Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website gewoon-nieuws.nl. Meer informatie
Mobiel

Poetin erfde een zo goed als failliet Rusland

vladimir-putin

Vladimir Poetin

De ex-chef van de KGB Vladimir Poetin, kwam januari 2000 aan de macht in Rusland nadat Boris Jeltsin onverwacht op 31 december 1999 zijn functie als president van de Russische Federatie neerlegde. Boris Jeltsin had tijdens zijn regeerperiode door corruptie en het verkwanselen van staatseigendommen Rusland volkomen berooid achtergelaten en was het land zo goed als failliet.

Terugbetalen schulden

Poetin echter ging niet bij de pakken neerzitten en begon op grote schaal maatregelen te nemen. Een van de belangrijkste maatregelen waren de aflossingen van de tientallen miljarden dollars schulden die Jeltsin tijdens zijn regeringsperiode had gemaakt bij het Rothschild gerelateerde IMF en westerse particuliere bankinstellingen, waaronder de eveneens door Rothschild gecontroleerde “Paris & London Club of Creditors” . Tevens zorgde hij ervoor dat de Russische Federatie weer een meerderheidsbelang (50,002%) kreeg in het voormalige staatsbedrijf “Gazprom”. Hierdoor kon de Russische Federatie weer volop meeprofiteren van de opbrengsten van de Russische olie- en gasvoorraden en de stijgende prijzen ervan. Hiermee kon hij ook de maandelijkse pensioenbetalingen aan de gepensioneerde arbeiders, ambtenaren en militairen weer herstellen, iets dat na de ineenstorting van de Sovjet Unie en later onder het bewind van Boris Jeltsin altijd maar afwachten was en voor grote onvrede onder de Russische bevolking zorgde.

Aanpakken corruptie

boris_jeltsin

Boris Jeltsin

Zoals hiervoor al vermeld, tierde ten tijde van het bewind van Boris Jeltsin corruptie welig. Via vriendjespolitiek, steekpenningen en oplichting zijn veel Russische staatseigendommen voor belachelijke prijzen in handen gekomen van door Rothschild gefinancierde gewiekste zakenlui. De belangrijkste waren een zevental Russische zakenmannen die als groep de bijnaam “zeven bankiers” of “G-7” kregen vanwege hun bankeigendommen en hun invloed op de Russische politiek onder het presidentschap van Boris Jeltsin. Tijdens de regering van Vladimir Poetin verloren deze Rothschild vazallen het grootste deel van hun politieke macht weer. Een aantal van hen vluchtte naar het buitenland. De bekendste onder hen is de van joodse afkomst zijnde Michail Chodorkovski, eigenaar en CEO van oliemaatschappij “Yukos Oil”. In 2004 was hij volgens het tijdschrift Forbes de rijkste man van Rusland en de op 16 na rijkste man van de wereld, hoewel veel van de rijkdom verloren is gegaan in de gebeurtenissen sindsdien. Van mei 2005 tot december 2013 zat hij in Rusland een gevangenisstraf uit wegens belastingontduiking en fraude. Saillant detail; Britse kranten meldden dat vlak voor zijn arrestatie de aandelen Khordorkovsky in Yukos Oil werden doorgesluisd naar Jacob Rothschild.

Mainstream Media

Het is opmerkelijk dat haast alle berichtgeving in de westerse media over Poetin negatief is. De mainstream media  zijn voortdurend bezig een beeld van hem te scheppen dat hij niet deugt. Het niet respecteren van homorechten en mensenrechten, oorlogszuchtig, macho gedrag, sluw, onbetrouwbaar enz. zijn allemaal eigenschappen die Vladimir Poetin toebedeeld worden. Nog opvallender is het dat de mensen die Poetin deze eigenschappen toebedelen zelf meestal doortrapte leugenaars zijn, die de ene na de andere onwaarheid verkondigen of waarheid juist verzwijgen, privacy schenden en frauduleus gedrag belonen. Hiervoor hoeven we alléén maar naar onze eigen politici te kijken en te luisteren.

New World Order

jacob rothschild

Jacob Rothschild

De bankiersfamilie “de Rothschild” heeft het, na een voorbereiding van ruim 200 jaar, eindelijk voor elkaar dat zij nu op het punt staan om, samen met een klein aantal machtige vazallen, waaronder de Rockefellers, Georg Soros, Goldman Sachs en Morgans een mondiale greep naar de macht te doen. Zij zijn in het bezit van de totale bankensector, inclusief de centrale banken. Ze beheersen het mondiale monetaire systeem, en hebben het wereldwijde monopolie op geldcreatie. Zij zijn de financiële krachten achter alle grote multinationals en de zware industrie met inbegrip van de wapenindustrie. De complete financiële handel en wandel van de Rooms Katholieke Kerk is al sinds 1823 overgenomen door de Rothschilds en dat is nog zo tot op de dag van vandaag. De spelregels voor de politici worden door hen bepaald via hun instituten als, IMF, Wereldbank en BIS. Ook maken zij de dienst uit bij de Wereld voedsel organisatie (FAA), Wereld Handels Organisatie (WTO) en de Wereld Gezondheids Organisatie (WHO). Kortom, de gehele samenleving wordt door hen gedomineerd. Door gebruik te maken van allerlei ingewikkelde constructies en stromannen blijven zij zelf op de achtergrond en treden niet of nauwelijks in de openbaarheid.

Het enige wat er nog aan schort is het feit dat er, wat centrale banken betreft,  nog een paar landen zijn die niet aan het handje lopen van van de Rothschild bankiers. Het Rusland van Poetin bijvoorbeeld is er één van, alhoewel zij wel deelnemen in  Rothschild’s Bank for International Settlement (BIS). Maar Iran, Syrië , Cuba en Noord-Korea (nog) niet. Tot voor kort behoorden ook Irak en Libië bij deze landen maar dat probleem heeft Rothschild inmiddels opgelost.

 


 • midas Dewolff

  daar heb je helemaal gelijk in effenormaaldoen, zo zie ik het ook. Hoe zou ik het in hemelsnaam anders moeten zien?

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • Ernst

  De situatie is nog steeds actueel. En nog steeds zijn het kennelijk de Russen en/of de Russische separatisten in het oosten van Oekraïne die juist in colonnes met wapentuig rondrijden en dan nog alles ontkennen ook. Matchline kan beter zelf een pilletje slikken en Van der Aa is kennelijk zo gehersenspoeld dat hij niet in de gaten heeft wat voor onzin hij schrijft. Dreigt Rusland aangevallen te worden door de E.U.?! Het heeft er steeds meer schijn van dat Putin alles in het werk stelt om de anderen te provoceren tot een oorlog zodat hij de zielepoot kan spelen die aangevallen wordt. Hij kan beter een goede psychiater opzoeken en zich laten behandelen. En dat geldt kennelijk ook voor een stelletje halsstarrige hardliners in ons land die nooit hebben kunnen accepteren dat eind jaren ’80 de muur gevallen is. Die geloven kennelijk nog in gevangenisstaten met hoge muren, prikkeldraad en wachtposten er omheen. Nie wieder!!!

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • Jos

  De hele olie crisses danken wie aan de hoge elite ! Om poetin af te straffen !
  Om hem op de knieen te krijgen !
  De elite zijn slechter dan slecht !
  En nu een goed makkertje tussen cuba en amerika !! Tuurlijk ! Rothschilds hebben daar nog geen voet aan de bodem !
  Misselijk volk

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • Dennis Dijkstra

  Was hij ook, ga nu maar uitzoeken hoe en wat, waarom hij niet meer in zee gaat met de eliten 😛

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • Dennis Dijkstra

  wij zijn niet allemaal nodig in een futuruistische, transhumanistische technocratische toekomst 😛

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • Nina

  Dat is helemaal niet het idee,… denk dat de auteur betere benaming had kunnen kiezen voor haar verhaal, denk dat de auteur niet met opzet een bevolkingsgroep probeert te demoniseren.

  Auteur had beter het woord zionist kunnen gebruiken want niet elke jood is een zionist net zoals dat niet elke moslim een terrorist is.

  Verder,…klopt je stelling ook niet over wetenschappers,… want het hangt er net vanaf over welke wetenschapper je het hebt,…. dus dat sommige zeggen dat mensen die geloven in complottheorieën angstige mensen zijn is zelf vast heel angstig.

  http://www.collective-evolution.com/2014/12/08/study-suggests-conspiracy-theorists-are-more-readonable-and-positive-than-conventional-thinkers/

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • Nina

  De auteur had moeten schrijven zionisten,… en niet joden. Niet alle joden zijn zionisten net zoals dat niet alle moslims terroristen zijn.

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • Manu

  Dat Putin het niet allemaal goed aanpakt daar kan ik inkomen maar als jij niet inziet dat het Westen en VS constant provoceren en reactie uitlokken dan ben je heel naïef. De situatie in Krim is ook niet zo simpel als jij het wil voorstellen. Alles begon met politieke crisis in Oekraine waar het Westen zich uitdrukkelijk mee ging bemoeien of heb je de speech van Verhofstadt (Europees parlementslid) gemist op de maidan plein? Dat was puur olie op het vuur gooien waarna alles in een stroomversnelling kwam en Putin zijn spierbalen liet rollen. Ik ben absoluut niet eens met het annexeren van Krim maar het Westen heeft zijn aandeel daar in dus wordt maar wakker. Het Westen daagt Rusland graag uit, Rusland daagt graag het Westen uit. Het is constant een politieke spel waarbij ze aftasten hoe ver ze kunnen gaan. Jij verwijt mensen van teveel naar Russia Today te kijken, ik zou zeggen kijk in de spiegel want CNN, BBC is van het zelfde niveau. Jij bent niet zo vrij als jij denkt.

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • lala

  hoe weet jij dat

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • Guus Jacobs

  Het gebruik van scheldwoorden leidt niet tot versterking van de argumenten, eerder tot verzwakking. Dit bericht zorgt voor een” Quod erat demonstrandum” van mijn stelling.

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • Rene

  Tijd voor volksopstand, lynchen die klootzakken. Revolutie!

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • fanny

  Dus stoppen met het gebruiken van hun geld, ga zelfvoorzienend worden en stap uit hun systeem. Wij betalen voor al die shit. Is de enige manier op hen op de knieen te krijgen. Geen geld geen oorlog .

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • fanny

  6 1/2 biljoen mensen worden afgemaakt. De andere 500 miljoen blijven slaaf van de elite, gechipt en al.

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • fanny

  Je snapt er echt helemaal niks van eh???? De politiek wordt bepaald door nwo, de politiek zijn alleen maar poppetjes gebruiksvoorwerpen die de regels mogen maken die ze ingefluisterd krijgen, waarom denk je dat Pim Fortuyn is vermoord. Ga eens lezen bedrog om de kroon van Ine Veen. Sufferd, maar ja ook ik ben eens wakker geworden, ik hoop dat het jou ook lukt.

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • fanny

  Volgens mij is Poetin niet degene die een muur van militaire installaties om zijn land heen bouwt, volgens mij zijn dat toch echt de amerikanen. Wat moeten de amerikanen in oekraine? Laat ze lekker met hun eigen troep bemoeien, overal waar zij vrede komen brengen haha nou kijk maar naar Afghanistan en Libie en de rest waar ze nu nog steeds bezig zijn, en alleen om een centrale bank in die landen te krijgen. Het gaat allemaal om GOD gold, oil and dollars

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • fanny

  Degene die dit niet geloven zijn een groot deel van ons wakkeren probleem en die moeten we als eerste afschieten

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • Robert

  Dan kunnen ze 99% van de Nederlanders afschieten t.b.v. idioten die deze complete waanzin serieus nemen, als ze de verbanden al kunnen overzien!

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • jeetje

  Fanny…. crimineel…. doe es normaal joh met je afschieten. Ga jij ff 3kwart van Nederland afschieten….Je lijkt wel een “Rotschild”….. afschieten als het je niet past.

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • Jaap

  Ja leuk zonder bronnen, zo kan ik er ook wat van. Ik snap niet dat mensen dit soort artikelen blijven lezen zonder te weten waar deze persoon zijn bronnen vandaan heeft.

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • Pagnotta stephanie

  He debiel blijf jij maar mooi met je ooglappen op braafjes al je elk jaar zuurder verdiende centen afgeven. Jij bent het soort idioot waar er teveel van zijn op de wereld

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • Pagnotta stephanie

  Dat was voor jou jaap

  Thumb up 0 Thumb down 0

ADVERTENTIE

FACEBOOK

ADVERTENTIE

INTERESSANTE WEBSITES

ADVERTENTIE

ARCHIEF
GEWOON-NIEUWS.NL
INFORMATIE
Heeft u interessant nieuws? Mail het ons!
© 2017 gewoon-nieuws.nl