Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website gewoon-nieuws.nl. Meer informatie
Mobiel

Golan-hoogte voor Israël

golan2De Syrische oppositie is bereid om de aanspraken op de Golan-hoogte op te geven in ruil voor geld en Israëlische militaire hulp tegen Assad. Dit heeft een prominent lid van de oppositie tegen de Iraanse staatskrant krant”Al Alam” gezegd. “Waarom zouden we niet in staat zijn de Golan-hoogte te verkopen, als we daarmee kunnen voorkomen dat we én de Golan én Syrie in één keer  verliezen.

“De door het Westen gesteunde opstandelingen willen dat Israël een no-fly  zone zal afdwingen over delen van Zuid-Syrië  om de Syrische rebellen te beschermen tegen luchtaanvallen van Assad”, aldus Al Alam.

israel fightersHet door Hezbollah gesteunde Syrische leger nam zondag de controle over van de stad Yabroud na het verdrijven van de rebellen. Hiermee werd de landroute veilig gesteld van Damascus naar Aleppo en de Middellandse Zee. De val van Yabroud, het laatste bastion van de rebellen nabij de Libanese grens,  kan de toevoer van benodigdheden uit Libanon afsnijden waardoor Assad de controle herovert  van het stuk grondgebied van Damascus tot de centrale stad Holms

Bron: Haaretz.com


  • Yes we can!

    En ja hoor Israël is meteen begonnen met bommen te gooien, het is ongeloofelijk dat het stil blijft, hoop dat assad nu zijn ware kracht laat zien en duidelijk maakt dat die niet met zich kaat sollen door de zionisten!

    Thumb up 0 Thumb down 0

ADVERTENTIE

FACEBOOK

ADVERTENTIE

INTERESSANTE WEBSITES

ADVERTENTIE

ARCHIEF
GEWOON-NIEUWS.NL
INFORMATIE
Heeft u interessant nieuws? Mail het ons!
© 2017 gewoon-nieuws.nl