Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website gewoon-nieuws.nl. Meer informatie
Mobiel

Recht op secessie

ron-Paul-1

Ron Paul

Ondanks beweringen van de westelijke leiders dat “alles wat Poetin doet in de Krim illegaal is” heeft hij een aantal internationale wetten aan zijn kant staan. Zoals Amerika het recht heeft van secessie (afscheiding) zo heeft Rusland en de Krim dat ook. Het gekrakeel van het Westen is een enorme façade. Ron Paul legt uit: “Poetin is geen engel, maar de contracten, overeenkomsten en verdragen die gekoppeld zijn aan de militaire basis Sevastopol verschaffen Poetin een juridische rechtvaardiging om de Krim te bezetten”. Dat de Amerikaanse en Europese regeringsleiders overduidelijk met twee maten meten blijkt uit het feit dat Rusland Amerika kan beschuldigen van het bezetten van Cuba, omdat Amerika de gebieden rondom de Guantanamo Bay gevangenis ook op basis van een huurcontract militair bezet houdt.

Ron Paul gaat verder met een beschuldiging van hypocrisie aan het adres van het Westen en verwijst naar de Amerikaanse en Europese deelname aan de omverwerping de democratisch gekozen Janoekovitsj.

Bron: ZeroHedge.com


ADVERTENTIE

FACEBOOK

ADVERTENTIE

ADVERTENTIE

ARCHIEF
GEWOON-NIEUWS.NL
INFORMATIE
Heeft u interessant nieuws? Mail het ons!
© 2018 gewoon-nieuws.nl