Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website gewoon-nieuws.nl. Meer informatie
Mobiel

Wat is er aan de hand met vlucht MH37?

De mysterieuze verdwijning van het Maleisische vliegtuig van het radarscherm heeft er een mysterie bijgekregen. Familieleden van aan boord zijnde passagiers beweerden dat zij in staat waren om de mobiele telefoons van hun dierbaren te bellen.

Malaysia Airlines

Malaysia.airlines.b747-400.9m-mph.arpVolgens de “Washington Post” kon de familie van een aantal passagiers hun mobiele nummer bellen doordat dat ze beltonen kregen en konden zien dat ze online actief waren via een Chinees Social Network genaamd “QQ”.

Een man zei dat het QQ-account van zijn zwager hem, als zijnde online toonde maar dat de berichten niet werden geopend, dus ook niet beantwoord werden.

Inmiddels is de zoektocht naar een spoor van het vermiste vliegtuig verschoven naar de Straat van Malakka, op tenminste 100 mijl afstand van de plaats waar het vliegtuig voor het laatst elektronisch werd gesignaleerd.

Het fantoom ‘telefoontjes’ en ‘online aanwezigheid’ is verantwoordelijk voor een nieuw hysterisch niveau voor de al drie dagen in spanning wachtende familieleden. Ambtenaren van “Malaysian Airlines” vertellen over rinkelende telefoons en de QQ aanwezigheid, dat zij hoopten dat de moderne techniek een driehoeksmeting van het GPS signaal van de telefoons kon uitvoeren om zo hun telefoons en familieleden te lokaliseren.

Bronnen: DailyMail.co.uk    WashingtonPost.com 


ADVERTENTIE

FACEBOOK

ADVERTENTIE

ADVERTENTIE

ARCHIEF
GEWOON-NIEUWS.NL
INFORMATIE
Heeft u interessant nieuws? Mail het ons!
© 2017 gewoon-nieuws.nl