom niet meer MSM-journalisten hetzelfde doen. Iedere keer dat je op de hoogte wordt gehouden over bijvoorbeeld de oorlogsgebieden kijk je in feite naar media-hoeren, apologeten die hun berichten witwassen voor het profijt van de wapenindustrie. Iedere keer dat een ‘gezondheidsdeskundige’ griepprikken promoot op CNN, MSNBC, RTL of de NOS, kijk je in feite naar een real-life media-prostituee die liegt over de vaccins en epidemieën. Ze zullen nooit vertellen dat griepprikken nog steeds een krachtige neurotoxine (kwik) bevat die schadelijk is voor de hersenen van kinderen en volwassenen.

nyt_logoIedere keer dat een grote krant zoals bijvoorbeeld de “New York Times” schaamteloos de belangen van Monsanto verdedigt, kijkt u in principe naar naar een grote uitgever die potentieel verwoestende zaken als vervuiling en het verlies van de agrarische diversiteit aan het promoten is. De enige ‘waarheid’ die uitvoerig in de overgrote meerderheid van de mainstream media organisaties wordt verteld is weinig anders dan de bezigheid om de financiële belangen te beschermen van machtige bedrijven die letterlijk gezien ook nog eens de eigenaar zijn van dezelfde media.

De waarheid vertellen is gewoon niet toegestaan in de mainstream media. Een journalist die echt op zoek is naar de waarheid kan per definitie nooit werken voor de mainstream media. Waarheidsgetrouwe journalistiek kan niet en mag niet, tenzij het niet uitmaakt, of in het geval dat hetgeen gepubliceerd wordt samenvalt met de belangen van machtige bedrijven. Die belangen draaien meestal om het maken van meer winst, maar centreert zich soms ook rond sociale beïnvloeding of langdurige volksprogrammering die mensen bijvoorbeeld moeten doen geloven dat ADHD een échte ziekte is die alléén maar kan worden bestreden met lucratieve  psychiatrische medicijnen.

Is het ooit eerder voorgekomen dat een verslaggever ‘on air’ zijn ontslag aankondigde, met de mededeling dat hij geen deel meer kan uitmaken van een netwerk die cruciale kwesties witwast, en daarom moet liegen? Nee natuurlijk niet! Deze teksten staan niet geschreven op de tekst-loopbanden, en al zeker niet omdat de mainstream media kennelijk alleen nieuwslezers inhuurt die niet in staat zijn om voor zichzelf te denken.

Wat dat betreft verdient de actie van Liz Wahl alle lof. Maar dat haar rol in de Mainstream Media is uitgespeeld vanwege haar sympathie voor de ‘waarheid’ lijkt zo goed als zeker.


 

Bron: NaturalNews.com

 


ADVERTENTIE

FACEBOOK

ADVERTENTIE

ADVERTENTIE

ARCHIEF
GEWOON-NIEUWS.NL
INFORMATIE
Heeft u interessant nieuws? Mail het ons!
© 2018 gewoon-nieuws.nl