Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website gewoon-nieuws.nl. Meer informatie
Mobiel

Als onderpand?

fysiek goudZoals het goud van Saddam Hoessein (Irak) en Moammar Khadaffi ¨(Libië) naar de Verenigde Staten is overgebracht, zo ziet het ernaar uit dat ook Oekraïne zijn goud aan de Amerikanen heeft moeten afstaan

Steeds meer bronnen bevestigen dat Oekraïne zijn goudvoorraad, zo’n 33 ton, met een vliegtuig richting New York stuurde. Meer dan waarschijnlijk zal het goud ondergebracht worden bij de Federal Reserve. Waar de Fed er niet in slaagt meer dan 5 ton goud naar Duitsland te transporteren, slaagt Oekraïne er in op 1 dag in om 33 ton te transporteren.

Who’s next?

Lees verder op: Beurs.com

Steeds meer bronnen bevestigen dat Oekraïne zijn goudvoorraad, zo’n 33 ton, met een vliegtuig richting New York stuurde. Meer dan waarschijnlijk zal het goud ondergebracht worden bij de Federal Reserve. Waar de Fed er niet in slaagt meer dan 5 ton goud naar Duitsland te transporteren, slaagt Oekraïne er in op 1 dag in om 33 ton te transporteren. – See more at: http://www.beurs.com/2014/03/11/oekraine-verscheept-zijn-goud-naar-de-verenigde-staten/41623#sthash.oZRpWEKs.dpuf

ADVERTENTIE

FACEBOOK

ADVERTENTIE

ADVERTENTIE

ARCHIEF
GEWOON-NIEUWS.NL
INFORMATIE
Heeft u interessant nieuws? Mail het ons!
© 2018 gewoon-nieuws.nl