Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website gewoon-nieuws.nl. Meer informatie
Mobiel

Recht op secessie

ron-Paul-1

Ron Paul

Ondanks beweringen van de westelijke leiders dat “alles wat Poetin doet in de Krim illegaal is” heeft hij een aantal internationale wetten aan zijn kant staan. Zoals Amerika het recht heeft van secessie (afscheiding) zo heeft Rusland en de Krim dat ook. Het gekrakeel van het Westen is een enorme façade. Ron Paul legt uit: “Poetin is geen engel, maar de contracten, overeenkomsten en verdragen die gekoppeld zijn aan de militaire basis Sevastopol verschaffen Poetin een juridische rechtvaardiging om de Krim te bezetten”. Dat de Amerikaanse en Europese regeringsleiders overduidelijk met twee maten meten blijkt uit het feit dat Rusland Amerika kan beschuldigen van het bezetten van Cuba, omdat Amerika de gebieden rondom de Guantanamo Bay gevangenis ook op basis van een huurcontract militair bezet houdt.

Ron Paul gaat verder met een beschuldiging van hypocrisie aan het adres van het Westen en verwijst naar de Amerikaanse en Europese deelname aan de omverwerping de democratisch gekozen Janoekovitsj.

Bron: ZeroHedge.com


 • Adrianus Bakels

  Ron Paul geeft het juiste antwoord en daar heb ik niets aan toe te voegen.

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • Jan

  Inderdaad, Ron Paul heeft het bij het goede eind. Probeer nu maar eens de rest van de Amerikanen te overtuigen. Lukt nooit, dom volk!!!!

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • amerika was en is altijd uit op bloedvergieten en dood&verderf zaaien onder het mom democratie&vrijheid.elke keer een politicus uit VS dat woord zegt, moet je afvragen waar ze dan weer achter het schild houden…
  ze toepassen operation gene sharp om te krijgen wat ze als een doel in verborgen agenda hebben.
  Amerika en zn satanisch beleid& bondgenoten zitten diep in de occultisme, baphomet,moloch,baal, aanbidding…ze genereren oorlogen,creeren chaos & verderf alleen om de huns satanische goden van bloedoffer te voorzien…
  ik denk dat elke grote oorlog een vorm van bloedritueel was voor hun demonische occultisme.

  gelooft u het niet?ik zou zeggen “seek it out en yee shall find”.

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • dvhaaren

  Een aantal Westerse politici zou het niet misstaan zich iets meer te verdiepen in de historie. Ook hypocriet gedrag valt een aantal jammer genoeg ten deel. Wel onterecht blaffen naar Rusland. Naar China wordt niet eens gepiept of speelt het testosteron weer eens op bij de politiek macho gedrag en is het van tijdelijke aard??

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • Marg00tje

  Alle westerse bewindslieden behoren in de gevangenis en allen zijn schuldig aan genocide en oorlogen in de wereld. Alleen hun oorlog industrie telt…dat levert poen op. De meesten zitten zelf in de wapenhandel en hebben aandelen.

  In Amerika worden in de arme wijken kinderen van de straat geronseld om te dienen in het leger tegen een laag soldij. Juist die kinderen worden ingezet op de moord missies in de wereld en als ze sneuvelen stopt meteen de soldij. Dat scheelt armoede bij de jeugd en het ruimt lekker op wat je eigenlijk als Amerikaanse staat niet nodig hebt.

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • Peter L

  De verwijzing naar Guantanomo slaat nergens. Niemand zegt namelijk dat Rusland niet in Sebastopol mag zitten. Pas als er Amerikaanse soldaten verder Cuba zouden intrekken, zou de situatie vergelijkbaar worden.

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • Nico2000

  Hoe je het ook bekijkt, Puur uit een rechtvaardig oogpunt zitten de USA en EU hier gewoon vrreselijk fout. Maar het zal niet de eerste keer zijn en ook de laatste niet. Voor het heil van het Oekraiense volk hoop ik dat ze ontsnappen aan de wurgreep van het corruprte westen. Alles waar ze ons bang voor maakten (tijdens de koude oorlog) over het comminisme, wordt nu werkelijkheid onder het kapitalisme…

  Thumb up 0 Thumb down 0

ADVERTENTIE

FACEBOOK

ADVERTENTIE

INTERESSANTE WEBSITES

ADVERTENTIE

ARCHIEF
GEWOON-NIEUWS.NL
INFORMATIE
Heeft u interessant nieuws? Mail het ons!
© 2017 gewoon-nieuws.nl