Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website gewoon-nieuws.nl. Meer informatie
Mobiel

Als onderpand?

fysiek goudZoals het goud van Saddam Hoessein (Irak) en Moammar Khadaffi ¨(Libië) naar de Verenigde Staten is overgebracht, zo ziet het ernaar uit dat ook Oekraïne zijn goud aan de Amerikanen heeft moeten afstaan

Steeds meer bronnen bevestigen dat Oekraïne zijn goudvoorraad, zo’n 33 ton, met een vliegtuig richting New York stuurde. Meer dan waarschijnlijk zal het goud ondergebracht worden bij de Federal Reserve. Waar de Fed er niet in slaagt meer dan 5 ton goud naar Duitsland te transporteren, slaagt Oekraïne er in op 1 dag in om 33 ton te transporteren.

Who’s next?

Lees verder op: Beurs.com

Steeds meer bronnen bevestigen dat Oekraïne zijn goudvoorraad, zo’n 33 ton, met een vliegtuig richting New York stuurde. Meer dan waarschijnlijk zal het goud ondergebracht worden bij de Federal Reserve. Waar de Fed er niet in slaagt meer dan 5 ton goud naar Duitsland te transporteren, slaagt Oekraïne er in op 1 dag in om 33 ton te transporteren. – See more at: http://www.beurs.com/2014/03/11/oekraine-verscheept-zijn-goud-naar-de-verenigde-staten/41623#sthash.oZRpWEKs.dpuf

 • Het stelen en plunderingen,het zaaien van dood en verderf door het westen zoals in middeleeuwen door piratenbeleid gebeuren nog steeds ,alleen in andere vorm.
  In deze tijd gebeurt het in gladde vorm maar het is nog diefstal vind ik..
  En in plaats van over vrede en stoppen met het bestelen van volken hebben ze het over democratie en het pushen van homorechten(en stiekem ook pedofelie).herkenbaar &typisch…

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • Bij nader inzien

  Schokkend verhaal en ik zal de laatste zijn om te beweren dat het niet zo is, ik kan het me heel goed voorstellen, maar de bronvermelding “Steeds meer bronnen bevestigen” gaat natuurlijk niemand overtuigen, dan moet je minstens die bronnen benoemen. In deze vorm blijft het een vage niet onderbouwde bewering.

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • Marc Cuypers

  Er is een groot verschil tussen homorechten en het steunen van pedofilie !!

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • Herman von Klinkenhofen

  En wat is het probleem (vooropgesteld dat het waar is)? Het Oekraïense goud wordt in de USA veilig opgeslagen als onderdeel van (militaire) steun van de USA voor de regering in Kiev. Mocht er een Russisch genzinde regering in Kiev aan de macht komen dan heeft de USA tenminste een onderpand die bij onderhandelingen als wisselgeld ingezet kan worden.

  Thumb up 0 Thumb down 0

ADVERTENTIE

FACEBOOK

ADVERTENTIE

INTERESSANTE WEBSITES

ADVERTENTIE

ARCHIEF
GEWOON-NIEUWS.NL
INFORMATIE
Heeft u interessant nieuws? Mail het ons!
© 2017 gewoon-nieuws.nl