Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website gewoon-nieuws.nl. Meer informatie
Mobiel

“International Tribunal into Crimes of Church and State”

paus franciscusDit artikel is gebaseerd op een exclusief interview met Kevin Annett van het Internationaal Tribunaal into Crimes of Church and State (ITCCS) over de procesvoering deze week in het “Brussels Common Law Court of Justice”. Vijf rechters en 27 juryleden uit zes landen, waaronder de Verenigde Staten beschouwen bewijsmateriaal over meer dan 50.000 vermiste kinderen uit Canada, de VS, Argentinië en Europa waarvan vermoed wordt dat zij het slachtoffer zijn van een internationaal opererende cultus van kindoffers aangeduid als de “Negende Cirkel”.

Verkrachting tijdens rituele kindoffers

Twee adolescente meisjes beweerden dat Paus Franciscus hen heeft verkracht terwijl hij deelnam aan rituele kindoffers. Acht ooggetuigen bevestigden de beschuldigingen volgens een deze week gepresenteerd bewijs op een Brusselse rechtbank van het Hof van Justitie. De satanische rituele kindermoorden zouden hebben plaatsgevonden tijdens de Lentes van 2009 en 2010 op het platteland van Holland en België.

Franciscus als priester en bisschop

Volgens verslagen uit de Vaticaanse archieven was Franciscus ook dader tijdens een satanisch kindoffer ritueel toen hij nog actief was als Argentijns priester en bisschop. Een vooraanstaande Vaticaanse official en voormalig medewerker van de Vaticaanse Curie verschafte de verzegelde documenten voor gebruik door de rechtbank. Volgens een ABC-nieuwsbericht is dit niet de eerste keer dat het Vaticaan wordt verdacht van satanische activiteiten.

Militaire junta Argentinië

Een andere getuige was opgeroepen om te getuigen dat zij aanwezig was bij ontmoetingen die Franciscus had met de militaire junta in Argentinië in 1970 tijdens de Vuile Oorlog. Volgens de getuige hielp Franciscus de kinderen van vermiste politieke gevangenen uit te leveren aan een internationale organisatie van kinderuitbuiting die gerund werd door een kantoor in het Vaticaan.

Vaticaanse geheime archieven

De hoofdaanklager vertelde de vijf rechters en de 27 juryleden dat: “Documenten afkomstig uit de Vaticaanse archieven welke gepresenteerd werden aan de rechter geven duidelijk aan dat de Jezuïeten eeuwenlang een vooropgezet plan hanteerden om pasgeboren baby’s te ontvoeren, ritueel te vermoorden om vervolgens hun bloed te consumeren”. Dit plan was geboren uit een verwrongen idee om geestelijke kracht te ontlenen aan de levensader van de onschuldige kinderen waardoor politieke stabiliteit van het pausdom in Rome werd verzekerd. Deze daden zijn niet alleen genocidaal maar systematisch geïnstitutionaliseerd in het klerikale systeem sinds minstens 1773. Ze lijken te zijn uitgevoerd door de Rooms Katholieke Kerk, de orde van jezuïeten en elke volgende paus.

Joseph Ratzinger

Twee getuigen beweerden dat zij als kinderen aanwezig waren bij kindoffers met de voormalige paus Benedictus (Joseph Ratzinger). Volgens aan het hof gepresenteerde Vaticaanse verslagen heeft Ratzinger sinds minstens 1962 deelgenomen aan rituele kindoffers als lid van de “Kinghts of Darkness” (Ridders van Duisternis). Ook was Ratzinger tijdens de Tweede Wereldoorlog assistent SS-aalmoezenier in het concentratiekamp Ravensbruck. De kinderen die ritueel gedood moesten worden werden geleverd door gevangen kampbewakers in het vernietigingskamp. De “Nazi Waffen SS Divisie Knights of Darkness” werd door Adolf Hitler in 1933 opgericht en omhelsde het oude heidense, occulte geloof in menselijke offers.

Toos Nijenhuis

De Nederlandse Toos Nijenhuis, zelf slachtoffer van ritueel kindermisbruik getuigt in onderstaande video over het gruwelijk offeren van kinderen.


Bron: Examiner.com


 • vladi

  het word tijd dat de ‘royals’ geelimineert worden.
  laten we de jacht openen.

  hoeveel kinderen hebben deze hel moeten doorstaan voor de hobby
  van de elite?

  fff

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • Irma

  Een beeld ter herinnering aan paus Joh. Paulus die zondag heilig wordt verklaard en dat nu breekt in Italië..? Toeval bestaat niet

  http://nos.nl/artikel/639842-student-gedood-door-christusbeeld.html

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • anoniempje

  Bronnen onderzoek kan ook geen kwaad: rationalwiki.org/wiki/International_Tribunal_into_Crimes_of_Church_and_State

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • vladi

  dat is voor vladi en Alle kinderen géén gerechtigheid.
  we moeten de jacht openen!

  fff

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • Jonne

  schokkend…. als het waar is, moet de onderste steen boven komen en zullen de schuldigen terecht moeten staan. Voor een wereldse rechtbank dan wel… het einde van de katholieke kerk zoals we hem kennen? Wie weet….

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • Bij nader inzien

  Nog een paar van dit soort onzin-artikelen en ik zeg gewoon-nieuws vaarwel. Dit soort flauwekul heeft niets meer met nieuws te maken, van ook maar de geringste bewijsvoering is ook absoluut geen sprake. Dit is gewoon-nieuws niet waardig.

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • Ramon

  Misschien moet je gewoon ff je ogen open doen

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • Bij nader inzien

  Ach Ramon, ik heb in de zeventiger jaren in de VS gewoond. Daar werd je dagelijks gebombardeerd met dat soort volslagenonzin. Waarom denk je dat daar in die tijd films als “The Exorcist” gemaakt werden. Dat soort flauwekul inclusief UFO’s die mensen ontvoeren en een hele hoop andere krankjoreme beweringen komen in het kader van de steeds verdergaande Amerikanisering van ons land nu kennelijk steeds meer hierheen.

  Enfin, kijk maar naar die onzinnige kletspraat over het ergens neergestorte vliegtuig van Malaysian Airways. Het ontbreekt er nog maar aan dat ze gaan zeggen dat de mensen uit die verongelukte Koreaanse boot in werkelijkheid zijn opgehaald door dat verdwenen viegtuig en nu daar verder in gevangenschap leven. Moet ik dat soort dronkemanspraat en volslagen onbewezen verdachtmakingen nou ineens serieus gaan nemen? Alleen maar omdat er ergens iemand is die zoiets beweert? Kom nou. Als jij graag in sprookjes gelooft, “be my guest” maar ik blijf liever met twee benen op de grond staan.

  Bovendien vind ik het uitermate wrang om nu er eindelijk een paus is met bescheiden menselijk gedrag en een beminnelijk-toegewijde instelling met zulke krankzinnige lasterpraatjes te belasten. Ik denk dat je geen groot mensenkenner hoeft te zijn om te weten dat het een door en door goed mens is ook al zal ik het met zijn geloof nooit eens worden. Voor de goede orde, ik ben niet gelovig, zeker niet katholiek, heb ook niets met de kerk als zodanig. Integendeel.

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • Naam

  Helaas is dit geen onzin….the truth is stranger than fiction….

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • Earth&Beyond

  Dan komt de voorspelling van St. Malechy toch uit: deze paus (Peter the Roman) brengt de kerk ten val…

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • Bij nader inzien

  Dankjewel voor deze nuttige link. Jammer dat meneer Diks niet verder keek dan zijn neus lang is, dan had hij zichzelf hier niet zo voor joker gezet met deze onzin.

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • John Diks
 • Bij nader inzien

  Beste John,
  Luister nou eens kritisch naar de link die je hier wegzette. Luister naar de 24e minuut van het verhaal, over het bestaan van een ander, groter soort mensen, geen buitenaardse wezens maar qua DNA vergelijkbaar met ons dat onder invloed van het feit dat de zeespiegel na de IJstijd 400 meter steeg uiteindelijk zich in het vaticaan zou hebben verstopt en van daaruit de wereld regeren. Ben je echt zo ver heen dat je dat soort waanzin gelooft?

  Natuurlijk, die mevrouw klinkt heel rationeel. Misschien is dat voor Europese begrippen nieuw maar als je in de VS woont krijg je vrijwel dagelijks op de vele “talkradio” stations vergelijkbare dingen te horen. Niet zelden ook over Europa en ook een enkele keer over ons land, en daar hoor je vaak zoveel feiten genoemd waarvan je uit eigen ervaring weet dat ze niet kloppen dat het niet moeilijk valt om in lachen uit te barsten.

  Een algemene tip: mensen die echt kennis hebben van dingen die jij en ik niet hebben vertellen een verhaal in de trant van “beste mensen, ik ben achter deze feiten gekomen, en vanuit die feiten vermoed ik dat de zaak zo-en-zo ligt of dat zus-en-zo de meest logische gevolgtrekking is”. Ze maken een duidelijke afscheiding tussen de dingen die ze weten en de dingen die ze vermoeden of daaruit concluderen.

  Mensen die met een “know-it-all” mentaliteit alles op één hoop gooien en je even precies haarfijn komen uitleggen hoe het zit zijn doorgaans charlatans. Simpelweg omdat het niet mogelijk is om alles wat je zegt zeker te weten. Of het nu gaat om de bewering dat zowel Lincoln als Kennedy door de Jezuïeten zou zijn vermoord of om het hele goud-verhaal, het is klinkklare nonsens. Bovendien schijn je je niet te realiseren dat goud industrieel gezien van nauwelijks enige waarde is.

  De hoofdwaarde ligt in het je ermee kunnen behangen, aapjes houden van glimmende dingetjes. Op een moment dat er werkelijke nood aan de man is en mensen moeten denken aan lijfsbehoud is goud wel het allerlaatste wat nog waarde heeft. En de wereld regeer je er zeker niet mee. En als je toch in dit soort indianenverhalen wilt geloven, er zijn vergelijkbare verhalen over heel veel andere groeperingen, denk maar eens over de macht van de vrijmetselarij om een voorbeeld te noemen. Mensen houden ervan spoken te zien en te denken dat ze achter allerlei “waarheden” komen van dingen die in het diepst verborgen zitten.

  In werkelijkheid is de situatie uitermate simpel: je hebt een relatief kleine groep zeer vermogende mensen die er alles aan doen om hun vermogen ten koste van alles denkbare te vergroten. Een groep die het niet kan uitstaan dat er landen als die in het oostblok bestonden waarbinnen ze geen geld konden “verdienen”. Even dachten ze dat ze het qua Rusland voor elkaar hadden toen Yeltsin er zo’n ongelofelijke puinhoop van maakte en het land economisch naar de afgrond stuurde en nu zijn ze uitermate gefrustreerd dat Poetin dat heeft gekeerd en ze niet langer ongelimiteerd kunnen profiteren om niet het woord plunderen te gebruiken. Dat is in essentie wat er op dit moment aan de hand is qua machtsverhoudingen.

  Het enige waar ze bang voor zijn is dat Europa, de EU, vroeger of later ook een politieke eenheid zal vormen en ook weerstand tegen die in meerderheid Amerikaanse belangen zal gaan bieden. Om maar een voorbeeld te noemen: nu chanteren multinationals Nederland en vrijwel elk EU land met “als we bij jullie belastingen moeten betalen gaan we wel vanuit je buurland produceren en staan hier alle werknemers op straat”. Dus betalen multinationals nagenoeg geen belastingen. Een echt Verenigde EU zou daar een radicaal eind aan kunnen maken als de politieke wil er is. Dus worden via alle denkbare kanalen domme mensen beïnvloed om anti-EU te zijn zodat dat nooit zal gebeuren. En dus de rijken en de grote corporaties ongestoord hun mammoetwinsten kunnen blijven binnenharken. Ze zijn er helaas de laatste tijd ontzettend succesvol in. Dat is waar het wat mij betreft echt in de wereld om gaat. De rest is afleiding om ervoor te zorgen dat we ons daarom bekommeren en de gedragingen van de graaiers zo snel mogelijk weer vergeten zodat ze ongestoord verder kunnen gaan.

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • trailer

  Betreft kletspraat over dat vliegtuig…. de grootste kletspraat is wel dat er echt niets teruggevonden wordt. Echt alles is onder de zeebodem verdwenen, drijfbaar of niet. En de beeldherkenningssoftware die permanent de hele aarde scant en een haar in je achtertuin kan zien, heeft ook niets gevonden.
  Knap dat je zonder feitenkennis de paus als oprecht en goed mens beoordeelt. Wel eens verdiept in gedrag van psychopaten? Hiermee wil ik overigens niet ontkennen dat je gelijk kunt hebben maar wel dat je redenering op wellicht even weinig kennis is gestaafd of je moet argumenten verzwijgen….

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • Bij nader inzien

  Ik zou jou ook niet voor een psychopaat uitmaken zonder daarvoor keiharde bewijzen te hebben. Gewoon een kwestie van elementair fatsoen. Ik geef toe dat dat tegenwoordig niet meer zo in de mode is onder sommige mensen.

  Ten aanzien van dat vliegtuigverhaal, daar heb ik evenmin een dermate absolute kennis dat ik iets keihard zou kunnen beweren. Evenmin hebben anderen dat die met de meest buitenissige stellingen komen. Zelfs al zou iemand zich afvragen of iets er misschien ook wel zus of zo uit zou kunnen zien heb ik weinig moeite. Maar doorgaans worden tamelijk vergezochte verhalen als keiharde waarheid weggezet zonder dat daarvoor enig hard bewijs wordt aangevoerd. En dat ervaar ik als het werk van mensen die om het mild te zeggen de vaste grond onder de voeten allang kwijt zijn geraakt.

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • Peter

  Ooit weleens de Jezuïeten eed gelezen. En dan vooral de tweede eed die deze “beminnelijke Paus” afgelegd heeft. Toegewijd wel.

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • Bij nader inzien

  Nee Peter, nooit gelezen. Maar ik heb wel enkele Jezuïten gekend waaronder een uitermate integere docent rechtsfilosofie die zijn leven gewijd had aan het thema “Mensenrechten” dat in mijn studietijd nog in opkomst was.
  Ik vind het nogal goedkoop om allerlei archaïsche dingen op mensen van nu te plakken. Net als de flauwekul van “Mohammed was een pedo” omdat hij met een zeer jong meisje trouwde, overigens zonder in de eropvolgende tijd het kind seksueel aan te raken. Zo’n eed zal vele eeuwen geleden vast wel letterlijk zijn genomen maar dat wil niet zeggen dat dat nu nog zo is. Wij zingen ook massaal het Wilhelmus zonder dat we van plan zijn de Koning van Spanje te gaan eren.
  Ga redelijk met medemensen om en probeer hen niet met “slimme” vondsten in een hoek te zetten. Want dat is doorgaans de grofst denkbare vorm van onrecht die je een ander kunt aandoen.

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • merlijn

  maar kun jij het tegendeel bewijzen mijn beste bij nader inzien?

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • merlijn

  en wie zegt dat jij gelijk hebt?

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • merlijn

  eigenlijk mijn beste doe jij precies hetzelfde waar je een ander op bekritiseert.

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • Anna

  Ik volg deze verhaal al langer op diverse nieuwsbronnen….en het is helaas gruwlijk waar.
  Het Vaticaan is een plek waar de duivel woont.
  Mensen die zeggen dat ze God vertegenwoordigen, en vervolgens zichzelf niet eens aan de 10 geboden kunnen houden…..(als ik mezelf nu duidelijk wil uitdrukken, zijn er geen scheldwoorden dit het kunnen omschrijven)
  Dit artikel word nog netjes gehouden, in vergelijking van de beesten die in het vaticaan zitten.

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • Kathe

  Anna, in het land der blinden is Een-Oog nu eenmaal koning, en door zijn beperkte waarnemingsvermogen vekondigt hij dus bij nader inzien hoofdzakelijk onzin.Ik begrijp even niet waarom die Bij nader inzien zo hoogen langdurig in de pen kruipt met stellingen die zo klinkklare onzin zijn.
  Met dat vliegtuig en die veerboot zou overigens iedere gezond denkende burger tot nadenken moeten stemmen waarom daar zo veel media aandacht naar toe gaat.

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • Earth&Beyond

  Ana, als er nog veel meer bewuste mensen rondliepen zoals jij, kon het nog wel eens goed komen met de wereld. Ik denk dat die ‘bij nader inzien’ betaald wordt om echt nieuws aan te vallen….

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • Gerry1211

  Ik heb Gewoon Nieuws al lang opgegeven. Bij tijd en wijle kijk ik er na om te zien wat de laatste nonsense is. Maar ik heb vandaag wel all uw commentaar gevolgd. En ik moet zeggen dat u vandaag “my most favorite person” bent. LOL
  Ik woon al 51 jaar in de VS. Ik vind dagelijks dergelijke nonsense van John Diks en Irma op het zogenaamde alternative nieuws hier in de VS. Nederlanders hebben een probleem met het onderscheiden van a rational and evidence supported narrative vs that of nutters. Irma’s favorite person is Gordon Duff of Veterans Today who has been exposed as the greatest fraud, with more than 9 lives, and who, by his own admission on video claims that more than 40% of what he claims is false, because if it were true he’d have been killed.
  Peddling bulldinky just because it is OTHER than the MSM is as much disinformation as the MSM is.
  Gewoon Nieuws doet niets anders.

  Many thanks for the chuckle today 🙂

  PS If you are interested in credible alernatieve sites this side of the pond let me know.

  Thumb up 0 Thumb down 0

ADVERTENTIE

FACEBOOK

ADVERTENTIE

INTERESSANTE WEBSITES

ADVERTENTIE

ARCHIEF
GEWOON-NIEUWS.NL
INFORMATIE
Heeft u interessant nieuws? Mail het ons!
© 2017 gewoon-nieuws.nl