Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website gewoon-nieuws.nl. Meer informatie
Mobiel

Achtste slachtoffer dit jaar

lirrEen Manhatten handelaar bij “Midtown Vertical Group” vond dinsdagochtend de dood toen hij voor een rijdende “Long Island Rail Road” trein sprong. Dit markeert de achtste dode in zeer korte tijd dit jaar van een financiële professional. De 47-jarige Edmund Reilly sprong om 6.00 uur voor een LIRR trein in de buurt van het Syosset treinstation en was op slag dood. Reilly’s identiteit werd bevestigd door Salvatore Arena, een woordvoerder van LIRR, die zei dat een onderzoek naar het incident wordt voortgezet. Passagiers aan de westkant van de sneltrein vertelden de MTA onderzoekers dat zij een man zagen staan bij de sporen voordat hij voor de trein sprong.

Rob Schaffer, een managing director bij Vertical vertelde de “New York Post” in een e-mal: “Eddy was een geweldige kerel, wij zijn zeer ontdaan en zullen hem heel erg missen”. Reilly was een gescheiden vader van drie kinderen en had een huis gehuurd om de hoek van zijn ex-vrouw in East Norwich, New York.

Een vriend van de familie zei tegen de Post dat hij de handelaar zondag nog had gesproken en vond dat hij er slecht uitzag.

Bron: NYPost.com


ADVERTENTIE

FACEBOOK

ADVERTENTIE

ADVERTENTIE

ARCHIEF
GEWOON-NIEUWS.NL
INFORMATIE
Heeft u interessant nieuws? Mail het ons!
© 2018 gewoon-nieuws.nl