Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website gewoon-nieuws.nl. Meer informatie
Mobiel

Gekunstelde staatsgreep

Dat de Oekraïense opstand feitelijk een door het Westen georganiseerde staatsgreep was en niet alleen maar een protestbeweging voor vrijheid en democratie van de Oekraïense bevolking vindt zijn bevestiging in de sleutelposities die neonazi’s binnen de nieuwgevormde regering hebben ingenomen.

McCain

v.l.n.r. Arseniy Yatsenyuk, Oleh Tyahnybok, John McCain

Hiervoor moeten we teruggaan naar december vorig jaar rond de tijd dat de Amerikaanse diplomaat Victoria Nuland aankondigde dat de Verenigde Staten 5 miljard dollar investeerde om Oekraïners te helpen een nieuwe vorm van bestuur op te zetten. De republikeinse senator John McCain had een ontmoeting met Svoboda partijleider Oleh Tyahnybok toen hij het podium met hem deelde tijdens een evenement en McCain hem de zegen van de VS gaf voor de oppositionele opstand.

Meer recentelijk, om precies te zijn drie weken geleden, had Victoria Nuland een ontmoeting met zowel Tyahnybok alsook Arseniy Yatsenyuk , die nu interim-premier van Oekraïne is. In een uitgelekt telefoongesprek werd Nuland op heterdaad betrapt op de samenspanning om Yatsenyuk te installeren in de regering, nog vóórdat president Victor Janoekovitsj zelfs nog maar gevlucht was uit Kiev. 

Dat aan Tyahnybok en Yatsenyuk de teugels van de macht zijn aangereikt slechts enkele weken nadat Nuland hen het zegel van de goedkeuring van Washington had gegeven, maakt duidelijk dat de Verenigde Staten een centrale rol hebben gespeeld in de omverwerping van een democratisch gekozen regering.

Neonazisme

neonazismeDe achtergrond van Yatsenyuk als bankier maakt dat hij voor Washington de perfecte kandidaat is om de rol van technocraat te gaan spelen die de Oekraïense bevolking moet gaan uitleveren aan de “IMF-schulden-slavenhandelaars”. Hoe dan ook, het op de voorgrond plaatsen van de Svoboda partij is een ijskoud gegeven dat de VS-EU-organisatie duidelijke links heeft naar extremistische groeperingen en antisemitisme. Ondanks dat de Svoboda partij verbonden is aan neonazisme krijgt deze drie belangrijke posities in de nieuwe regering. Deze omvatten de levering van de vice-premier, het ministerie van Landbouw en het ministerie van Milieu. Naast deze functies is een Svoboda-lid aangesteld als nieuwe procureur-generaal in de interim-regering.

sieg heil

Oleh Tyahnybok

De Amerikaanse steun voor de rol die de Svoboda partij in de staatsgreep speelde is vergelijkbaar met de steun die de extremisten in Syrië van de VS krijgen. De Amerikanen gooien hun volle maar verderfelijke gewicht in de strijd door achter een van de meest beruchte politieke partijen in Europa te gaan staan. Aanhangers van deze partij droegen tijdens de ‘opstand’ zogenaamde “Wolfsangel” armbanden met hetzelfde logo dat gebruikt werd door Hitlers Waffen SS en talloze neonazi groeperingen wereldwijd. Terwijl hun partijfunctionarissen de afgelopen jaren herhaaldelijk schaamteloze antisemitische uitlatingen hebben gedaan, is het meest schokkende misschien wel dat een top lid van de partij, Yuriy Mykhalchyshy, een denktank heeft opgericht met de naam “Joseph Goebbels Politieke Research Centre”, als eerbetoon aan de nazi propaganda minister onder Hitler.

Bron: InfoWars.com


 • Gerrit Gerrits

  poetin is mijn grooooote held

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • Gerrit Gerrits

  het wordt een heeeeeeeeeeete zomer

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • Gerrit Gerrits

  er zijn al meeeeedere gekken die zich kapot gelopen hebben op de halstarrigheid van de russen napoleon hitler

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • neonazi,freemason,vaticaan,bilderbergers, pentagon,IMF,CIA,scottisch rite,WHO,VN,rode kruis(zwitserland=vrijmetselarij), FED, ECB=illuminazi..
  hoe diep die bloeddorstige,oorlogzuchtige,chaosmakende pionnen van satan in de bloederige satanische rituelen van hun demonische occult zitten….
  de grootste truc van de duivel was mensen te laten geloven dat satan niet bestaat zodat ze er mee hun (bloeddorstige, onrechtvaardige,oorlogzuchtige,haatmakende)daden,kinderverkrachtende rituelen kunnen rechtvaardigen.dan zeggen ze dat slechtheid, onrechtvaardigheid,karma,spirituele niet bestaat.
  alles is materie, niet waar? alles is toeval, niet waar?
  evolutie is alles die wat leeft verklaart, niet waar?
  hoe de gevestigde eliten rulers graag het veevolk in ontwetendheid willen houden,in de mist van lust en materiele begeertes& sensaties en korstondige good feeling vermaak….ondertussen plegen de demonische elitenclub , de eliten genocideplegers hun misdaden tegen mensheid en alles wat leeft zonder dat het opgevallen wordt door makke schapen(sheeple/veevol)wordt hoe ze te werk gaan ,alles is toeval, niet waar?

  ik zou zeggen (onder-)zoek het en gij zult vinden…!

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • Bij nader inzien

  De hamvraag is en blijft voor mij waarom onze West-Europese media en politici zo excessief partijdig zijn. Dit soort feiten worden nagenoeg genegeerd en we moeten koste wat koste anti-Russisch geïndoctrineerd blijven. Het kan toch niet zo zijn dat elke journalist omgekocht os of onder druk staat? Ik herinner me nog heel goed de tijd dat de eerste Nederlandse journalisten rond 1970 na jaren van eenzijdige propaganda de waarheid over de Vietnam oorlog gingen schrijven. Zou dat nu iets zijn wat zover onderdrukt wordt dat het nooit zover komen zal?

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • Marc Cuypers

  voordeel is de winter is bijna voorbij !

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • Marc Cuypers

  Op zich ben ik geen groot believer in wat uliminatie betreft maar in u betoog zit vrees ik een bron van waarheid in .

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • Jürgen Sommer

  Mijn god.. wat een relaas. Als je al de waarheid in de stuk wilt vinden en alle emotie eruit viltert, blijft er weinig over. Overigens wel vermakelijk geschreven. Al vind ik het eerder een hilarisch stuk dan een serieus betoog.

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • Je weet dat ik het gelijk hebt.anders waarom maak je je druk over wat ik schreef.
  Dat zegt meer over jou dan..een doofpotter.
  Zit je ook in satanische occultisme, een pion?ben je een vrijmetselaar wellicht?
  Maar dat is typisch .zo gaan ze ieder kritisch persoon met kritisch denken belachelijk maken .
  Maar dat zijn we al gewend…

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • Kakkahoofd

  Dude, laat mensen zoals Jurgen maar gaan… Ik voel je en snap wat je zegt, mensen worden idd dom gehouden, consumentenslaaf gemaakt. De top wordt geinspireerd door een zeer anti humanistische spirit die voeding krijgt in de harten van de elite. Het enige wat zij de wereld in stralen is dood, angst en onrecht. Truth, Light and freedom will set us free, maar de mensen zijn als zo geprogrammeerd dat ze het wel goed vinden en dit 3D spel waarin corruptie en misleiding de boventoon voeren graag meespelen… Thanks voor je betoog dude!

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • Kakkahoofd

  Je sarcasme inspireert niet echt Jurgen… Go try again!

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • Max Vogel

  Tsjonge, jonge. Wat een ongeloovelijk dom gelul. Ik kan veel onzien aan, maar dit gaat te ver !!!

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • willy

  oh my God Poetin die zich bijna Stalin waant
  die denkt dat hij alles mag , alles wat die deed is zo illegaal als wat hij is een despoot, een potentaat,
  en heeft eerst gigantische propaganda gemaakt ( Oekraïners zijn fascisten nog geen 3%!) en zo verdeel en heers politiek gevoerd daar is die goed in
  en dan militaire bezetting , ongelooflijk , zijn enige bedoeling was Sevastopol in handen krijgen het is geopolitiek niets anders in zijn ogen
  en er zijn beelden die de wereld rond gaan ivm aanval op Oekrainse kazerne vandaag de reporters moesten filmmateriaal afgeven maar toch konden ze via hun kledij nog zaken filmen en uit Oekriane krijgen krijgt een vervolg die man die dat hier oorspronkelijk deelde zit fout

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • Wim Goorman

  Het is meeheulen met de wolven! Als je je niet anti-Russisch opstelt hier in het Westen, dan word je mee gediaboliseerd met Putin. We zijn in gevaarlijke tijden terechtgekomen. Ik heb al commentaren gezien van Amerikanen die stellen “Russia, the ennemy of the world”. Dit is gevaarlijk. Zoiets werd eind jaren dertig ook gesteld over de Joden. Er zijn heel wat andere regimes in de wereld die veel gevaarlijker en minstens even corrupt zijn.

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • Wim Goorman

  Putin met Stalin vergelijken is er wel ver over, hoor! Stalin was volgens mijn een nog veel groter monster dan Hitler. Putin heeft niet de Goelag-archipel uitgevonden en evenmin miljoenen van zijn eigen mensen afgemaakt! We zijn blijkbaar in een trend gekomen waarin politieke tegenstanders gediaboliseerd worden en vergeleken worden met monsters uit het verleden. Dat is al te gemakkelijk.

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • Karel Kritisch

  Het is een feit dat Svoboda een neonazistische signatuur heeft. http://nl.wikipedia.org/wiki/Svoboda_%28partij%29

  Thumb up 0 Thumb down 0

ADVERTENTIE

FACEBOOK

ADVERTENTIE

INTERESSANTE WEBSITES

ADVERTENTIE

ARCHIEF
GEWOON-NIEUWS.NL
INFORMATIE
Heeft u interessant nieuws? Mail het ons!
© 2017 gewoon-nieuws.nl