Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website gewoon-nieuws.nl. Meer informatie
Mobiel

Johns Hopkins  Medical School

johns-hopkins-university-13

Johns Hopkins Medical School

Na jaren van behandeling van kanker met chemotherapie en de hardnekkige opvatting dat chemotherapie de enige manier is om de kankercellen te kunnen bestrijden en te elimineren, komt eindelijk het universiteitsziekenhuis “Johns Hopkins” met de boodschap dat er wel degelijk een alternatieve manier is om te genezen van kanker.

Oorzaken

 1. Ieder gezond mens heeft kankercellen in het lichaam. Deze kankercellen zijn niet te zien in de standaardtesten totdat ze zich vermenigvuldigd hebben tot een paar miljard kankercellen. Wanneer artsen na een chemobehandeling patiënten  vertellen dat ze vrij zijn van kankercellen betekent dit niet dat er geen kankercellen meer in het lichaam zitten, maar dat er te weinig zijn om ze nog te kunnen detecteren.
 2. Tijdens het leven ontstaan bij iedere persoon ongeveer 6 tot 10 keer kankercellen in het lichaam.
 3. Wanneer het immuunsysteem sterk en gezond is zullen de kankercellen worden vernietigd vér voordat ze zich kunnen vermenigvuldigen tot tumoren.
 4. Wanneer iemand kanker heeft betekent dit altijd dat de persoon in kwestie meerder voedingstekorten heeft. Deze tekorten kunnen te wijten zijn aan genetische, milieu, voeding en leefstijlfactoren
 5. Om de meervoudige voedingstekorten te overwinnen is een verandering van dieet plus supplementen om het immuunsysteem te versterken noodzakelijk.
 6. Chemotherapie houdt in het vergiftigen van snelgroeiende kankercellen, maar vernietigt ook snelgroeiende gezonde cellen in het beenmerg, maag- darmkanaal  enz. en kan orgaanschade aan lever, nieren, hart en longen veroorzaken.
 7. Bij vernietiging van kankercellen door straling veroorzaakt dit ook brandwonden, littekens en schade aan gezonde cellen, weefsels en organen.
 8. Initiële behandeling met chemo en bestraling zal vaak de tumorgrootte doen verminderen, maar langdurig gebruik van chemotherapie en straling leidt niet tot meer tumorvernietiging.
 9. chemotherapie-iaDoor te veel toxische belasting van straling en chemotherapie wordt het immuunsysteem aangetast of vernietigd waardoor de patiënt kan bezwijken aan verschillende soorten infecties en complicaties.
 10. Chemotherapie en straling kan ook kanker veroorzaken doordat cellen muteren en resistent worden waardoor ze nog moeilijker te vernietigen zijn. Chirurgie kan er ook toe leiden dat kankercellen worden verspreid naar andere delen van het lichaam.
 11. Een effectieve manier om kanker te bestrijden is om kankercellen te laten verhongeren door ze het voedsel te onthouden waardoor ze zich vermenigvuldigen.

Waar kankercellen zich mee voeden

 • manuka honingSuiker is een belangrijke voedingsbron voor kankercellen. Door geen suiker meer te consumeren worden kankercellen afgesneden van de levering van een voor hen belangrijke voedselbron. Zoetstoffen zoals NutraSweet, Equal, Spoonful etc. zijn gemaakt van Aspartaam en zijn ook zeer schadelijk. Een beter en natuurlijk substituut zou Manuka honing of melasse zijn maar alleen in zeer kleine hoeveelheden. Ook keukenzout moet vermeden worden omdat deze een chemische stof krijgt toegevoegd om het wit van kleur te maken. Een beter alternatief is Bragg’s amino’s of zeezout.
 • Het drinken van melk zorgt er voor dat het lichaam slijm gaat produceren, vooral in maag- en darmkanaal. Kanker voedt zich met slijm. Door het afsnijden van melk en dit te vervangen door ongezoete sojamelk zullen de kankercellen worden uitgehongerd.
 • Kankercellen gedijen goed in een zure omgeving. Een dieet op basis van vlees is zuur en het is beter om vis te eten en matige hoeveelheden kip dan rund- of varkensvlees. Ook bevat vlees antibiotica, groeihormonen en parasieten die schadelijk zijn, vooral voor mensen met kanker.
 • Een dieet bestaande voor 80% uit verse groenten, vruchtensappen, volle granen, zaden, noten en een beetje fruit, helpt het lichaam in een alkalische omgeving te komen. De overige 20% kan bestaan uit gekookt voedsel, waaronder bonen. Verse groentesappen zorgen voor levende enzymen die gemakkelijk worden geabsorbeerd en binnen 15 minuten het cellulaire niveau bereiken om cellen te voeden en de groei van gezonde cellen te verbeteren.
 • Om levende enzymen te verkrijgen voor het bouwen van gezonde cellen is het drinken van verse groentesappen (de meeste groenten waaronder taugé) 2 of drie keer per dag absoluut noodzakelijk. Enzymen worden vernietigd bij 40 graden Celsius (104 graden Fahrenheit).
 • Vermijd koffie, thee, chocolade en andere hoog coffeïne houdende dranken. Groene thee is een beter alternatief en bezit tevens kankerbestrijdende eigenschappen. Het best is het om gezuiverd en gefilterd water te drinken. Vanwege het bevatten van bekende gifstoffen en zware metalen moet het drinken van leidingwater ontraden te worden. Gedistilleerd water is zuur en dient absoluut vermeden te worden.
 • De celwanden van kankercellen hebben een taaie eiwitbekleding. Door geen of minder vlees te eten worden meer enzymen vrijgemaakt om de eiwitwanden van de kankercellen aan te vallen, zodat de lichaamseigen “killercellen” de kans krijgen om kankercellen te vernietigen.

Ziekte van lichaam en geest

spiritual-beings-human-experienceJohns Hopkins  Medical Schools is een van de zeldzame regulaire medische instituten die kanker een ziekte noemt van zowel het lichaam als de geest. Zij benadrukken dat een proactieve en positieve geest de kankerpatiënt zal helpen als overlevende uit de strijd te komen. Woede en bitterheid zal er voor zorgen dat het lichaam in een stressvolle en zure omgeving terechtkomt. Een liefdevolle en vergevingsgezinde geest doet het lichaam ontspannen, waardoor genieten van het leven weer mogelijk wordt en de strijd tegen kanker winnend kan worden afgesloten.

Bron: WauSauNews.wordpress.com


 • Bij nader inzien

  Helaas, Salar, ik ben slechts een patiënt die kanker door uitstekende behandeling van specialisten van UMC St. Radboud tot dusver heeft overleefd. Ik verzet me juist tegen al die mensen die van zichzelf vinden dat ze meer en beter weten dan mensen die er vaak wel 10 jaar of meer op hebben gestudeerd en niet zelden hun hele leven wijden aan het mensen van kanker genezen.

  Maar ik geef onmiddellijk toe, als mijn nierkanker was uitgezaaid had zelfs de beste arts mij niet kunnen redden, kijk naar de lijdensweg van Wubbo Ockels. Voor zover ik uit de media heb begrepen had hij dezelfde kanker en zelfs nog in een minder gevorderd stadium als ik. Alleen werd de nier met kanker bij hem er door een klein kijkoperatie-gaatje uitgeperst en bij mij met een zeer royale snee over de hele breedte van mijn buik. Dat zou wel eens mijn redding kunnen zijn geweest!

  Vanuit mijn ervaring zou ik zeggen: vertrouw de specialisten van een goed ziekenhuis, het is hun roeping om alles voor je moeder te doen wat binnen hun mogelijkheden ligt. Luister niet naar fantasierijke kakelaars, die hebben echt nog geen enkel mensenleven gered. Tot slot: jij en je moeder ontzettend veel sterkte gewenst. Ik hoop van harte dat het mogelijk is die uitgezaaide kanker nog te doen verdwijnen.

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • DVK

  Ook bij mij is de nier met kanker met een kijkoperatie er uit geperst. Toch zijn dit 5 blijvende lid tekens en is die operatie ook niet niets…Je lichaam is van binnen echt omwoeld….Maar dit is nu zes jaar terug en ik ben kankervrij….Dus het kan ook met een kijkoperatie……

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • claes marc

  Waar ligt de grens, als patient en als arts, gevoelig onderwerp zeker voor degene die het moet doorstaan, de angsten, de pijnen, zowel psychisch als lichaamlijk, voor hen die er doorheen zijn gegaan weten het wat ik bedoel, artsen ook van hun kant, wetenschappelijk maar niet lichaamlijk. Persoonlijk gelukkig dat ik het doorstaan heb, psychisch vaak nog moeilijk, maar belangrijkste is we kunnen en mogen nog verder met leven! Blijven geloven op goede afloop, hoe dan ook!

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • dries a

  Ja niet eten en drinken wat je graag mag, niet roken wat je ook graag doet, wat schiet er dan nog over? sterven natuurlijk want dat moeten we toch. Of zijn we al dood als we niet meer mogen doen wat we leuk vinden? alles wat ik daar lees is een probleem van luxe er zijn nog altijd miljoenen mensen die geen deftige medische zorgen en deftig eten hebben.

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • Bij nader inzien

  Als jouw leven uit eten, drinken en roken bestaat (je vergeet wellicht neuken nog?) dan is jouw leven wel een bijzonder triest en karig leven te noemen, of in elk geval heel erg beperkt. Ik heb met je te doen. Kijk eens om je heen, er is zoveel meer in het leven te beleven!

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • Bij nader inzien

  Hoi. Ik heb niet gezegd dat het niet zou kunnen met een kijkoperatie, heb alleen maar verteld hoe mijn aanvankelijke jalousie omsloeg in volle tevredenheid. Maar je hebt gelijk, ik ben geen expert en misschien waren er heel andere redenen.

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • ko

  Kwakzalverij.

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • JennyJ0

  Dit bericht is een hoax, Johns Hopkins University heeft nooit een dergelijk bericht gepubliceerd, wel een bericht dat het hier om een internetverzinsel gaat van kwakzalvers: http://www.hopkinsmedicine.org/kimmel_cancer_center/news_events/featured/cancer_update_email_it_is_a_hoax.html

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • Anja B

  Mijn Moeder heeft vroeger het Moerman dieet gedaan .Komt wel aardig over 1 .Is na 15 maanden door het ziekenhuis genezen verklaard. Was haar zelfs door de arts aangeraden ,laatste redmiddel voor haar .

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • *.* tegen kanker, loop tegen k

  Net als Anja B zegt. Dit werkt vreemd. Daarom begon ik deze internetpagina http://www.onverwachtegenezing.nl/ . (https://www.facebook.com/pages/Genezen-Onverwacht/1401794596787019?sk=timeline) . Word lid ! (Zonder kosten)

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • *.* tegen kanker, loop tegen k

  De reactie van JennyJ0 en ko. Dit is een schandaal dat zijn weerga niet kent. Natuurlijk kan er sprake zijn van een ontkenning. In het bericht hierboven staat:

  Johns Hopkins Medical Schools is een van de zeldzame regulaire medische instituten die kanker een ziekt

  Exact. Het is een schandaal dat zijn weerga niet kent. De meldingen van mensen die genezen van kanker, maar bijvoorbeeld ook aids en op een goede manier die totaal niet te vergelijken is met reguliere methoden blijven binmnenstromen.

  Hier moet echt iets aan gebeuren http://www.onverwachtegenezing.nl/

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • George

  Spellingsfout: die dat bepaalt. Wie bepaalt? die bepaalt. inhoudt…en meer. Bent u dyslectisch, als ik vragen mag? ( n.b. Dit is echt niet beledigend bedoelt.) Meer naar aanleiding van mijn proefschrift die ik moet afronden.

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • Kaat

  Dit is echt niet beledigend bedoeld. Bedoelt u dat? U bent zelf niet dyslectisch?

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • Gloria Verhage

  Jenny, als jij je liever door chemo laat vergiftigen als je kanker krijgt, is dat je goed recht.. Eh, slecht recht, eh,nou ja, laat maar…

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • JennyJ0

  Kun je niet lezen? Het gaat om een bericht dat van voor tot achter verzonnen is, er is geen woord van waar. Wie denk je hiermee een dienst te bewijzen?

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • JennyJ0

  Klets toch es niet zo dom.

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • JennyJ0

  Sylvia wilde óók niet geopereerd worden. Je moet niet zo liegen.

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • Dirk

  Hierbij wil ik ook mijn support geven. http://www.cancertutor.com is
  de ALLERBESTE site op dit ogenblik ivm alternatieve geneeswijzen. Een aanvullende site: http://www.radicalremission.com !

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • Donovan5970 .

  Ik kijk mijn ogen uit als ik dit ik allemaal lees
  Grote tumor ineens verdwenen hoe bestaat het !!
  Ik heb longkanker met uitzaaing in bot hersenen, lever .
  Ik ben ook wel natuurwinkel liefhebber voor groente vruchtensappen etc
  Maar ja moet toch geloven aan een paar chemo ,s
  Maak ik nog enige kans ?

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • Claudia

  Is niet verzonnen werkt echt heb al meerdere mensen over deze methode gehoord die na kanker nu stabiel zijn en nog leven dus wat weet jij hier nu van?

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • Claudia

  Is niet nep maar ze zijn veel te bang dat de farmaceutische industrie ten onder gaat als er geen chemo etc. meer hoeft te worden gegeven dus ze zullen alles proberen om dit soort berichten als hoax weer te geven. Dus blijf bij je eigen verstand!!

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • JennyJ0

  Ja, wat zou ik er nou van weten?

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • Wilma

  Genezen doet kanker niet wanneer met op deze manier eet en drinkt, maar ik weet wel dat het lichaam zelf heel veel kan. Een kennis van mij is op deze manier gaan eten en drinken toen ze de boodschap kreeg dat ze nog maar 2 a 3 maanden te leven had. Ze is inmiddels 3 jaar verder en de artsen staan versteld. De kanker zit nog steeds in haar buik, maar is met meer dat 50% afgenomen en wat er nog is, is niet actief.

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • Mary R

  Hoorde in februari dat ik longkanker heb met gemiddeld een jaar levensverwachting. Heb 4 keer chemo carboplatin/alimta gehad en nu daarna elke 3 weken alimta. Daarnaast (je hoeft niet ALLEEN chemo te doen toch?) dieet drastisch omgegooid: geen suiker, vlees, melkproducten, kant en klaar voedsel etc. Elke dag 2 glazen groentesap wortel, kool, biet etc. Diverse supplementen o.a. zink, magnesium, kurkuma, CBD-olie. Verder abrikozenpitten, graviolablad-thee en vooral stress vermijden. Probeer elke dag een eindje te wandelen of fietsen. Nu half jaar later is rechter long zo goed als schoon. Op elke scan is telkens een beetje verbetering te zien. Arts zegt dat verbetering na de 4e chemo niet vaak voorkomt (1 op 100) Dus misschien geluk, maar ik denk dat het altijd beter is een gezond lichaam en kanker te hebben dan een ongezond lichaam en kanker, en betere kansen geeft. Zoek zoveel mogelijk informatie en probeer uit wat je aanspreekt, maar gezonde voeding is denk ik heel belangrijk. Succes en sterkte

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • Maria Mendez

  Hallo,
  Dit is Dokter Roland Smith van Roland Smith Medicals. Tot slot brengen wij u de remedie voor diverse dodelijke ziekte die bijna onmogelijk is om medisch worden genezen heeft bewezen. Dit is geen grap als het is getest en vertrouwd in de afgelopen 10 jaar geleden dat we officieel openbare weg. Met de hulp van de verschillende soorten olie kunnen we tal van ziekten genezen know tijd en we hebben geholpen duizenden mensen over de hele woord te worden genezen.
  Wij hebben in voorraad “Cannabis Olie” “Hennep Olie” Resin Oil, Hash olie, Honing comb wax olie, butaan olie, Afghaans olie, etc en we hebben diverse ziekte als genezen:
  Kanker (verschillende stadia van kanker), COPD (longemfyseem), Atassia, ADD (Attention Deficit syndroom), AIDS (HIV), alcoholisme, ALS (Amyotrofische Lateraal Sclerose), de ziekte van Alzheimer, artritis, alleen om op te noemen maar een paar te noemen. om deze olie te krijgen vandaag, neem dan contact met ons op zo snel mogelijk via e-mail of bezoek onze officiële website:
  E-mail: [email protected]
  Webpagina: http://rolandsmithmedical.wix.com/medicals

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • Mirella

  Kanker kan wel genezen hoor, met meer dan genoeg verse groentensappen per dag. De bewijzen zijn er zat op het internet en in boeken. Er is zelfs een vrouw van stadium 4 darmkanker en hersenkanker genezen, door het drinken van 2,5 kg vers geperste wortelsap per dag. Zij was binnen 6 maanden volledig genezen en drinkt nu nog geregeld wortelsap om gezond te blijven. En zo zijn er nog veel meer bewezen genezingen met gezonde voeding. Je moet alleen wel genoeg ervan binnen krijgen en dat lukt alleen met grote hoeveelheden groenten tot sap te maken.

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • Mirella

  Lees eens het verhaal van o.a. Ann Cameron, die zichzelf van stadium 4 darmkanker met uitzaaiingen in de longen genas met het toevoegen van 2,5 kg vers geperst wortelsap per dag. Binnen een half jaar was ze genezen. Verder veranderde ze niets aan haar leven en voeding. Als je op deze link klikt kom je direct bij haar verhaal terecht. Ik weet alleen niet of je Engels kunt lezen. Anders wil ik het wel voor je vertalen.

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • Mirella
 • Mirella

  Je moest eens weten wat er in Amerika gebeurd met doktoren die op een natuurlijke manier mensen genezen. Er zijn er al diversen vermoordt. En weet je waarom? Omdat er gewoon heel veel geld omgaat in de kankermedicatie. Dat gouden potje willen de regulier artsen niet kwijt. Op groente en fruit kun je namelijk geen patent aanvragen, dus levert het financieel niets op.

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • Mirella

  Radicalremission ken ik. Deze website is van dr. Kelly Turner. Zij heeft hier ook een boek over geschreven, dat in het Nederlands vertaald is. Ik heb het gelezen en ik zal nooit van mijn leven, als ik ooit kanker krijg (ik hoop het niet) mezelf vol laten pompen met giftige chemo’s, bestralingen etc. No way. Ik heb de afgelopen 6 jaar maar liefst 5 mensen verloren door kanker, waarvan 4 tussen de 40 en 47 jaar oud, op 1 na allemaal behandeld met chemo en momenteel heeft mijn stiefvader lymfklierkanker waar hij voor behandeld is met chemo, maar mij krijgen ze die behandelkamer niet in. Ik weet al wat ik moet doen, mocht ik ziek worden. Op radical remission.com worden allemaal verhalen van kankerpatienten verzameld die zichzelf met natuurlijke middelen hebben genezen.

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • Nathalie

  pardon, ergens had ik hier gelezen dat hersen tumoren zich voeden met suiker. Nu heb ik zelf hersen kanker, en dan heeft meer dan 10 jaar stil gestaan. Dat is een hele grote uitzondering en toch eet ik erg veel suiker. Dus hoe kan dit nu waar zijn?

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • peter

  kanker , is een samensmelting van cellen die zich voeden met suiker is idd waar , alsook is het een nood reactie op het elimineren van suiker . maar wat nog belangrijker is , het is een uitting van onopgeloste emotionele problemen . het kunnen simpele problemen zijn waar jij je ooit heel druk overgemaakt hebt maar toch nog verdrongen hebt . viamag is een samengesteld product van minneralen met een zeer hoog magnesium , wat doet het ? het haalt deze problemen weer naar boven waarna je er rustig kunt over nadenken , suiker maakt dat je vast komt te zitten in gedachten viamag zorgt dat je rustig over gedachten gaat , lichaamscellen reageren hierop door te degenerenen (is een omkering en verjonging ) bijgevolg reageren ook de kanker cellen hierop en stoppen met delen en het lichaam ruimt deze cellen weer op . viamag is goedkoop en werkt met niet goed geld terug . indien meer info mag u me steeds contacteren [email protected] groetjes en succes alvast ,

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • Premi Carlus

  Ik was seropositief 2014 en vanwege dat mijn vrouw Tasha liet me en
  rende weg, ik was gefrustreerd en kwel, net vorige week, werd ik HIV
  negatief en mijn vrouw is terug, allemaal door Dr Ehizua spell

  en kruidengeneeskunde, alles wat ik herinner was het surfen op het
  internet op zoek naar hulp als ik over een getuigenis gedeeld door Clara
  Williams uit Canada kwam, Over hoe Dr Ehizua genezen haar HIV, te
  snijden

  het verhaal kort Dr Ehizua bracht glimlach naar mijn gezicht met zijn
  spreuk en kruidengeneeskunde, ik ben zo blij vandaag dat ik ben
  hiv-negatief en hij wierp een spreuk die mijn vrouw terug naar mij
  bracht, is hij

  Ook expat in een aantal andere moeilijkheden van het leven, ik was ook
  gepromoot in mijn werk al vanwege zijn ban, ik weet niet hoe om dank u
  meneer, contact met hem en vertel hem uw problemen, zijn altijd klaar om
  te

  te beantwoorden en te helpen, ik doe dit omdat ik beloofd om reclame
  te maken zijn goede werk, nadat hij me helpt, neemt u contact met hem op
  zijn e-mail adres: [email protected] of bel: +14804425975
  Sir ik zal u altijd aanraden !!! thanks
  of Whats app, meneer houd uw goede werk, want er zijn mensen die er die
  het echt nodig uw genezing geneeskunde en spellen, bedankt voor wat je
  voor mij en mijn familie hebben gedaan.

  Thumb up 0 Thumb down 0

ADVERTENTIE

FACEBOOK

ADVERTENTIE

INTERESSANTE WEBSITES

ADVERTENTIE

ARCHIEF
GEWOON-NIEUWS.NL
INFORMATIE
Heeft u interessant nieuws? Mail het ons!
© 2017 gewoon-nieuws.nl