Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website gewoon-nieuws.nl. Meer informatie
Mobiel

Parlementslid Mario Borghezio

mario borghezio

Mario Borghezio

Nu de geheimzinnige Bilderberg groep zich weer opmaakt voor haar jaarlijkse babbel in Kopenhagen volgende week, heeft het Italiaanse lid van het Europese Parlement, Mario Borghezio de Bilderberg groep de “wortel van alle kwaad” genoemd en de organisatie beschuldigd van de economische crisis in Italië.

Borghezio die lid is van de “Commissie Burgerlijke Vrijheden, Justitie en Binnenlandse Zaken” van het Europese Parlement en een prominent Italiaans politicus, verschijnt in een video waarin hij de Bilderberg groep hekelt als de wortel van alle kwaad dat Italië heeft getroffen. Hij beschuldigt de groep van het veroorzaken van de werkloosheid, de armoede en de hoge belastingen.

Criminele activiteiten

Het Europarlementslid wordt ondersteund door de Italiaanse advocaat Alfonso Luigi Marra die vorig jaar het Openbaar Ministerie van Rome verzocht de Bilderberg groep te onderzoeken  voor haar rol in criminele activiteiten. Marra beschuldigde de groep van het beramen van de onwettige installatie van Mario Monti als premier van Italië tijdens de Bilderberg conferentie in Zwitserland in 2011. Ook beschuldigde hij de organisatie van het labelen van een “unieke illegale broederschap” van de elite die zichzelf beschouwt als “staande boven de wet”.

In de video haalt Borghezio uit naar de politieke klasse van Italië door te beweren dat Mario Monti en de voormalige Italiaanse Premier Enrico Latta lid zijn van de Bilderberg groep, terwijl de huidige premier Matteo Renzi hun marionet is.

Consensus voor beleid

marriott copenhagen

Marriott Copenhagen

Hiertegenover staan de clichés van de mainstream media dat de Bilderberg niet meer is dan een praatclubje. Er zijn echter talloze voorbeelden van formuleringen van consensus van de clandestiene groep voor beleid dat kort erna wordt uitgevoerd. In 2010 gaf de voormalige secretaris-generaal van de NAVO, Willy Claes, toe dat aanwezigen bij de Bilderberg conferenties zijn gemandateerd om beslissingen die zijn geformuleerd tijdens de jaarlijkse conferentie van de machthebbers uit te voeren. Als dit het geval is dan zouden politici van tal van landen wetten overtreden, die verbieden dat politici in het geheim worden beïnvloed door buitenlandse agenten. In 2009 schepte Bilderberg voorzitter Étienne Davignon zelfs op over het feit dat de euro als eenheidsmunt een geesteskind was van de Bilderberg groep.

De Bilderberg conferentie zal dit jaar plaatsvinden in het 5-sterren “Marriott Hotel” in Kopenhagen van 29 mei tot 1 juni.

Bron: InfoWars.com


 • Kromme Tenen

  Wij zijn benieuwd of Beatrix ook weer van de partij zal zijn.

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • Ieniemienie
 • Ieniemienie

  (lijst met aanwezige gasten)

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • Dirk van der Haar

  @ Leniemienie.
  Dit is alleen de lijst van genodigde gasten en niet van de leden.

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • RobErikson

  De eurofiele D66 is enorm gestegen in de peilingen en heeft bij de laatste gemeenteraadsverkiezingen veel winst behaald, ongerijmd als je bedenkt dat de anti-EU sentimenten alleen maar toenemen!

  Zou dat te maken hebben met het feit dat pechtold in 2012 uitgenodigt was voor de Bilderbergconferentie?

  Voorbereiding voor verkiezingszwendel als straks het kabinet valt?

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • Un Trustable

  Als het toch een simpel praatclubje betreft, dan mag er ook zonder enige verzet een cameraploeg binnenkomen/bijwonen, en of moet er minstens openheid gegeven worden wat er ‘besproken’ wordt. Het gaat tenslotte over hooggeplaatste ambtenaren die naar verluid door de Nederlandse burger zijn gekozen om voor hen te vertegenwoordigen, maar die naar gissing blijkbaar door de Bilderberg group op zulke plaatsen worden gezet. Als het nu gewoon om een paar normale niets betekenende en geen invloedrijke (wereldwijd) Nederlanders betrof, dan is er niets aan de hand.

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • Un Trustable

  Misschien gaat ze wel SAMEN met haar zoon ernaartoe….?

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • Un Trustable

  Dat lijkt er inderdaad verdacht op, en ga er maar vanuit dat de D66 mega scoren zal.
  Hoe het kan, ik weet het niet, maar de stemming kan niet van de kiezer afkomstig zijn.
  Er moet een belletje zijn gaan rinkelen bij mening Nederlandse burger, toen inderdaad Pechtold uitgenodigd was bij de Bilderberg group, en hij ook in de coalitie is gegaan tesamen met de VVD-PvdA.
  Alle puzzelstukjes vallen wel weer perfect in/op elkaar.

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • Blocka

  Beatrix is één van de machtigste/hoogste gasten die de Bilderberg Group mag ontvangen, natuurlijk zal zij ook aanwezig zijn. En haar zoontje zal vast ook mee huppelen, hij moet namelijk het vak leren om haar over te kunnen nemen.

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • joshua

  Jij heb het helemaal door !!! Rutte en Pechtold aan het handje van Bea naar de overkant van de noordzee . Rutte kreeg de opdracht over te gaan tot versnelde en keiharde afbraak van welvaart enz enz . Bij eerstvolgende verkiezingen zal de VVD door de kiezers afgestraft worden . Intussen krijg Pechtold alle gelegenheid en ruimte om meer kiezers naar zich toe te trekken . Gezien de peilingen gaat het hem goed af . Pechtold wordt onze toekomstige premier .

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • Bij nader inzien

  Je vraagt je af waarom een organisatie als “Transparancy International” hierover nooit over aan de bel heeft getrokken. Ze zijn er als de kippen bij om (voormalig) Oosteuropese landen te bekritiseren over hun gebrek aan openheid maar het lijkt me dat dit toch wel het toppunt van “foute boel” is.

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • makropoelos

  Kijk naar de leden van het ‘Steerings Committee’ van de ‘Bilderberg Group’ en dan weet je alles. En dan nog even kijken wie er op de lijst van de genodigde staat, dan is het balletje rond. Het is een smerig streven om als eerste Europa via Brussel in chaos en ellende te storten, om dan uiteindelijk tot een ‘Nieuwe Wereld Orde te komen. Al meer dan 200 jaar jagen de Rothschilds al achter wereldbeheersing aan.

  Aanklagen deze figuren en ze vernietigen!!

  Thumb up 0 Thumb down 0

ADVERTENTIE

FACEBOOK

ADVERTENTIE

INTERESSANTE WEBSITES

ADVERTENTIE

ARCHIEF
GEWOON-NIEUWS.NL
INFORMATIE
Heeft u interessant nieuws? Mail het ons!
© 2017 gewoon-nieuws.nl