Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website gewoon-nieuws.nl. Meer informatie
Mobiel

Exclusief onderzoek

boeing_777_cockpitHet is goed mogelijk dat de 239 passagiers aan boord van Malaysia Airlines Vlucht 370 nog in leven zijn. Deze verbazende conclusie wordt ondersteund door  steeds meer ‘bewijsmateriaal’ waarvan in dit artikel een overzicht wordt gegeven.

Het kan zomaar zijn dat het vliegtuig ergens in een hangar staat om omgevormd te worden tot een wapen met kernbommen aan boord om naderhand ingezet te worden bij een zelfmoordaanslag  op een grote stad. Deze mogelijkheid is tot in detail besproken en zou met met bewijzen kunnen worden gestaafd.

Het idee dat de passagiers en bemanningsleden van vlucht 370 nog in leven zijn is niet eens zo bizar. Zelfs Reuters meldt dat Amerikaanse autoriteiten hebben verklaard dat het ook mogelijk is dat het toestel ergens kan zijn geland.  Hieronder vijf kritieke punten die deze stelling kunnen ondersteunen. Natuurlijk is het niet de bedoeling om valse hoop te creëren bij de achtergebleven familieleden en vrienden, en de hele wereld leeft met de achterblijvers mee. Het is alleen te hopen dat de 239 passagiers en bemanningsleden inderdaad ergens in leven zijn gehouden om later te worden gebruikt als ruilmiddel voor losgeld of politieke doeleinden.

boeing 777

Vijf  essentiële punten die bewijzen dat het toestel niet kan zijn gecrasht

 1. Er zijn geen wrakstukken gevonden ondanks intensieve zoekacties.
 2. De transponder van het vliegtuig lijkt handmatig te zijn uitgeschakeld, enkele minuten vóórdat andere via radiofrequenties uitzendende communicatiesystemen werden gestopt.
 3. De motoren van het vliegtuig bleven uitvoerige data naar de satelliet zenden gedurende vier uur nadat het radarcontact was verbroken.
 4. De mobiele apparaten en telefoons van veel passagiers bleven na de verdwijning van het vliegtuig nog enkele dagen online.
 5. De transponders van de Black Box zijn nooit met het uitzenden van signalen begonnen, wat betekent dat het vliegtuig niet kan zijn gecrasht.

Het zou ons niet verbazen als dit de zoveelste “False Flag” operatie is.

Bron: InfoWars.com


 • Elmar

  Hahaha.. sorry maar dit is wel erg ver gezocht.

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • marc

  En toch goed mogelijk. Misschien vliegt er over een week, een dag misschien een jaar weer ergens een Boeing naar binnen. Rara waar komt die in eens vandaan..

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • Cia is waarschynlyk weer bezig chaos in andere landen te zaaien?
  Cia agenten die als kapers vermommen?
  Wedden dat iran of nk de schuld toegeschoven krijgt?
  Om voor de yankees weer een reden met zogenaamd war on terror facade verder met landen in te pikken en weer flinke genocides te genereren.
  En om ons nog meer te bespioneren.dat te rechtvaardigen ermee.
  Het zal me niet verbazen als het zo is geframed.

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • Peter Hunt

  Sorry Gewoon Nieuws, maar punt 4 is erg vaag. Als de mobieltjes dan nog “online” geweest zouden zijn, dan is ook bekend waar ze zich bevinden en dat zou vrijwel alles kunnen ophelderen.

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • Marg00tje

  Het schijnt dat Al Qaida het toestel in handen heeft. Heeft een infiltrant in gevangenschap gezegd tegenover een rechter!

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • Bij nader inzien

  Dit soort gebeurtenissen leidt altijd tot de meest wilde speculaties. Ik heb vandaag vrij uitvoerig live zitten kijken naar het programma News-X van de Indiase televisie en daar werd op heel overdreven manier gespeculeerd dat India een soort 9/11 te wachten zou staan, dat het vermiste vliegtuig als doel zou hebben gehad om in Chennai (Madras) een of ander hoog flatgebouw binnen te vliegen. Volslagen onzin natuurlijk maar het houdt de gemoederen bezig en dat is helaas het doel van de meeste tv stations tegenwoordig.

  Het verhaal over de afgaande telefoons vind ik wat vreemd. Enerzijds is het uiteraard mogelijk dat zo’n vliegtuig op zo’n plek is neergestort dat de mobieltjes nog enkele dagen bleven werken maar dan vraag je je af of er niet iets als roaming informatie zou zijn waardoor je kunt vaststellen waar die telefoons zich bevonden. Want op zee kan natuurlijk niet want daar staat nu eenmaal geen GSM zendmasten. Bovendien blijven telefoons niet functioneren als het zaakje onder water stond.

  De andere argumenten zijn deels al bekend. De kans dat het om een gekaapt vliegtuig gaat is daarbij tamelijk groot geworden. Echter, de kans is ook enorm groot dat toen de kapers eenmaal tot de conclusie kwamen dat er met de aanwezige brandstof geen land meer te bereiken was ze het vliegtuig loodrecht de zee in hebben laten duiken waardoor de spoorloosheid zou kunnen worden verklaard. Daar staat tegenover dat heel grofweg geschat de afstand van Maleisië naar Beijing ongeveer 4500 km is en dat dat het dubbele is van de afstand waar men nu over spreekt als zijnde het maximale bereik van het toestel. Misschien is er een verklaring zoals een geplande tussenstop in Hanoi of zo, anders kan ik niet verklaren warom men van zo’n beperkte radius spreekt.

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • fanny

  Tegenwoordig is niks meer tever gezocht. We leven in een wereld die erger is dan SF films

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • ikke

  En dan hebben ze ook wel super lang gebruik van hun batterij zonder te kunnen opladen.

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • ME

  dit is al eerder in het verleden gebeurd, dus zo ver is het NIET gezocht

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • ME

  JUIST !!!!!

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • Winston

  1 De plaats waar het contact verloren ging maakt het zoeken in de Indische Oceaan sowieso tot iets onzinnigs. Daarvandaan naar dat zoekgebied vliegen slaat nergens op.
  Als het een gewone kaping was dan willen de kapers een daad stellen. En daar vooral de publiciteit voor claimen. Is niet gebeurd. Een zelfmoordactie van een of meer bemanningsleden is om dezelfde reden onwaarschijnlijk. Ook een zelfmoordenaar wil een daad stellen. Als het toestel vanaf het punt nabij Cambodja naar de Indische oceaan gedraaid is dan zou het opnieuw door de Indonesische radar zijn opgepikt. Dus erg onwaarschijnlijk.
  Ik ben toch bang dat het gewoon ergens aan de grond staat. En op een gegeven moment met een andere identiteit en een terreur plan het luchtruim kiest. Of ze de passagiers nog hebben laten leven kunnen we alleen maar hopen.
  Het vluchtplan was Kuala Lumpur-Peking. Koers verleggen naar Korea scheelt maar een paar graden en de afstand vrijwel dezelfde.
  Een piloot tot zoiets dwingen lijkt me ook niet helemaal onmogelijk. Alles wat een mens lief is bedreigen schijnt heel effectief te zijn. Of heb ik nou teveel boeken gelezen.

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • arno

  Als het hier inderdaad om een false flag operatie gaat, kun je begrijpen dat deze mensen over de meest geavanceerde technologie beschikken, die radar vast kunnen storen of voor de gek houden. En kom niet met opmerkingen als Al Qaida, want eerlijkheid wil dat dit gewoon CIA agenten zijn, die Zogenaamd terreuraanslagen plegen, om weer angst bij de wereldbevolking te creeren, zodat ze ons nog meer kunnen controleren met allerlij overbodige maatregelen, die ons gegarandeerd nog meer geld gaat kosten, en nog meer van onze vrijheid!!! Hoewel we helemaal geen vrijheid meer hebben, EU is ontworpen om Demoncratie te vernietigen, en dictatuur in te stellen, is opgericht door Ex ministers van de NSDAP, dus even voor de duidelijkheid, we wonen in NAZI-EUROPA!!!

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • arno

  Elmar, nogal naif heb ik door, Dus jij denkt dat de aanslagen van 9/11 door Osama Bin Laden, of ook wel alias Ex CIA agent Tim Osman is uitgevoerd??? kom op he, als je je hersens gebruikt weet je dat dit een zogenaamde valse vlag aanval is geweest, Net zoals dat ze Osama Bin laden hebben gepakt in pakistan, en vervolgens onderweg terug een zeemansgraf gegeven, kom nou, is inmiddels bekend dat Osama ongeveer 4 jaar daarvoor al was overleden. Ga onderzoek doen naar Illuminati in Nederland, Bilderberggroep, Rockafeller, Het Ronde huis Nunspeet, zijn zoekthermen op Youtube, dan ontdek je de waarheid!!!! We worden gerund door banken en corporaties, die hun macht uitoefenen op onze regering, Daarom komt ons woord nooit meer aan, we zijn een bezet land!!!

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • Bij nader inzien

  Jammer, je eerste zin vind ik best zinnig maar helaas gooide je vervolgens alle ruiten en dus je gloofwaardigheid in met dit soort onzinnige en met niets onderbouwde kretologie.

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • Bij nader inzien

  Dit soort theorieën blijven circuleren, er is echter één ding wat daar tegen spreekt: Amerikanen zijn excessief nationalistisch, ze vinden Amerikaanse levens duizend keer meer waard dan die van niet-Amerikanen. En daarbovenop komt dan nog dat met name in het Wolrd Trade Center nogal wat rijke en invloedrijke Amerikaanse zakenlieden het loodje gelegd hebben. Ook de aanslag op het Pentagon, wat toch wel het kernstuk is van het Amerikaans militair-economisch complex wat in feite het land runt en beheerst had het leven kunnen kosten aan juist het soort mensen dat zoiets dan volgens jou gepland zouden moeten hebben. Amerika en zijn bewoners kennende zeg ik je dat dit één stap te ver is. Als de aanslag zo perfide gepland zou zijn door Amerikanen zelf dan hadden ze een doelwit gekozen dat niet de rijke blanke elite had getroffen maar een andere groep. Dan was het nog steeds een aanval op Amerika geweest maar hadden ze geen slachting aangericht onder hen aan wiens kant ze staan.

  Nee, ik ben er wel degelijk van overtuigd dat het hele verhaal uit de koker van meneer Ben Laden komt. Maar vergeet niet dat hij en al zijn medeplegers en organisatoren zonder uitzondering uit Saoedi-Arabië kwamen, niet uit Afghanistan en zeker niet uit Irak. Als je wilt zoeken naar inconsistenties dan moet je die weg op. Waarom een woestenij als Afghanistan aangevallen werd met als smoesje dat ze Ben Laden zouden helpen zich te verstoppen. En waarom niet Pakistan aangevallen toen dat het werkelijke land was waar hij zich verstopt bleek te hebben. Amerika was al in Afghanistan bezig om er propaganda te bedrijven en er illegaal wapens uit te delen in 1975-76 na de val van de volstrekt malafide koning Zog van Afghanistan. Er was daar toen een heel moderaat en tamelijk geliefd socialistisch bewind maar Amerika wilde een anti-Russisch bewind en deed er alles aan om rare groepjes te bewapenen om dat bewind met geweld omver geworpen te krijgen. Een beetje zoals in de Oekraïne de afgelopen maanden maar dan met grof geweld in plaats van met demonstraties. Nadat er vele duizenden mensen dood waren en ook de helft van de regering uitgemoord hebben de Russen na aanvankelijk meermaals geweigerd te hebben uiteindelijk troepen gestuurd om een eind aan het moorden te maken. Wat wij direct misbruikten om te doen alsof Rusland haar macht in de regio wilde uitbreiden, en we reageerden o.a. met het boycotten van de Olympische Spelen in Moskou van 1980. In werkelijkheid was wat de Russen deden vergelijkbaar met wat wij hadden moeten doen toen het moorden in Rwanda en Burundi tussen Tutsi’s en Hutu’s plaatsvond. We verwijten onszelf niet ingegrepen te hebben om een eind aan het moorden te maken maar verwijten de Russen dat ze dat wel deden in Afghanistan en gingen vervolgens de taliban op poten zetten met miljardensteun en gigantische wapenleveringen om de Russen aan te kunnen vallen.

  En toen dat eindelijk lukte vielen we in onze eigen val. Nu is het diezelfde Taliban die door onze steun zo groot en machtig werd waar we niet meer vanaf weten te komen anders dan door ervoor Afghanistan uit te vluchten. De enige troost die we hebben vormt het gegeven dat de machtswellustelingen in de Navo en in de VS kennelijk zo ioerdom zijn dat ze geen benul hebben van de uitwerking van hun volslagen immorele beleid waardoor ze het omgekeerde krijgen van wat ze beogen. Ten koste van honderdduizenden zo niet miljoenen mensenlevens, dat wel. Maar goed, ze vinden zich allemaal gelovige christenen dus soms hoop ik dat er wel zoiets als een je moeten verantwoorden aan het eind van je leven staat. In dat geval zou ik niet graag in hun schoenen staan.

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • niek mooijaart

  Dat eiland in de buurt waar USA een militair steunpunt heeft? Haalbaar ten westen van de laatste contacten…

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • Dreesmann

  De transponder van het vliegtuig lijkt handmatig te zijn uitgeschakeld dan kan de transponders van de Black Box toch nooit begonnen zijn met het uitzenden van signalen bij de crash???

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • Jos

  Tijdens het wachten op een roaming verbinding geven de meeste operatoren tegenwoordig een beltoon om te vermijden dat de gebruikers te vroeg inhaken, daarom lijkt het alsof de mobieltjes nog werken.

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • sander

  Alle belangrijke leden van de overheid zaten aan de andere kant van het pentagon.Als je Amerika zou willen treffen dan kies je toch voor de kant met de meeste potentiele slachtoffers. De kant die onder vuur genomen werd was net gerestaureerd. Ook in de wtc torens waren er verdacht veel afwezigen die dag waaronder de eigenaar zelf, die net een afspraak bij de dermatoloog had en normaal elke dag om 08u00 een ontbijtmeeting had sinds hij eigenaar was. Heeft hij zelf verklaard. Ik heb al tientallen docu’s en interviews bekeken over de vermeende inside job en ben ervan overtuigd geraakt dat dit van binnenuit is gebeurd. Enkele aanraders die je misschien kunnen overtuigen :” 9/11 the biggest lie” , “In plane site”, “inside 9/11 zero hour” en misschien “loose change” nog.

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • Bij nader inzien

  Tja, het is net als de moord op Kennedy, we zullen er nooit echt achter komen. Ik heb ook veel van dit type programma’s gezien, het is vaak op zich heel gemakkelijk om in de ban van degene die zijn theorieën op tafel legt te geraken, totdat je weer van iemand anders een verhaal hoort dat even overtuigend weer iets anders meldt. Of een derde met weer een andere theorie.

  Dat 9/11 is misbruikt om ons onder het motto van “we worden door terroristen bedreigd” letterlijk al onze privacy en al onze rechten af te nemen staat voor mij als een paal boven water. Wat de gevolgen daarvan zullen zijn, ik ben hopelijk te oud om ze nog te hoeven meemaken maar ze zullen vroeger of later dramatisch zijn. Dat de generatie van mijn kinderen daar doorgaans zo onverschillig en ongeïnteresserd op reageert is triest maar dan denk je “ach je zult op een dag nog aan me terugdenken al is het dan wellicht te laat. Of heel misschien nog niet”. Voor mijn kleinkinderen voel ik alleen maar grote bezorgdheid. De wereld waarin zij zullen moeten (over-) leven zal naar mijn inschatting geen leuke zijn en dan druk ik me nog heel erg mild uit.

  Maar in die context: we kunnen ons wel druk maken over de vraag wie wat heeft gedaan, maar veel belangrijker lijkt me de vraag of de steeds verdergaande ontdemocratisering van onze huidige samenleving nog te stoppen is.

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • Jeu

  inhoud is compleet gestolen en niet van mij zelf 😉

  bijbehorende link copy & paste;

  https://www.facebook.com/photo.php?fbid=807726685921589&set=a.143076099053321.23212.100000527952879

  UNREPORTED FACTS REGARDING Flight MH370 and the United States Military Base Diego Garcia:

  * Diego Garcia is a US Military island base in the Indian Ocean
  * Since MH370 went missing, Diego Garcia has never been mentioned to the public
  * Diego Garcia has a fully operational runway and Airport
  * Diego Garcia is 2,142 miles from Kuala Lumpur (Malaysia)
  * The island was leased by Britain in 1966. It is due for renewal in 2014
  * * The British Government allowed the CIA to house what is called a ‘black jail’ for high profile detainees. Formerly claimed to be for Al Quaeda inmates
  * Diego Garcia flight co-ordinates were logged into the renown Pilot’s Flight Plan Simulator
  * The pilot’s flight simulator has ‘remote take-over’ capabilities
  * The data from the pilot’s flight simulator has now been erased
  * Since November 2013, there is a stored 777 identical to MH370 in Tel Aviv, Israel.
  * Flight MH370 was under ‘suspicious cargo’ surveillance by the GRU (Russian Main Intelligence)
  * On the 31st of March a Navy Ship was ordered to Diego Garcia for Transportation, travel, and relocation
  * 20 of the passengers work for a leading edge company specializing in futuristic warfare and technology
  * Despite continuous requests to Malaysian Officials to explain the holes in their theory that the plane crashed, the families were outright ignored

  *Most of the victims’ families no longer trust the Malaysian Authorities, or their information on the investigation due to:
  – Being deceived about the theoretical area of the “plane crash” (originally South China Sea)
  – Being physically ignored when questioning clear holes in the “crash” theory
  – An investigation of the theory of survival being completely dismissed and ignored
  – Declaring the plane crashed, and victims dead with 0% evidence to support the claim
  – Suppressing crucial information regarding the possibility of the plane’s survival

  * Cellphones of the flight victims were still receiving calls FOUR days after the plane ‘disappeared’, though no answer from any of the calls
  * Australian Military Radar Base: The Jindalee Operational Radar Network has the capabilities of detecting movements within a radius of 3,000km
  * Malaysian authorities have pleaded with the US and Australia to release to them information from their top secret radar bases in Australia
  * Island residents of the Maldives (647 miles north of Diego Garcia) reported seeing a huge low flying aircraft painted WHITE, they claim it was so low you could see the doors of the aircraft. Reported heading SOUTH which is the direction of Diego Garcia, at 6.15am the morning after it ‘disappeared’ from radar
  * The time of departure from Kuala Lumpur to the time of the plane’s sighting is accurate to the sightings by residents of the Maldives
  * The National Maldives Defence Force dismissed these eye witness accounts on the premise of no radar detection
  * It is public knowledge that flight MH370 was not detectable by radar. This makes the Maldives Defence Forces’ dismissal completely incorrect.
  * Almost every member of the public had no idea there was an island in the Indian Ocean housing a US Military base and Airport before this post was shared
  * Diego Garcia has been completely dismissed from the International Investigation, and completely dismissed from public investigative speculation by only supplying biased Information, clearly proven by all of the suppressed information above

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • jeu

  zo gek is zijn verhaal nog niet.
  sterker nog.

  al caida is de codenaam binnen de CIA voor een lijst van taliban agenten, die voor de amerikanen tegen de russen vochten.

  na 911 waren ze ineens tegenstanders???
  terwijl in syrie zijn ze weer ingezet, als rebellen :p

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • Bij nader inzien

  Ik reageerde op zinnen als

  “EU is ontworpen om Demoncratie te vernietigen, en dictatuur in te
  stellen, is opgericht door Ex ministers van de NSDAP, dus even voor de
  duidelijkheid, we wonen in NAZI-EUROPA!!!”

  Daarop is naar mijn gevoel niet meer serieus te antwoorden.

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • the truth
 • sander

  Ik denk niet dat dat proces nog te stoppen is. Een democratie kan nooit overleven in een wereld waarin winst ,hebzucht en groei (ten koste van alles) de belangrijkste drijfveren zijn. Zoals Urbanus ooit zei: ” de wereld is om zeep” .

  Toch vind ik het erg dat heel de wereld bedrogen is op 9/11 en niemand(of bijna niemand) beseft het.
  En ook het feit dat er architecten en ingenieurs en wetenschappers zijn die zeggen dat wat de overheid zegt gewoon wetenschappelijk onmogelijk is. En dit wordt gewoon weggelachen of sterker nog genegeerd.

  .

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • sander
 • Bij nader inzien

  Alles hangt af van de mentaliteit van mensen, het defaitisme en de lamlendigheid gecombineerd met de breidelloze hebzucht van jonge mensen is wat de situatie zo hopeloos maakt. Als je ziet wat de generatie ’68 allemaal moest doorstaan en ervoor over hebben om de hebzucht van de naoorlogse materialistische mensheid, de generatie die de Amerikaanse genocide in Vietnam stonden te be-applaudisseren alleen maar omdat ze ruim twintig jaar eerder door diezelfde Amerikanen van nazi-Duitsland bevrijd waren, iets wat op zich heel begrijpelijk was, dat was pas echt een prestatie! De wereld werd letterlijk een tijdje op zijn kop gezet en heel veel persoonlijke vrijheid werd bevochten. Vrijheid waar nu nog veel mensen van profiteren.

  Maar triest genoeg is de hoofdvraag nu of je je nog wel het nieuwste modelletje i-phone of i-pad kunt veroorloven, hoeveel nepvrienden je hebt op facebook en twitter. De echte wereld interesseert hen geen reet.

  We zijn o zo bewogen met misstanden als kinderarbeid en kindermisbruik in de Derde Wereld. We vinden met zijn allen dat de malafide werkgevers en verhandelaars van die kinderen zo hard mogelijk moeten worden aangepakt. Allemaal relatief gratuite activiteiten. Maar NIEMAND bekommert zich om oorzaken, om het feit dat ouders zo strontarm zijn dat ze geen idee hebben hoe ze zichzelf en hun kinderen nog te eten zouden kunnen geven. Dat ze hun kinderen niet zelden mee naar hun werk nemen omdat ze geen schoolgeld kunnen betalen, dat als die kinderen geen geld verdienen ze letterlijk doodhongeren of omkomen door gebrek aan vitaminen, aan proteïne, aan minimale medische behandelingen. Maar daar willen we geen dubbeltje aan mee betalen, we worden al hysterisch als we denken dat we misschien wat geld moeten geven aan bewoners van armere EU landen.

  Nee, er kan best iets worden gedaan, er kan letterlijk ALLES aan worden gedaan. Maar hoe rijker we worden, hoe obsessief gieriger we worden. We kunnen ons nu al niet eens meer voorstellen dat we ook gelukkig waren in een tijd dat we alleen maar een vaste telefoon aan de muur hadden hangen, een zwartweit tv in de hoek met 2 Nederlandse en als je geluk had 2 Duitse of Belgische programma’s erop. Drie radiozenders en een paar piraten op de Noordzee.

  Dat we toen vaak nog heel wat gelukkiger waren dan nu dat weten alleen degenen die het toen meemaakten. Nu moeten we hebben-hebben-hebben, het is nooit genoeg, het moet steeds meer zijn. En geen flikker voor de ander over hebben, alleen maar ziekelijk emotionele uitzendingen en zo af en toe een giro 555 actie want stel je voor dat we die nieuwste tablet of i-phone niet direct zouden kunnen kopen! Dat zijn de levens van die kindertjes in Bangla desj toch niet waard?

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • Bij nader inzien

  Ik ben naar die meneer aan het luisteren. Een heel leuk verhaal maar er zit zo ontzettend veel manipulatie in. Je moet alleen heel veel kritischer luisteren. Zijn speechtechniek met de vele pauzes is heel goed, en het feit dat hij doet alsof alles een groot design is klinkt goed. Maar het is echt lariekoek. Al bij zijn eerste zinnen gaat hij volledig de mist in. Het is niet zo dat mensen door de vele duizenden eeuwen heen zich alleen maar bezig hielden met de simpele dingen die de landbouw opleverden en daardoor gezond leefden. Opgravingen laten zien dat heel veel volkeren ellendig gestorven zijn door eenzijdige voeding en zich juist niet zo te voeden. En vele eeuwen voor onze jaartelling had je al druïden die precies hetzelfde deden als onze huidige chemici, zich bezig hielen met bijvoorbeeld de geneeskundige kruiden, boombast en weet ik wat nog meer, uiteraard met wisselend succes.

  Je kunt alles zwart maken en ja IG Farben was een criminele club, maar ga je dat ook zeggen van marie Curie, van de uitvinders van penicilline en nog een hele reeks ander producten zie bijvoorbeeld een eind maakten aan tuberculose, aan kinderverlamming en aan een hele reeks verdere verschrikkingen? Zou het niet fantastisch zijn geweest als we die chemici al een aantal eeuwen eerder hadden gehad zodat half Europa niet onder onbeschrijflijk lijden de dood vond door de zwarte pest? Of later nog, de vele miljoenen mensen die stierven als gevolg van de Spaanse griep?

  Nee, je kunt alles op een hoop gooien en er een soepzooitje van willen maken, maar zo simpel zit de wereld niet in elkaar. Er wordt ontzettend veel goed werk door chemici gedaan, feitelijk zou ik zonder hen al aan minstens drie verschillende aandoeningen in de laatste 10 jaar dood zijn geweest. Er is maar één echte pest en dat is het feit dat rechts mensen steeds weer opnieuw wijs weet te maken dat het goed voor de mensheid is, de redding voor de mensheid is, als we garanderen dat de rijken steeds rijker en rijker worden. Dat het delen van de welvaart op aarde tot rampen en honger voor iedereen zou leiden. Als je de ellendige hebzucht van mensen zou kunnen intomen door wetgeving die de belangrijkste aspecten in onze maatschappij, het groeien van gezond voedsel, het creéren van goede geneesmiddelen, het bankensysteem van lenen en sparen in de handen van het volk zou leggen dan zou heel veel mensenverwoestende dingen vanzelf stoppen. Want genetisch gemanipuleerde rotzooi is niet wat de meeste mensen willen, botox en aanverwante rotzooi gaat niet voor op het vinden van een definieve oplossing van ziekten waar mensen nu nog onnodig onder lijden en dood aan gaan, en als mensen geld betalen om een huuis te kopen is het niet logisch dat mensen die sparen minder rente krijgen dan de inflatie kost zodat ze elk jaar een deel van hun gespaarde geld aan de bank cadeau doen.

  Laten we alsjeblieft niet in die val trappen om de overheid als vijand te zien of de EU. Dat is wat de rijken van ons willen, want tezamen als overheid of als EU kunnen we hen te lijf gaan en bedwingen, als mopperende en kwaadsprekende individuen kunnen we absoluut geen kwaad, temeer omdat we chantabel zijn, omdat we zo geil zijn op alle spulletjes waar we denken niet zonder te kunnen! De misstanden die deze meneer in de EU aanduidt zijn inderdaad aanwezig. Maar WAAROM zijn ze aanwezig? Omdat tweederde van het volk te stom is om te weten dat ze dit door rechts te stemmen keurig in stand houden. Omdat ze de hersens niet hebben om te begrijpen dat wetten gemaakt worden door degenen die je verkiest, en als je dus bij verkiezingen doodleuk zegt dat je niet gaat stemmen of je laat overhalen om op en christelijke of liberale partij te stemmen dan zeg je feitelijk “ik mopper wel maar van mij mag alles zo doorgaan als het nu gaat”. Wat we nodig hebben is een revolutie, niet een gewelddadige maar een vreedzame, een revolutie via de stembus. Partijen moeten in het EP die de misstancen aanpakken, de banken nationaliseren, de valse import uit Aziatische landen waardoor Europese werknemers werkloos worden of voor lonen moeten gaan werken waar je niet van kunt leven gestopt wordt.

  Maar ja, dan kun je niet meer voor 2 euro een T-short bij de Zeeman kopen, of voor 10 euro een mobiele telefoon. Als je wilt dat mensen in Nederland, in Europa allemaal fatsoenlijk betaald werk hebben dan zul je bereid moeten zijn om wat ze aan kwaliteitsproducten fabriceren ook voor een fatsoenlijke dus hogere prijs te kopen. Af te zien van spullen die door slavenarbeid in de Derde Wereld ontstaan.

  pas als je bereid bent ieder het zijne te gunnen en niet langer te profiteren van de ellende van anderen, maar ook de walgelijk rijken hun overtollige onverdiende miljarden af te nemen en de industriële productie onder democratische controle te brengen kun je iets wezenlijks veranderen. haat-discussies als hier klinken heel spannend maar ze lossen absoluut NIETS op!

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • Marc Z

  Dit lijkt me lost wel. Of een episode van the x files of zo. Een andere mysterieuze vlucht is de TWA vlucht die tijdens de os spelen van Atlanta 96 gewoon werd neergehaald. Iedereen ontkent maar alle getuigen zeggen een vreemd projectiel zien vliegen in de richting van dat vliegtuig en merken dan een luide knal op.

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • Marc Z

  Ik heb net gekeken op wikipedia. Er is een maandelijkse vlucht van Singapore naar Diego Garcia. Ver van alle landen is dit de ideale plaats om allerlei ongure dingen te verbergen.

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • Emteha

  Dat vliegtuig staat in ‘n hangar op Texel heb ik gehorord!

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • Tybert Grant

  Hello every body,

  Als een legitieme lening hebben altijd al de belangrijkste zorg van de klanten, die

  is een problematische leningen en garanties financiële behoeften is iets dat

  klanten zijn altijd zorgelijk bij het zoeken naar een lening van een legitieme

  de geldschieter leningen Tybert Grant, kan dat verschil industrie crediteren wij

  om leningen te verstrekken, variërend van $ 2.000 tot $ 100,000,00000 E-MAIL ONS VIA

  [email protected]

  Onze diensten omvatten:

  * Beleggers Leningen

  * Schuld consolidatie

  * Tweede hypotheek

  * Zakelijke leningen

  * Persoonlijke Leningen

  internationale leningen

  Geen van hen, en geen credit-check, 100% garantie alles wat je hoeft te doen is

  Laat ons weten wat u wilt, en wij zijn echt je droom, Eric

  de lening bedrijf zei “Ja” wanneer banken nee zeggen, we eindelijk Finance Limited

  kredietverlening firma, tussenpersonen, kleine financiële instellingen, want we hebben

  Onbeperkt kapitaal voor meer informatie ga naar een lening te krijgen van: Gelieve

  onmiddellijke reactie op dit bericht: [email protected]

  PERSOONLIJKE lening aanvraag

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • JN

  911 is voor mij zeer obvious een inside job, zoals voor velen tegenwoordig, gelukkig. Ik heb VEEL beschikbare info daarover keer op keer opnieuw bekeken en op een rijtje gezet. De info is overduidelijk. Echter omdat het allemaal zo surreëel lijkt en mijn eenvoudige, met oogkleppen opgegroeide breintje dat zo moeilijk kon bevatten heb ik al die info dus keer op keer moeten bekijken en destilleren voordat ik echt overtuigd was.

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • Bij nader inzien

  “Obvious” noemen we in Nederland “vanzelfsprekend”. Verder is het wel zo slim om de door jou aangahaalde beschikbare info tenminste met duidelijke gegevens te omlijsten. Zelf geloof ik absoluut niet in al dit soort samenzeringstheorieën, gewoon omdat het in geen enkele relatie staat tot de ernst van het gebeurde.

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • josedomingues

  The Operation Northwoods is a false flag operation from the CIA generated during the Cuba crisis. If you translate the places and the dates for today you can see what was happened. In my opinion the MH17 was the MH370, so the plain was already used by the CIA (full of Dutch innocent people). The objective was clear: make russians guilty of the dead of innocents so the americans could install missils turned to Russia wich they have done already. I have more clear facts but I dont know if everybody wants that I publish it here. Thanks a lot you all:

  Content[edit]

  In response to a
  request for pretexts for military intervention by the Chief of Operations of
  the Cuba Project, Brig. Gen. Edward Lansdale, the document listed methods, and outlined plans, that the authors
  believed would garner public and international support for U.S. military intervention
  in Cuba. According to Jacob Hornberger:

  The plan called for U.S. personnel to disguise themselves as agents of
  the Cuban government and to engage in terrorist attacks on the U.S. base
  at Guantanamo
  Bay. It also called for terrorist attacks within the
  United States that would be conducted by pro-U.S. forces disguising themselves
  as Cuban agents.

  According to the
  documents, the plan called for the following:

  1.
  Since it would seem desirable to use legitimate
  provocation as the basis for U.S. military intervention in Cuba a cover and
  deception plan, to include requisite preliminary actions such as has been
  developed in response to Task 33 c, could be executed as an initial effort to
  provoke Cuban reactions. Harassment plus deceptive actions to convince the
  Cubans of imminent invasion would be emphasized. Our military posture
  throughout execution of the plan will allow a rapid change from exercise to
  intervention if Cuban response justifies.

  2.
  A series of well coordinated incidents will be planned
  to take place in and around Guantanamo to give genuine appearance of being done
  by hostile Cuban forces.

  a. Incidents to establish a credible attack (not in chronological order):

  1. Start rumors (many). Use clandestine radio.

  2. Land friendly Cubans in uniform “over-the-fence” to stage attack
  on base.

  3. Capture Cuban (friendly) saboteurs inside the base.

  4. Start riots near the base main gate (friendly Cubans).[11]

  5. Blow up ammunition inside the base; start fires.

  6. Burn aircraft on air base (sabotage).

  7. Lob mortar shells from outside of base into base. Some damage to installations.

  8. Capture assault teams approaching from the sea or vicinity of Guantanamo
  City.

  9. Capture militia group which storms the base.

  10. Sabotage ship in harbor; large fires—naphthalene.

  11. Sink ship near harbor entrance. Conduct funerals for mock-victims (may be
  in lieu of (10)).

  b. United States would respond by executing offensive operations to secure
  water and power supplies, destroying artillery and mortar emplacements which
  threaten the base.

  c. Commence large scale United States military operations.

  3.
  A “Remember the Maine” incident could be arranged in several forms:

  a. We could blow up a U.S. ship in Guantanamo Bay and blame Cuba.

  b. We could blow up a drone (unmanned) vessel anywhere in the Cuban waters. We
  could arrange to cause such incident in the vicinity of Havana or Santiago as a
  spectacular result of Cuban attack from the air or sea, or both. The presence
  of Cuban planes or ships merely investigating the intent of the vessel could be
  fairly compelling evidence that the ship was taken under attack. The nearness
  to Havana or Santiago would add credibility especially to those people that
  might have heard the blast or have seen the fire. The United States could
  follow up with an air/sea rescue operation covered by U.S. fighters to
  “evacuate” remaining members of the non-existent crew. Casualty lists
  in U.S. newspapers would cause a helpful wave of national indignation.

  4.
  We could develop a Communist Cuban terror campaign in
  the Miami area, in other Florida cities and even in Washington.[12]

  The terror campaign could be pointed at refugees seeking haven in the United
  States. We could sink a boatload of Cubans en route to Florida (real or
  simulated). We could foster attempts on lives of Cuban refugees in the United
  States even to the extent of wounding in instances to be widely publicized.
  Exploding a few plastic bombs in carefully chosen spots, the arrest of Cuban
  agents and the release of prepared documents substantiating Cuban involvement,
  also would be helpful in projecting the idea of an irresponsible government.

  5.
  A “Cuban-based, Castro-supported” filibuster
  could be simulated against a neighboring Caribbean nation (in the vein of the
  14 June invasion of the Dominican Republic). We know that Castro is backing
  subversive efforts clandestinely against Haiti, the Dominican
  Republic, Guatemala, and Nicaragua at present
  and possible others. These efforts can be magnified and additional ones
  contrived for exposure. For example, advantage can be taken of the sensitivity
  of the Dominican Air Force to intrusions within their national air space.
  “Cuban” B-26 or C-46 type aircraft could make cane-burning raids at night. Soviet Bloc
  incendiaries could be found. This could be coupled with “Cuban”
  messages to the Communist underground in the Dominican Republic and
  “Cuban” shipments of arm which would be found, or intercepted, on the
  beach.

  6. Use of MIG type aircraft by U.S. pilots could provide additional provocation.
  Harassment of civil air, attacks on surface shipping and destruction of U.S.
  military drone aircraft by MIG type planes would be useful as complementary
  actions. An F-86 properly painted would convince air passengers that they saw a
  Cuban MIG, especially if the pilot of the transport were to announce such fact.
  The primary drawback to this suggestion appears to be the security risk
  inherent in obtaining or modifying an aircraft. However, reasonable copies of
  the MIG could be produced from U.S. resources in about three months.[13]

  7.
  Hijacking attempts against civil air and surface craft
  should appear to continue as harassing measures condoned by the government of
  Cuba. Concurrently, genuine defections of Cuban civil and military air and
  surface craft should be encouraged.

  8.
  It is possible to create an incident which will
  demonstrate convincingly that a Cuban aircraft has attacked and shot down a
  chartered civil airliner en route from the United States to Jamaica, Guatemala, Panama, or Venezuela. The destination
  would be chosen only to cause the flight plan route to cross Cuba. The
  passengers could be a group of college students off on a holiday or any
  grouping of persons with a common interest to support chartering a
  non-scheduled flight.

  a. An aircraft at Eglin AFB would be painted and numbered as an exact duplicate for a civil
  registered aircraft belonging to a CIA proprietary organization in the Miami
  area. At a designated time the duplicate would be substituted for the actual
  civil aircraft and would be loaded with the selected passengers, all boarded
  under carefully prepared aliases. The actual registered aircraft would be
  converted to a drone.

  b. Take off times of the drone aircraft and the actual aircraft will be
  scheduled to allow a rendezvous south of Florida. From the rendezvous point the
  passenger-carrying aircraft will descend to minimum altitude and go directly
  into an auxiliary field at Eglin AFB where arrangements will have been made to
  evacuate the passengers and return the aircraft to its original status. The
  drone aircraft meanwhile will continue to fly the filed flight plan. When over
  Cuba the drone will begin transmitting on the international distress frequency
  a “MAY DAY” message stating he is under attack by Cuban MIG aircraft.
  The transmission will be interrupted by destruction of the aircraft which will
  be triggered by radio signal. This will allowICAO radio[14] stations
  in the Western Hemisphere to tell the United States what has happened to the
  aircraft instead of the United States trying to “sell” the incident.

  9.
  It is possible to create an incident which will make
  it appear that Communist Cuban MIGs have destroyed a USAF aircraft over
  international waters in an unprovoked attack.

  a. Approximately 4 or 5 F-101 aircraft will be dispatched in trail from Homestead AFB, Florida, to the vicinity of Cuba. Their mission will be to reverse course
  and simulate fakir aircraft for an air defense exercise in southern Florida.
  These aircraft would conduct variations of these flights at frequent Intervals.
  Crews would be briefed to remain at least 12 miles off the Cuban coast;
  however, they would be required to carry live ammunition in the event that
  hostile actions were taken by the Cuban MIGs.

  b. On one such flight, a pre-briefed pilot would fly tail-end Charley at
  considerable interval between aircraft. While near the Cuban Island this pilot
  would broadcast that he had been jumped by MIGs and was going down. No other
  calls would be made. The pilot would then fly directly west at extremely low
  altitude and land at a secure base, an Eglin auxiliary. The aircraft would be
  met by the proper people, quickly stored and given a new tail number. The pilot
  who had performed the mission under an alias, would resume his proper identity
  and return to his normal place of business. The pilot and aircraft would then have disappeared.

  c. At precisely the same time that the aircraft was presumably shot down, a
  submarine or small surface craft would disburse F-101 parts, parachute, etc.,
  at approximately 15 to 20 miles off the Cuban coast and depart. The pilots
  returning to Homestead would have a true story as far as they knew. Search
  ships and aircraft could be dispatched and parts of aircraft found.[15]

  10.
  Related Operation Mongoose proposals[edit]

  11. Main article: Operation Mongoose

  12.
  In addition to Operation Northwoods, under the Operation
  Mongoose program the U.S. Department of Defense had a
  number of similar proposals to be taken against the Cuban regime of Fidel Castro.

  13. Twelve of these proposals come from a 2 February 1962 memorandum entitled
  “Possible Actions to Provoke, Harass or Disrupt Cuba,” written by
  Brig. Gen. William H. Craig and submitted to Brig. Gen. Edward Lansdale, the commander of the Operation Mongoose project.[16][6]

  14.
  The memorandum outlines Operation Bingo, a plan to;
  “create an incident which has the appearance of an attack on U.S.
  facilities (GMO) in Cuba, thus providing an excuse for use of U.S. military
  might to overthrow the current government of Cuba.”

  15.
  It also includes Operation Dirty Trick, a plot to
  blame Castro if the 1962 Mercury manned space flight carrying John Glenn crashed, saying: “The objective is to provide irrevocable proof
  that, should the MERCURY manned orbit flight fail, the fault lies with the
  Communists et al. Cuba [sic].” It continues, “This to be accomplished by manufacturing
  various pieces of evidence which would prove electronic interference on the
  part of the Cubans.”

  16.
  Even after General Lemnitzer lost his job as the Chairman of the Joint Chiefs of Staff, the Joint Chiefs of Staff still planned false-flag pretext operations at
  least into 1963. A different U.S. Department of Defense policy paper created in
  1963 discussed a plan to make it appear that Cuba had attacked a member of
  the Organization of American States (OAS) so that the United States could retaliate. The U.S. Department
  of Defense document says of one of the scenarios, “A contrived ‘Cuban’
  attack on an OAS member could be set up, and the attacked state could be urged
  to take measures of self-defense and request assistance from the U.S. and
  OAS.”

  17. The plan expressed confidence that by this action, “the U.S. could
  almost certainly obtain the necessary two-thirds support among OAS members for
  collective action against Cuba.”[17][18]

  18. Included in the nations the Joint Chiefs suggested as targets for covert
  attacks were Jamaica and Trinidad-Tobago. Since both
  were members of the British
  Commonwealth, the Joint Chiefs hoped that by secretly attacking
  them and then falsely blaming Cuba, the United States could incite the people
  of the United Kingdom into supporting a war against Castro.[17] As the U.S. Department of Defense
  report noted:

  19. Any of the contrived situations described above are inherently, extremely
  risky in our democratic system in which security can be maintained, after the
  fact, with very great difficulty. If the decision should be made to set up a contrived
  situation it should be one in which participation by U.S. personnel is limited
  only to the most highly trusted covert personnel. This suggests the
  infeasibility of the use of military units for any aspect of the contrived
  situation.”[17]

  20. The U.S. Department of Defense report even suggested covertly paying a
  person in the Castro government to attack the United States: “The only
  area remaining for consideration then would be to bribe one of Castro’s
  subordinate commanders to initiate an attack on [the U.S. Navy base at] Guantanamo.”[17]

  Operation Northwoods Exposed:

  “An aircraft at [US military base] would be
  painted and numbered as an exact duplicate for a civilian registered aircraft.

  At a designated time the duplicate would be substituted
  for the actual civil aircraft and would be loaded with selected passengers, all
  boarded under carefully prepared aliases.

  The actual registered aircraft would be
  converted to a drone.

  Take off times of the drone aircraft and the
  actual aircraft will be scheduled to allow a rendezvous…

  From the rendezvous point the passenger-carrying
  aircraft will descend to minimum altitude [in order to disappear from the
  radar] and go directly into an auxiliary [military base] where arrangements
  will have been made to evacuate the passengers and return the aircraft to its
  original status.

  The drone aircraft meanwhile will continue to
  fly the filed flight plan.

  When over [the target area] the drone will begin
  transmitting on the international distress frequency a ‘MAY DAY’ message
  stating he is under attack by [the chosen enemy]. The transmission will be
  interrupted by destruction of the aircraft which will be triggered by radio
  signal.

  … a pre-briefed pilot would fly tail-end
  Charley at considerable interval between aircraft.

  [After giving the distress call] the pilot would
  then fly at extremely low altitude and land at a secure base. The aircraft would be met by the
  proper people, quickly stored and given a new tail number.

  The pilot and aircraft would then have
  disappeared.

  At precisely the same time that the aircraft was
  presumably shot down, a submarine or small surface craft would disburse F-101
  parts, parachute, etc. [i.e. plane parts].

  Search ships and aircraft could be dispatched
  and parts of aircraft found.”

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • josedomingues
 • Maerel

  …broodje Aap verhaal, zeker wat betreft punt 4. Mobiele telefoons functioneren bij de gratie van zendmasten, en die moeten op een beperkte afstand staan (ik dacht zo’n 30 km). Met 95% van om het even welke route er gevlogen zou zijn, is er echt géén zendmasten in de verste verte te bekennen. En zou dat wel het geval zijn geweest, dan was met een driehoekspeiling allang de locatie van die telefoons achterhaald……de rest van de punten zijn ook tamelijk dubieus, ik snap niet dat je op deze manier de pers wilt halen….

  Thumb up 0 Thumb down 0

ADVERTENTIE

FACEBOOK

ADVERTENTIE

INTERESSANTE WEBSITES

ADVERTENTIE

ARCHIEF
GEWOON-NIEUWS.NL
INFORMATIE
Heeft u interessant nieuws? Mail het ons!
© 2017 gewoon-nieuws.nl