Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website gewoon-nieuws.nl. Meer informatie
Mobiel

2009 Varkensgriep pandemie

hpv-vaccineHerinnert u zich de ‘varkensgriep’ pandemie van 2009 die zogenaamd miljoenen niet-gevaccineerde mensen bedreigde? Natuurlijk, als we het de farmaceutische industrie vragen, was de campagne “Vaccinatie Mexicaanse griep” een groot succes.  Maar volgens de “National 2009 H1N1 Flu Survey”, werden naar schatting 46 miljoen mensen gedupeerd door ze te laten geloven dat een griepprik hun enige hoop was.

 

Criminele organisaties

De moderne gezondheidszorg wordt gerund door criminele organisaties. Hoe kun je anders gebruikmaken van angsttactieken door de mensen ervan te overtuigen dat chemische injecties hun immuunsysteem tegen ziektes zal versterken?

Alle vaccins zijn besmet met dodelijke stoffen. Dit klinkt ‘radicaal’ en zelfs als een ‘samenzwering theoreticus’. Het feit blijft dat medische experts genoeg hebben toegegeven dat het beter is vaccins te vermijden totdat er veiliger vaccins worden aangeboden.

dr Maurice Hillerman

dr Maurice Hillerman

dr Maurice Hillerman

De inmiddels overleden hoofdverantwoordelijke vaccins bij chemiereus “Merck”, dr Maurice Hillerman, heeft toegegeven dat het hepatitis B-vaccin van Merck besmet was met een virus die de oorzaak was van een aids-epidemie in de Verenigde Staten. Hij ging trouwens nog verder door te zeggen dat alle Merck vaccins besmet zijn met kanker en andere virussen.

 

Dr Garth Nicolson

Dr Garth Nicolson

Dr Garth Nicolson

Een van de meest geciteerde wetenschappers in de wereld,  Dr Garth Nicolson, heeft een ernstige waarschuwing voor iedereen die overweegt zich te laten vaccineren. Als celbioloog, uitgever van 600 medische en wetenschappelijke publicaties en redacteur van meer dan 14 boeken, zegt dr Nicolson niet alleen maar dat vaccins waren besmet met mycoplasma, maar waarschuwt de VS dat zij dat nog steeds zijn. Mycoplasma is een bacterie, maar het is wel een bacterie zonder celwand, dus het is een zeer primitieve bacterie. Veel van haar genetische informatie is verloren,dus moet het van de gastheer afhangen  of het overleeft en kan groeien  Genetisch gemanipuleerd worden zij wel eens gebruikt als een niet dodelijk biologisch oorlogswapen.

Bijvoorbeeld “Gardasil“, gepromoot door de farmaceutische industrie als een manier om zowel jongens als meisjes te beschermen tegen bepaalde HPV-gerelateerde ziekten, is vervuild met een kunstmatig (genetisch gemanipuleerde) versie van het HPV-DNA. Dit is hetzelfde virus waarvan het nou juist de bedoeling was dat het zou moeten beschermen. Nu dreigt het gezonde DNA van de jeugd vermengd te worden met een zieke versie.

Er blijft maar één ding over om te zeggen: “Stop deze waanzin” voordat je besluit je te laten vaccineren. Ontwikkel jezelf en maak een weloverwogen beslissing. Je leven hangt daar vanaf!”

Bron: NaturalNews.com

 


ADVERTENTIE

FACEBOOK

ADVERTENTIE

ADVERTENTIE

ARCHIEF
GEWOON-NIEUWS.NL
INFORMATIE
Heeft u interessant nieuws? Mail het ons!
© 2018 gewoon-nieuws.nl