Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website gewoon-nieuws.nl. Meer informatie
Mobiel

Tanks voor Oekraïne

bob-dole

Bob Dole

Voormalig Senaatsvoorzitter en republikeins presidentskandidaat Bob Dole heeft zich uitgesproken voor het versturen van zware wapens, waaronder tanks, naar de fascistische junta in Oekraïne.

Dole sprak in Kansas ongeveer 75 mensen toe en zei: “Er zijn een heleboel dingen die we kunnen doen. In de eerste plaats zouden we de arme Oekraïners kunnen helpen met het sturen van tanks en andere wapens. Dit zal Poetin doen begrijpen dat we serieus zijn. Zonder dat we troepen sturen naar Oekraïne tonen we aan dat we serieus bereid zijn het Oekraïense volk te helpen hun vrijheid te behouden.

Gevolgen

raketsysteemTot nu toe hebben we niet meer gedaan dan speeches te houden waarin we zeggen dat er ‘gevolgen’ voor het Rusland van Poetin zullen zijn”. Hij zei ook dat de Verenigde Staten in Polen een raketsysteem bij de Russische grens zou moeten zetten. Ondertussen pronkt het Amerikaanse ministerie van Buitenlandse Zaken met ‘het fotografisch bewijs’ dat Rusland het oosten van Oekraïne saboteert. Ondanks dat de authenticiteit van de foto’s onafhankelijk niet kon worden geverifieerd, zei een woordvoerster van het Amerikaanse ministerie, Jen Psaki, dat de beelden bewijzen dat Rusland niet veel goeds in de zin heeft. “Deze foto’s zijn slechts een verder bewijs van het verband tussen Rusland en de gewapende militanten”, zei ze.

Het Amerikaanse ministerie van Buitenlandse Zaken heeft een belangrijke rol gespeeld tijdens de staatsgreep in februari toen de democratisch gekozen Janoekovitsj het veld moest ruimen voor de installatie van een regering bestaande uit twee ultranationalistische en neofascistische partijen, “Svoboda” en “Right Sector”.

Bron: InfoWars.com


ADVERTENTIE

FACEBOOK

ADVERTENTIE

ADVERTENTIE

ARCHIEF
GEWOON-NIEUWS.NL
INFORMATIE
Heeft u interessant nieuws? Mail het ons!
© 2018 gewoon-nieuws.nl