Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website gewoon-nieuws.nl. Meer informatie
Mobiel

 

gizez

engelse-vlag  Dr. Courtney Brown

De afgelopen weken volgde ik de Facebook-pagina van Dr. Courtney Brown, directeur van The Farsight Institute met veel interesse. Courtney Brown houdt zich bezig met Remote Viewing, een vorm van ‘helderzien’ op wetenschappelijke basis. 

courtney-brown-header

Remote Viewing werd o.a. in het leger gebruikt om bijvoorbeeld bij de vijandelijke natie geheimen te kunnen opsporen en het werd ingezet voor spionagewerk. In 1995 kwam de mededeling dat ze ermee zouden stoppen. Maar ongetwijfeld wordt dit nog steeds toegepast achter de schermen. Als je meer wilt weten over de procedure die wordt gehanteerd bij Remote Viewing (RV) kun je naar de site gaan van The Farsight Institute, waar zelfs een gratis te volgen audio-cursus in 24 lessen te vinden is.

Courtney Brown meldde eind januari dat er een ‘aankondiging’ (The Announcement) aan zat te komen die de wereld vanaf dat moment zou kunnen gaan veranderen. Die veranderingen moeten namelijk vanuit de mensheid gaan komen, en wanneer we meer weten over onze werkelijke geschiedenis en de achtergrond van ons huidige systeem krijgen we een andere kijk op de wereld, maar vooral ook op onszelf. Dus dan is het begrijpelijk dat we anders in het leven gaan staan en terug willen naar onze oorsprong. 

Courtney begon daarom met ‘implication’-postings op zijn facebook pagina ter voorbereiding op de onthullingen in The Announcement. Uiteindelijk zou dit op 15 maart plaatsvinden.  Deze volgde ik dus op de voet, omdat het mij mateloos interesseert. Temeer omdat ik jaren geleden onder andere tijdens een aantal lessen in de opleiding Parapsychologie al veel over Remote Viewing had geleerd. Het is een zeer accurate manier om informatie op te halen over een object, een plaats, of gebeurtenis in het verleden, het heden of zelfs soms toekomst en ook op zeer grote afstand (zelfs van een andere planeet). En er zijn een aantal mensen die daar heel erg bedreven en ervaren in zijn. Het is van tevoren nooit bekend bij de Remote Viewer wat, wie of waar ze naar zoeken. Het doel is zogeheten ´blind´. Dat is dus duidelijk anders dan wanneer je gewoon vanuit helderziendheid werkt. Dan zoom je meestal in op iets of iemand wat je wordt gevraagd en wat enigszins beschreven is. Bij dit wetenschappelijke proces werkt het duidelijk heel anders en zeer gestructureerd.

Courtney Brown spreekt over de twee beste Remote Viewers van de wereld wanneer hij Dick Algire en Daz Smith aankondigt als degenen die aan zijn project hebben meegewerkt. Ze zijn inderdaad steengoed in hun werk en ik vind het een genot om naar hun manier van werken te kijken (zie het zelf onder dit artikel).  Bij RV wordt een strak protocol gehanteerd waarbij met behulp van pen en papier data worden verzameld. Data die steeds gedetailleerder worden naarmate het proces vordert.  Deze data worden nadien wetenschappelijk geanalyseerd en uitgewerkt. 

gizez1

Het project waar Courtney Brown zich op heeft gericht is het ontstaan van de piramide van Gizeh in Egypte. Hoe deze gebouwd is, door wie, waar het materiaal vandaan kwam, hoe het vervoerd werd in die tijd, en vooral ook ‘waarvoor’ deze gebouwd is. Wat was het doel van deze piramide?  Zo’n onderzoek neemt een jaar tijd in beslag en je kunt aan Courtney zien dat deze uitkomsten zelfs zijn eigen verwachtingen hebben overtroffen. Hij is duidelijk met veel passie bezig met dit werk, overigens geheel onbetaald, evenals de andere vrijwilligers die zich hebbenverbonden aan het instituut. Een passie die ik met hem deel, want het levert een prachtig stuk realiteit van de geschiedenis op, die helaas altijd volledig verdraaid is geweest ten gunste van een aantal machthebbers in de wereld.

Het meest frappante uit dit hele onderzoek vind ik dat nu via deze wetenschappelijke methode bewezen is dat er buitenaardsen bij betrokken waren en dat de piramide duidelijk een ander doel had dan ons door de geschiedenis heen werd voorgehouden. Iets wat ik altijd al voelde en velen met mij.

Dat er buitenaardsen actief zijn geweest (en nog) is voor mij persoonlijk ook geen nieuws. Ik vind zelf dat het van arrogantie getuigt wanneer we menen dat alles om onze kleine planeet draait en dat wij de enige ‘levenden’ zijn in het uitgestrekte heelal en het universum. Ik heb zelfs het sterke gevoel dat wij mensen een zeer onderontwikkelde soort zijn, primitiever dan diegenen die wij doorgaans de meest ‘primitieve volkeren’ menen te moeten noemen met onze eeuwige zucht naar macht, geld en bezit, ten koste van de mensheid en de aarde.  

Over buitenaardsen is al eerder het nodige geschreven en gepubliceerd. Zo schreef de Telegraaf op 27 april 2011 al dat de NSA contact met buitenaardsen bevestigde, terwijl onlangs op 1 januari van dit jaar Paul Hellyer, voormalig minister van Defensie in Canada  in dit TV-interview vertelde over het bestaan van ufo’s en buitenaardsen. Rusland en China zetten ook steeds meer pressie op het vrijgeven van informatie daarover.  Wanneer je daarbij optelt dat onlangs voormalig senior-medewerker van de wereldbank en klokkenluider Karen Hudes in een ruim 30 minuten durend TV-interview melding maakt van het bestaan van ‘different species’ hier op aarde die voor de jezuïeten werkzaam zijn, terwijl er wereldwijd dagelijks ufo-waarnemingen worden gemeld, zo ook in Nederland,  hoef je er niet meer over te twijfelen. Er zal steeds meer over bekend gemaakt worden dit jaar.

Terugkomend op het RV-project van The Farsight Institute die de eerste bevindingen van het onderzoek heeft vrijgegeven, wil ik zeggen dat ik het een zeer interessante ontwikkeling vind dat Remote Viewing als werkwijze bekend wordt gemaakt voor het grote publiek, iets dat jarenlang geheim werd gehouden en zodoende werd gebruikt als controle-middel.  Evenals geavanceerde technieken die de hele aarde ten goede kunnen komen,  alsook de gehele mensheid. Wat er nu allemaal gebeurt is helemaal niet nodig!

Wat dat betreft heb ik diep respect voor Courtney Brown en de Remote Viewers dat ze dit hebben onderzocht en dit nu willen delen met de mensheid, zodat er eindelijk een stuk duidelijkheid komt over onze werkelijke geschiedenis. En dat daarmee de mogelijkheid wordt geschapen tot een groter bewustzijn, teneinde de medemenselijkheid terug te laten keren in het leven zoals het ooit bedoeld was.

Zie hieronder de inleiding tot de complete video, die je tegen een geringe kostenvergoeding (15 dollar, zijnde € 11,13) kunt downloaden op je computer. Ik kan het je zeker aanbevelen want het is de moeite waard om te zien hoe RV werkt, maar ook wat deze mannen hebben ontdekt tijdens hun uitgebreide onderzoek. En zoals Courtney Brown zegt: ´kijk met een ´open mind´ en oordeel zelf´. We maken immers iedere dag onze eigen toekomst!

 

Bron: IrmaSchiffers.nl


 • Nestor Cappaert

  Sorry Irma, in dit geval kan ik je enthousiasme niet delen. Je schrijft totaal onbetaald werk. Waarom dan geen online verspreiding, maar via betaling ? Er is iets dat niet klopt in het verhaal. Maar dat is enkel mijn mening en hoeft de jouwe niet te zijn.

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • Hé Nestor, dat hoeft ook niet altijd toch? Het is echter zo, dat deze
  mensen totaal belangeloos een jaar aan het werk zijn geweest met alleen
  al dit project. Nog los van de gratis cursus die ze daar neerzetten
  terwijl daar enorme sommen geld voor gevraagd worden normaal (zelf ook
  meegemaakt). Weet je wat het maken van zo´n film kost, met een jaar
  werk? Ongelooflijke bedragen waar Courtney zelf uit zijn eigen middelen,
  verdiend met lesgeven aan universiteiten heel veel van heeft besteed
  aan dit instituut. Vimeo is een video-productiebedrijf dat video´s
  uitzet over het internet tegen betaling. Ook zij hebben vrijwillig
  meegewerkt voor deze film. Ze willen een heel klein beetje kosten
  berekenen (voor een film van anderhalf uur, die echt de moeite waard is)
  en die terug laten vloeien naar het instituut dat uiteraard NIET
  gesubsidieerd wordt omdat het geen ´belang´ dient voor de
  subsidie-verstrekkers. Integendeel zoals je weet. Het parapsychologisch
  instituut (waar ik ook nog een tijdje vrijwilig wat computerwerk voor
  heb gedaan)
  bestaat ook uit vrijwilligers, ook niet gesubsidieerd.
  Dus ik vind het zelf heel erg fideel dat de kosten zo idioot laag zijn
  voor zo´n film waar ruim een jaar aan gewerkt is. Ik zeg dus: petje af!
  Misschien zijn er verkeerde verwachtingen gewekt, dat kan. Maar ik
  begrijp heel goed dat deze mensen zich niet zo met PR hebben kunnen
  bezighouden terwijl ze aan zo´n groot project werkten. Maar nogmaals,
  ieder zijn mening, gelukkig zijn we daar vrij in,. 🙂

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • Dick

  Ff terug. Het gaat hier hier om de invulling van het menselijke leven en
  gaat dus iedereen aan? Oh, nou als je er dan niet voor wil betalen dan
  gaan we gewoon door met wat we niet hoeven te doen omdat we onwetend
  zijn. Hahaha wat een ongelofelijke naïviteit. Als alles bekend wordt(ik
  hou me hart vast) dan hebben we misschien helemaal geen geld nodig. Dien
  de mensheid gratis! Dat is mijn boodschap.

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • Buitenaardse wezens?dat is wel een van de verborgen agenda van de eliten machthebbers.
  Die aliens bestaan niet.al hebben de msm en hollywood al te graag de laatste tijd het als thema.
  Wat ze aliens noemens zijn in feite de demonen.
  De machthebbers proberen ons te wennen aan het idee dat leven met andere dementionale wezens heel leuk is.wel als je graag” bezeten” wilt worden..
  Er bestaan wel andere wezens uit andere de demensie,maar dat dementionale poort gesloten te blijven…want anders is het hel op aarde.
  Wat denken jullie wat de satanische occultisten proberen te doen?ze proberen de poortale dementionale deuren open te maken.
  Weten jullie wat djins zijn ,wat moslims noemen?het is verboden om contacten te leggen met djins(wat ze in msm aliens noemen)
  Laat je nie misleiden door aliens onzin.

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • mirjam

  tja zal wel….

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • dwarrellach

  Ha Kiki Visser “op 6 dec ? misschien te veel peper in de noot

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • Dit soort onderwerp (ultra-speculatief) hoort niet thuis bij een serieuze nieuwsorganisatie, en zeker niet vanuit de 1ste persoon. De geloofwaardigheid van de redactie is daarmee weg. Jammer want het zag er verder wel goed uit en er bestaat eigenlijk geen journalistiek meer in Nederland. Ik zal jullie nieuws in ieder geval niet volgen. Vergooide kans en onprofessioneel, jammer. Of was dat de bedoeling ? Serieus nieuws en dan rariteiten inmengen om echt nieuws nog meer in een hoek te drukken (een bekende techniek, alhoewel ik gok dat de notoir zuinige Nederlandse overheid geen geld over heeft voor dit soort spelletjes, itt tot de Amerikaanse; maar je weet het natuurlijk nooit.) Tja weer een complot theorie, maar je kunt niet voorzichtig genoeg zijn met de “media” dezer dagen, zeker niet nu de normale media totale propaganda is en veel mensen dit dankzij het Internet weten. Als je het ultra-speculatieve mengt met iets dat al zo moeilijk is als journalistiek en bewijsvoering over verre landen, dan wordt je kritisch vermogen en realisme een vraagteken, en dan ben je dus niet meer interessant als media bron denk ik, en je laat zien dat je niet goed weet wat je aan het doen bent. Het mengen van het ultra-speculatieve met serieuse berichten is just de doodsteek voor een alternatieve niet-propaganda media.

  Thumb up 0 Thumb down 0

ADVERTENTIE

ADVERTENTIE

FACEBOOK

ADVERTENTIE

INTERESSANTE WEBSITES

ADVERTENTIE

ARCHIEF
GEWOON-NIEUWS.NL
INFORMATIE
Heeft u interessant nieuws? Mail het ons!
© 2017 gewoon-nieuws.nl