Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website gewoon-nieuws.nl. Meer informatie
Mobiel

YouTube

erdogan2

Premier Erdogan

Een uitgelekt gesprek op YouTube van de Turkse premier Erdogan met het hoofd van de Turkse inlichtingendienst Hakan Fidan en de Turkse minister van Buitenlandse Zaken Ahmet Davutoğlu, ging vooraf aan een totaal verbod van YouTube op het Turkse internet. Dit meldde “The Times”.

False Flag

Uit details van het gelekte gesprek bleek dat Erdogan vindt dat een aanval op Syrië gezien moet worden als een ‘kans voor ons’ (Turkije). Tijdens het gesprek zegt het hoofd van de inlichtingendienst Fidan, dat hij vier mannen uit Syrië naar Turkije wil sturen om hen een aanval op Turks grondgebied te laten uitvoeren en zodoende Turkije een rechtvaardiging te verschaffen voor oorlog met Syrië. Deputy Chieff of Staff, luitenant generaal Yasar Güler zegt over Fidan’s plan: “…Wat je gaat doen is een directe reden voor oorlog!”

Het Turkse Ministerie van Buitenlandse Zaken zei dat de gelekte opname, waarin de topambtenaren de Syrië operatie bespreken, gedeeltelijk gemanipuleerd is en getuigt van een belabberde aanval op de nationale veiligheid. Volgens het ministerie bespreken Fidan  Davutoğlu , Güler en andere ambtenaren in de gelekte video een mogelijke operatie in Syrië om de tombe van Süleyman Shah , grootvader van de stichter van het Ottomaanse rijk te beveiligen.

natoTurkije dat al tientallen jaren lid is van de NAVO zou door het uitvoeren van zo’n ‘false flag’ operatie doelbewust en opzettelijk een oorlog in NAVO verband met Syrië kunnen uitlokken met alle verschrikkelijke gevolgen van dien, zeker gezien de spanningen die de NAVO lidstaten de afgelopen weken met Rusland hebben opgebouwd over Oekraïne en de Krim.

Hier een volledige Engelstalige transcriptie van het gesprek.

Bron: InfoWars.com


ADVERTENTIE

FACEBOOK

ADVERTENTIE

ADVERTENTIE

ARCHIEF
GEWOON-NIEUWS.NL
INFORMATIE
Heeft u interessant nieuws? Mail het ons!
© 2018 gewoon-nieuws.nl