Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website gewoon-nieuws.nl. Meer informatie
Mobiel

Achtste slachtoffer dit jaar

lirrEen Manhatten handelaar bij “Midtown Vertical Group” vond dinsdagochtend de dood toen hij voor een rijdende “Long Island Rail Road” trein sprong. Dit markeert de achtste dode in zeer korte tijd dit jaar van een financiële professional. De 47-jarige Edmund Reilly sprong om 6.00 uur voor een LIRR trein in de buurt van het Syosset treinstation en was op slag dood. Reilly’s identiteit werd bevestigd door Salvatore Arena, een woordvoerder van LIRR, die zei dat een onderzoek naar het incident wordt voortgezet. Passagiers aan de westkant van de sneltrein vertelden de MTA onderzoekers dat zij een man zagen staan bij de sporen voordat hij voor de trein sprong.

Rob Schaffer, een managing director bij Vertical vertelde de “New York Post” in een e-mal: “Eddy was een geweldige kerel, wij zijn zeer ontdaan en zullen hem heel erg missen”. Reilly was een gescheiden vader van drie kinderen en had een huis gehuurd om de hoek van zijn ex-vrouw in East Norwich, New York.

Een vriend van de familie zei tegen de Post dat hij de handelaar zondag nog had gesproken en vond dat hij er slecht uitzag.

Bron: NYPost.com


 • Bij nader inzien

  Enorm verdrietig hoe mensen zo gebrainwashed kunnen zijn dat ze hun leven zonder financiëel gewin van geen enkele waarde kunnen vinden. En hoe ze dus kennelijk ook de levens van gewone mensen, schoonmakers of bediendes bij bijvoorbeeld McDonald’s als volstrekt waardeloos ervaren.

  Je zou hier iets mee moeten kunnen doen: allereerst dit type mens dat doorgaans geen donder over heeft voor dingen als sociale voorzieningen of een fatsoenlijk leefbaar loon voor minder geschoolden als het ware met hun neus in de poep duwen voordat het te laat is, hen tonen hoe prachtig het leven kan zijn ook al heb je net zoveel als ieder ander en niet tig maal meer dan een ander.

  Maar goed, dan kom ik zoals steeds op hetzelfde thema uit: onze westerse media die er alles aan doen om dat brainwashen te bevorderen. Je deugt alleen maar als je ervoor zorgt dat je meer hebt dan een ander, dat begint tegenwoordig al bij peuters jonger dan de kleuterleeftijd: er moet gepresteerd, gepresteerd, gepresteerd worden. En wie daar niet het I.Q., de lichamelijke of geestelijke gezondheid of de mentaliteit voor heeft die laten we toch lekker stikken? Al dien ze de allerbelangrijkste dingen zoals voedsel op het land groeien of onze rommel achter onze kont opruimen.

  Ik blijf hopen dat er ooit weer een nieuwe génération ’68 zal opstaan. Mensen die de medemens belangrijker vinden dan het geld of de carrière. Dit kan gewoon niet eeuwig zo door blijven gaan!

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • Marg00tje

  Wat weten zij wat wij nog niet weten? Waarom laten ze dan geen boodschap na?

  Thumb up 0 Thumb down 0

ADVERTENTIE

FACEBOOK

ADVERTENTIE

INTERESSANTE WEBSITES

ADVERTENTIE

ARCHIEF
GEWOON-NIEUWS.NL
INFORMATIE
Heeft u interessant nieuws? Mail het ons!
© 2017 gewoon-nieuws.nl