Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website gewoon-nieuws.nl. Meer informatie
Mobiel

Verkiezingen?

Aapmens ziet rood potlood aan voor banaan!’

Rood_potlood

Politieke marskramers komen eens in vier jaar langs

Gaat het u lukken vandaag? Kunt u voor uzelf nog langer volhouden dat we vandaag heel ‘verlicht’ democratisch bezig zijn? Zelfs als minder dan de helft van de mensen gaat stemmen en politici toch bepalen voor iedereen ‘wie of wat het wordt’! Is dat nou democratie? Is hier sprake van “volksheerschappij”? Het antwoord laat zich raden, wij hebben hier te maken met een dictatuur van de minderheid aangedreven door politieke marskramers die zich eens in de vier jaar melden aan uw voordeur.

 

wim vd kamoWim van de Camp: (2012)”Directe democratie is einde westerse samenleving”
http://youtu.be/-IiQHFH8_t0

Wim van de Camp, de man die ons al 36 jaar politiek ‘vertegenwoordigt’ waarvan 5 jaar in het Europarlement kan het ons niet vaak genoeg vertellen. Directe Democratie zal ons terugbrengen tot niveau ‘aapmens’, wij kunnen dat als samenleving niet aan! Zelf wetsvoorstellen indienen en over bestaande wetten stemmen, het is ondenkbaar. Wij zijn er niet op gebouwd, het is beter als we dat over laten aan politici, mensen als Wim.
Wim van de Camp is slechts 1 van de Europarasieten die We Are Change Rotterdam voor de camera haalde maar laten we eerst beginnen met een kort geschiedenislesje over de EU. Mensen met ‘grote belangen’ kwamen begin jaren vijftig bij elkaar om die ‘grote belangen’ veilig te stellen voor de toekomst. De Europese Gemeenschap voor Kolen en Staal of de EGKS was een 6 Europese landen tellende organisatie die bedoeld was om een ononderbroken voorziening van staal en kolen te garanderen voor de heropbouw van Europa na de Tweede Wereldoorlog. Uiteraard deed niemand mee die daar niet 100% voor was, we hebben het hier immers over ‘Big Business’. Wat miste was echter maatschappelijk draagvlak, dat probleem werd opgelost door het in stand brengen van een democratisch lijkend orgaan dat de belangen van banken, multinationals en de overheid doet versmelten.

Rinnooy Kan2Alexander Rinnooy Kan: (2013) “Niet veel keuze” dan offeren aan ‘EU- religie’.
http://youtu.be/z9pmtlQlYfo

Het hoogst haalbare in de democratie wordt verpakt in een simpel kleurrijk ritueel dat belangrijk wordt gemaakt door de media. De gang/ eeuwig herhalende processie naar een klein hokje waar u een rondje met rood mag inkleuren. De banaan blijft helaas al jaren uit waarschijnlijk omdat de Europarlementariërs dat een te grote investering vinden.

 

Neelie-Kroes-European-Com-007Neelie Kroes: (2013)”privacy onder druk door Cybersecurity Strategy Europe?” (EN Subs)
http://youtu.be/hOP60Av1P6c

Tot zover de oorsprong en waar zijn we nu beland? Wanneer Neelie Kroes als EG-commissaris (een benoemde functie, niks democratisch aan) naar de Bilderberg Conferentie gaat op ‘persoonlijke titel'( niks democratisch aan), dan gaat de rekening toch echt naar Brussel, en wordt dus door u betaalt. Een imposante financieel-politieke constructie! U hoeft er ook amper iets voor te doen, alleen een enkele keer een vakje rood kleuren op een bepaalde dag. Oh ja en natuurlijk de rekeningen betalen die voortkomen van de ‘deal makers’ maar daar hoeft u geen moeite voor te doen, dat regelt de overheid wel voor u.

De EU rekeningen, we spreken er schande van maar tegelijk halen we de schouders op en zeggen: “Zo werkt het, je kan er toch niks aan doen!” Ondertussen hangen de houten borden vol met posters van politici die voor u daar wel willen gaan zitten in Brussel. Graaiers, democratische parasieten die ook nog eens wetten voorbrengen die u nog meer zullen beperken. Hierna ziet u ongetwijfeld weer berichtjes op Facebook opduiken met daarin de ondertussen wanhopig aandoende vraag: “Wanneer komen wij in opstand?”
Ook hier is het antwoord snel gegeven; Die opstand,die komt er niet, want de overheid zal alles doen om ons daar vooral van te weerhouden. De media wordt in stelling gebracht en toont trots de ‘Matroesjka verzameling van politieke macht’ die steeds groter wordt en steeds verder van u af gaat staat. Nu nog Den Haag en Brussel maar in de toekomst de VN of de opvolger daarvan. Ook in de toekomst zullen alle grote belangen worden behartigd van de banken en multinationals en zullen politici hun baangarantie voor de eeuwigheid zeker willen stellen. Gelukkig blijven er ook nog dingen zoals ze waren.. U betaalt nog steeds de rekening en u mag in de toekomst nog een keertje extra de gang naar een stemhokje maken om een rondje rood te kleuren, helaas, er volgt geen banaan.

Marije Cornelissen bevestigt: (2013) vrouwen extra getroffen door crisis
http://youtu.be/1VnnpIQdxB4

Paul Tang; (2014) ‘Wederkerigheid Wizard’ geconfronteerd!
http://youtu.be/jodgptxHJZI

Hans van Baalen‘s beste bezuinigingsmethode? (2013) “Overheid moet in eigen vlees snijden.”
http://youtu.be/Cw_-jeC33eY

Bron: Facebook.com/WeAreChangeRotterdam

 


ADVERTENTIE

FACEBOOK

ADVERTENTIE

ADVERTENTIE

ARCHIEF
GEWOON-NIEUWS.NL
INFORMATIE
Heeft u interessant nieuws? Mail het ons!
© 2018 gewoon-nieuws.nl